hits

Dåpskake med fuglerede;)

  • 09.06.2013, 00:23

Leverte denne i dag. Sjokoladekake med glasur inni, smørkrem utenpå og sukkerpasta og marsipan som lokk. Mammaen ønsket seg en kake som passet til barnedåp OG som skulle fenge ungene. Syntes det var litt vrient, så etter å ha tenkt alt for mye og alt for lenge bestemte jeg meg for å hugge tak i den første idéen som falt ned i hodet på meg og det var at barn kommer med storken. Derav babyen i fuglereiret. Skulle hatt en stork også, men jeg hadde ikke tid denne helgen til å gå helt over bord på detaljene. 

 

 

Hva syns du? Søtt eller bare rart? Jeg faller veldig for sånt som er litt utenom det vanlige, men spennende å høre hva andre syns alikevel. 

 

:)

4 Kommentarer skjul

merete

09.06.2013 kl. 01:32
synest den var søt og artig jeg.

FruFloden

09.06.2013 kl. 10:51
Så kul kake :D imponert ;)

ritahobbyfoto

09.06.2013 kl. 13:19
denne var fiiiiin :)

ha en fin dag videre.

Lilli

10.06.2013 kl. 20:18
Kjempefin :)

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no