hits

Vi så på hus i går:)

  • 03.10.2013, 10:02

Vi dro på en visning i går, mest bare for gøy. Det som gjorde at vi valgte å ta turen var beliggenheten og prisen. Huset er 1.7 mil nærmere Hamar enn her vi bor nå og det er prissatt til 775.000. Når det nå er sagt har vi ingen planer om  å flytte sånn egentlig siden vi trives godt i det huset vi allerede har. Hadde ikke begynt å grine om vi våknet i morgen og tomta vår med hus og det hele plutselig sto plassert ved kommunegrensa til Hamar riktignok, men det går da greit det her og:) Vi snublet altså over denne annonsen og ble nysgjerrige. Huset er kjempefint og vi falt pladask for utsikten, men desverre er huset alt for lite for oss med sine snaue 60 kvm (den som hadde råd til "hytte"...sukk... :) Se her:

 

Vi så til verdens ende altså! Det var sykt fint:)

 

Koselig?? Og alt er veldig klart for oppussing, noe jeg digger for da kan  vi bestemme hvordan alt skal se ut :D  

Jeg hadde elsket det om vi kunne kjøpe dette for det har ett stort potensiale, men Cato har rett i at 60 kvadrat er snøtt til oss. Akk ja;) Ville ihvertfall dele dette fantastiske huset med dere:)

 

Foretrekker du å kjøpe hus ferdig, eller gammel, nedslitt og sjelfullt hvor du kan bestemme selv hvordan alt skal se ut? :)


 

4 Kommentarer skjul

ritahobbyfoto

03.10.2013 kl. 15:32
oi dette var fint hus.

Kakedamen

04.10.2013 kl. 10:32
ritahobbyfoto: Ikke sant?! Jeg falt veldig for det, men sambo har sørgelig rett :/ Det blir for lite for oss.

Tone

04.10.2013 kl. 13:25
Nydelig! *Drømme drømme.* Ligger det ute på finn?

Kakedamen

04.10.2013 kl. 18:28
Tone: Det gjør det, men det ble solgt i dag :( Buhuuuu! Ligger under Hedmark, Hamar og enebolig:)

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no