hits

Kake til ettårsdag :)

  • 07.10.2013, 17:09

Vi har snart en ettårsdag her i huset:) Han lille fyren her har bodd med oss i ett år den 14.oktober. Sprøtt hvor fort tiden går:)

 

I anledning bursdagen så må jo jeg lage en kake eller to, men jeg sliter litt med hvordan den skal se ut. Har googlet litt i dag og funnet noen jeg syns er fine. Det hjelper alltid med litt inspirasjon:) Se her:

 De fleste bildene her har kakebakers navn vannmerket på bildet. Bildet over her har ikke det. Jeg fant det på pinterest, men jeg har ikke klart å finne ut hvem som har laget dette kakebordet. Om noen av dere vet så si gjerne ifra så jeg kan merke bildet korrekt:)
 

Bildet over her mangler vannmerking, men den er det altså jeg som har laget så det gjør ingenting ;) Jeg syns alle disse kakene er kjempefine.

Vet du om noen andre som kunne passe til en 1 årsdag? Hvilken syns du er finest? 

 

Lik gjerne facebooksiden min HER :)

 

#kake #bursdag #1år

4 Kommentarer skjul

Keths!

07.10.2013 kl. 17:27
Bare innom for å ønske deg en fin mandag! Håper helgen har vært super :)

Kakedamen

07.10.2013 kl. 18:39
Keths!: Takk det samme:)

¤Malene - mamma og gravid¤

07.10.2013 kl. 20:13
Så herlig bilde av lille, og så mange flotte kaker a gitt. Gosh:)

Kakedamen

07.10.2013 kl. 20:28
¤Malene: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no