hits

God morgen:)

  • 10.10.2013, 09:46

Da var en ny dag i gang. Hedda er en smule insisterende. "Mammaaaaaaaaaaa! Jeg må tisseeeeee!"

 

*knuff* *dytt* "Flytt deg a!".  "Jammen jeg sto her først".  "Hngh" *fnys*!

 

 

 

"HAAHAAAAAA! *FLLLLLLRP!!* JEG FÅR GÅ UT FØRST!! ":P

 

Slik ser morningen ut her i dag:) Grått, men det gjør da ingenting:)

 

Jeg fortalte dere her om dagen at jeg hadde fått kjøpt meg en stor pose med brukte klær for 300 kroner. Jeg lovte å vise frem de klærne etterhvert som de dukker opp fra vask og klesskap. Det var med 3 kjoler, 2 skjorter, en pologenser, 2 tights, en bukse, en ammetopp og....ja..... det var mer også, men jeg husker ikke alt for det var ganske mye. Her er en av kjolene og den ene tightsen: 

 

Normalt om jeg kjøper nytt foretrekker jeg mer farge, men det kan hende jeg pimper noen av plaggene litt:) Jeg har jo symaskin ;)

 

Så ett lite tips:) Jeg fikk dette vaniljesukkeret i gave av ei venninde. I vaniljesaus og krem så blir det veldig brunt og ser ganske udelikat ut så jeg fant kjapt ut at sukkeret er uegnet til kakebruk (shame on you, apoteket). Jeg fant alikevel ett annet bruksområde som er helt supert :D

 

 

Jeg putter bittelitt av det i kaffen min og får en kjempegod og fyldig vaniljesmak:) Anbefales:)Og så siden det snart er helt vil jeg gi dere en oppskrift på skalldyrfest. Den egner seg ikke så godt for barnefamilier, men jeg syns nå det var en morsom oppskrift likevel.  

Jeg tror jeg fant den hos tyverigrossisten på facebook, men er usikker siden det er fryktelig lenge siden jeg kopierte bildet. 

 

Nå skal vi ut å pakke ned trampoline, rydde vekk hagemøbler o.s.v så det blir klart til vinteren. Er jeg vel optimistisk om jeg setter frem snowboardet? :D Får se! Jeg kan da klappe litt på det ihvertfall!

 

 

Ønsker dere alle en fin dag:)

 0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no