hits

Storebror baker horn:D

  • 22.12.2013, 14:24

I går kveld bakte guttene horn:) 2 åringen vil jo selvsagt være med på ALT av baking som foregår i heimen. Det er antagelig slik at alle 2 åringer får til slike ting, men jeg blir jo SÅÅÅÅ imponert hver gang husets 2åring er med å gjør noe som helst. Enten det er å sitte på benken å kakke egg for meg, eller å pensle egg på hvetebaksten:)

 

 

I går fikk han sine helt egne deigbiter å jobbe med. Den bittelille kjevlen jeg har kjøpt til han var visst bare til heft så han byttet den med en stor en etterhvert:)

 

Dette ble altså hans produksjon i går kveld. Han ble lei av å lage horn og ville heller bake "boller" som han kalte det. Hvert horn er knøttlite, men det kommer ikke så godt frem på bildet. Ca. 7 cm lange, hehe :P Uansett så blir jeg jo så innmari mammaimponert, haha :) 2åringer får da jammen til mye om de bare blir vist tillit:)

 

Er dine unger glade i å bake?

 

 

 

Vil forresten oppfordre alle til å stemme på dyrebeskyttelsen i denne konkurransen HER. Dyrene trenger vår hjelp.

 

 

#bakst #bake #horn #barn #konkurranse #stemme

 

 

5 Kommentarer skjul

Monika T Aa

22.12.2013 kl. 14:31
Om ikke storebror blir baker så blir jeg egentlig forundret :) Flinke gutten ♥

helene simensen

22.12.2013 kl. 14:52
nam :D

Inez

22.12.2013 kl. 19:27
Mine tre jenter elsker å bake. To-åringen har begynt å ville være ned nå i det siste, selv om det blir stort sett en deigbit hun leker med og slikkepotter å smake på ennå. Men ett sted må de jo begynne ;?

Kakedamen

22.12.2013 kl. 20:43
Inez: Det var slik det startet her også:) En deigbit og litt verktøy, hehe :)

Kakedamen

22.12.2013 kl. 20:44
Monika T Aa(Nomana): Han ligger godt an i løypa:)

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no