hits

Nora til dyrlegen

  • 31.01.2014, 15:55

I dag skulle Nora til kontrolltime for å sjekke både ditten og datten. Veterinæren hadde satt opp til narkose siden hun måtte barberes på magen og ta en ultralydundersøkelse. Jeg ville ikke det, og siden Nora er relativt veloppdratt sa jeg at jeg trodde det ville gå greit uten.

Veterinæren var langt fra overbevist, men gikk med på å prøve. Jeg fikk Nora til å hoppe opp på bordet å legge seg ned. Var bare å snu henne på ryggen, og der ble hun liggende:)

Ble grundig barbert og var litt kilen, men både barberingen og ultralydundersøkelsen gikk helt supert. Nora lå på ryggen med halvåpne øyne og bare slappet av. Brydde seg minimalt om alt styret:) Flinke Nora:)

Tok forresten bilde av 2 infoplakater som hang hos dyrlegen:) Det viser hvor mye ekstra kalorier snopet du gir dyret ditt faktisk utgjør i tillegg til det normale kostholdet:)

Ble litt overrasket over hvor lite som skal! Nora ( lille fleskepølsa) hadde forøvrig gått ned enda en kilo, så vi er på rett spor:) Stakkar frøkna har fungert som støvsuger siden vi fikk barn, så det er jo ikke rart hun har blitt litt...øh....rund.... ;)

 

Gir du dyrene mye godbiter?

 

#kjæledyr #hund #dyrlege #veterinær #overvekt

4 Kommentarer skjul

ingerslilleverden.blogg.no

31.01.2014 kl. 17:37
Så bra du sa i fra, det er jo det beste om de slipper narkose!

Vår hund er så kresen.... Han er for tynn syns jeg... Han får go`biter (pølse) når vi trener, ellers blir de tippebedene minstejenta mister på gulvet, hehe :)

Goood helg til deg og dine! <3

Cassandra Lysgård

31.01.2014 kl. 18:05
Så flink hunden din var da. :)

Silje

31.01.2014 kl. 20:00
Så greit hun lå så stille og var så flink, Hunden her i hus hadde nok tissa på seg :/

Her ligger det alltid tyggeben fremme og så får hun litt godbiter når vi trener osv. men hun er ikke for tjukk ;)

Ha en fin kveld.

Kakedamen

02.02.2014 kl. 00:14
ingerslilleverden.blogg.no: Je, jeg hadde en dårlig magefølelse ang. narkose rett og slett. Hun har aldri hatt det før, og jeg er sikkert overnærvøs, hehe:) Uansett bra vi slapp det og alt så fint ut på UL. De skulle se etter svulster og fant heldigvis ingen! Vi har en av hver her vi:) En jeg syns er for tynn, slik som du syns med din, og Nora som er lille tjukkebollafeita, hehe ;) Håper dere har en fin helg og :)

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no