hits

Da er kurset over...

  • 03.05.2014, 21:22

 

Tenkte å vise dere litt bilder fra kurset jeg da:

 

Jeg har lært mange små tips og triks i dag, men det viktigste av dem alle er et jeg ikke for mitt bare liv klarer å gjenskape hjemme. Sukkerpastaen vi brukte er av Molly sitt eget merke. Det er kun å få kjøpt i Italia og den er helt suveren. Helt anneledes enn noen annen sukkerpasta jeg har vært borti. Den er ganske hard (støl i hendene etter all knaingen faktisk), men den er supertøyelig, herder fort (men sprekker ikke om du trenger å justere noe en time etter at du sa deg fornøyd), holder kjempebra på fasongen og som en bonus lukter den helt fantastisk. Sitrus og et hint av vanilje lukter den:) Hjemme vet jeg at jeg ikke får tak i noe som fungerer så bra som denne her, så jeg må jo bare prøve meg med det som finnes da:)

 

Det ble ganske mykt sosialt møte for meg... Siden jeg er norsk var det nesten ingen som turte å snakke til meg, så da fikk jeg suldre for meg selv i min egen lille verden. Det var få ganger jeg faktisk MÅTTE snakke med noen. Må jo alikevel innrømme at jeg er helt utslitt i hodet nå, men jeg forventet jo det. Overdose på eksponeringsterapi! Jeg har fått kursplass i morgen også om jeg vil, men for å være helt ærlig må jeg ta det litt på sparket. Ikke sikkert jeg orker, rett og slett. Jeg vil nok gjerne bak hjernetåka som kommer når jeg er helt tappet, men jeg må rett og slett se det an når tåka forhåpentligvis letner i morra. Jeg savner den lille familien min, men akkurat nå er det veldig fint at jeg kan ligge helt rolig å puste uten å ha dårlig samvittighet pga ting som skulle vært gjort. Syns jeg har gjort en skikkelig god jobb nå faktisk.

Syns det er litt snodig at det er enklere for meg å forstå dansk, enn det er for dem å forstå norsk, men ettersom jeg til og med fikk med meg en del av det instruktøren sa (på italiensk som er et språk jeg virkelig trodde jeg ikke kunne noe av), så er det vel kanskje en mulighet for at nordmenn har et relativt godt utviklet språkøre?! Ikke vet jeg, men det funker for meg.

Dette er altså en sukkerpastafigur og dermed høres den jo spiselig ut, men slik er det ikke. Jeg var nysgjerrig på hvordan hun fikk figuren til å stå slik. Svaret er selvsagt ståltråd, og da syns jeg ikke den kan kalles spiselig. Hvem vil sette tennene i en bit med pynt som de vet har ståltråd i seg, og om man ikke vet det, hvordan går det med tenna? Det er vanskelig å komme utenom ståltråden i denne figuren, og det er kanskje greit. Hvem ville klare å sette tennene i en slik en?! Ikke jeg ihvertfall. Jeg tar vare på all den fineste kakepynten fra spesielle anledninger, så jeg ville aldri ha gnagd på den uansett, hehe:P

 

Ville du spist opp en slik kaketopper?

 

P.S Om dette innlegget er litt rotete, så være så snill å se litt mellom fingrene med det. Jeg orker faktisk ikke å gå igjennom det for å sjekke.

 

#kurs #lærerikt #sliten #eksponeringsterapi

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no