hits

Lite action....

  • 15.05.2014, 09:57

Lite action herifra for tiden. Ungene har vært skikkelig syke i en uke og nå har trommehinna til eldstemann sprukket etter et halvt døgn med sinnsyke smerter. Vi forsto jo desverre ikke hva som var problemet og han klarte ikke helt å formidle det selv om vi spurte og gravde og ordna... Det gjør vondt i mammahjertet at vi ikke skjønte ha som var galt, men slik er det nå engang! Trommehinnen ville nok ha sprukket uansett, men om han i det minste hadde hatt en smertestillende innabords hadde det kanskje vært litt mindre vondt. Nå har minstemann begynt på samme måten, men han er mer tydelig på at han tar seg til øret hele tiden og skriker litt ekstra fordi det gjør vondt når han tar på det, så da bærer det til legen i dag igjen!

Jeg på min side har gått på en liten smell og har vært sliten på grensa til utbrent den siste uka. Dagene går med til å ta best mulig vare på guttaboys og så er det bare å puste og vente på at det skal bli bedre igjen. Det blir jo det:) Har gått en uke nå ca og de siste 3 dagene har jeg ikke klart å gjennomføre challenge, men det går seg til. Jeg tar det ikke så tungt. Jeg kjenner kroppen min godt innen nå, så jeg vet at det blir perioder med lite energi og perioder hvor jeg har mer. Sånn er det med den saken:)

Åssen går det med dere da?

 

 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no