hits

Agent M! Mitt beste funn på lenge!

  • 13.07.2014, 22:40

Som noen av dere vet, så er jeg svært opptatt av giftstoffer i forhold til miljø og helse. Jeg så ei venninde hadde lagt ut bilder av den nye glasståteflaska si på fb og ble jo nysgjerrig. Flaska kom fra nettbutikken agentM.no og med en gang jeg klikket meg inn der var jeg i en liten minihimmel:)

Det er mye giftstoffer i plast selv om bisphenol A er fjernet, og et av gnagsårene mine har vært tåte og tuteflaskene til gutta. Jeg har jo sett glassflasker, men siden det ikke har vært noen beskyttelse rundt dem så har jeg tenkt at det ikke var noe å satse på til små barn. Nå derimot har jeg fått tak i skikkelige glassflasker og nå som vi har brukt dem noen dager så er vi knallfornøyde:)

Jeg kjøpte 2stk 250ml tåteflasker, 1stk 120 ml tåteflaske og 1 stk 650 ml drikkeflaske. I tillegg kjøpte jeg 2 ekstra tåtesmokker og 2 tutekopplokk som kan skrus på tåteflasken. Flaskenr har et silikontrekk utenpå som gjør at de tåler en god del mer enn glassflasker uten. De holder godt på temperaturen og setter ikke smak på drikket man putter oppi flasken heller. I tillegg ser de dritkult ut syns jeg, ikke et minus det heller. Det eneste minuset med de så langt er at de er litt dyre, men det igjen gjør jo at man tar veldig godt vare på de, så det gjør kanskje ikke så mye alikevel. Man kan jo kjøpe de inn litt og litt:)

Kjøpte en økologisk sovepose med ullfór:)

Og jeg fant ut at agent m selger en fantastisk sak som erstatter plastfolie! Det er tynt stoff innsatt med bivoks som klistrer seg fint fast på ting. Det setter ingen smak og vaskes med såpe i kaldt/lunkent vann før man henger det til tørk:) Behandler man det riktig skal det visst kunne holde i ca et år, så det blir spennende å se:)

Foreløpig er vi superfornøyde. 120 ml flaska har alt gått i gulvet noen ganger. Ingenting har skjedd med den av den grunn. Bivoksarket har bært i bruk og fungerte kjempebra ( tror jeg må ha flere av størrelsene forøvrig... Merket at jeg ble skikkelig furten i går da jeg måtte dekke sukkerpastaen med gladpack:P).... AgentM.no er en av mine nye favissnettbutikker, og jeg anbefaler den varmt. Man kan jo også si at førsteinntrykket virkelig får en boost når varene man bestiller er fremme på bare ett døgn! Imponert.com!!! Nå mangler bare en nettbutikk for gode økologiske tøybleier, så er vi i boks:)

Har du handlet fra agent m noen gang? Hva var din erfaring? :)

 

#agentM #miljø #giftfri #giftfritt

4 Kommentarer skjul

Mari

13.07.2014 kl. 22:50
Så praktisk med den erstatningen for plastfolie :)

Kakedamen

13.07.2014 kl. 23:26
Mari: Den har fungert bra her så langt ihvertfall:) Eneste er at de første dagene må man ha tunga rett i munnen så man ikke kaster arket i søpla, hehe :)

Laila

14.07.2014 kl. 21:28
Jeg har handlet masse hos agentM og er strålende fornøyd med både service og produkter.
Så veldig kjekt ut det :)

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no