Økologisk erstatning for gladpack:)

  • 12.08.2014, 15:44

Jaaaa :) Jeg tenkte jeg skulle komme en liten review etter å ha brukt bee´swrapen min litt:)

Først og fremst: Hva er bee´s wrap? Jo, bee´s wrap er økologisk bomullslerret i forskjellige størrelser som er innsatt med bivoks, jojoba og treharpisk. Tanken bak de er å redusere plastforbruk, men også å begrense mengden giftstoffer fra plastwrap i maten vår (gift er gift, samme hvor liten mengde det er snakk om). De finnes i 4 str hvor den minste passer til å dekke små boller eller å pakke inn osteskalken og den største visstnok skal funke til brød (og det har jeg tenkt å finne ut av så fort lønna kommer;).

Jeg har hatt ett ark i str small nå i en mnd nå:) Jeg har prøvd å bruke den til alt mulig egentlig. Har dekket skåler med middagsrester, den halvspiste yoghurten til ungene, pakket inn osteskalken (og funnet ut at jeg må ha større ark så jeg kan pakke hele osten når den er ny også), enden av den halvspiste agurken og i desperasjon for å få testa noe nytt pakket jeg altså enden av brødet bare for å se om det holdt seg bra. Alt sammen har fungert kjempefint.

Jeg vasker den med mild oppvasksåpe i kaldt/lunkent vann. Den har ikke fått noen flekker eller noen lukt som ikke har gått av (var spent på tacokrydret vegetardeig, men det gikk helt fint). Alt i alt syns jeg det er et supert produkt, men størrelse small er litt liten til å være skikkelig praktisk. Sambo og jeg har derfor bestemt oss for å bestille det vi trenger og vi ser for oss at det er et ark i str xl som er brødstørrelse og en 3 pakning med ark i str large som da vil holde til 2 oster og noe annet fjas i tillegg:)

 Jeg er spent på varigheten av disse arkene og gleder meg stort til å slippe å bruke brødposer og gladpack :) Nå mangler vi bare en liten metallmatboks hver til knøttene og så er vi rimelig godt i boks med prosjekt "ut med plasten".

Om dette er noe du kunne tenke deg å prøve også så finner du det hos Agent M. Direktelink HER. Jeg handlet en del ting der da jeg fant nettbutikken og jeg kommer til å legge ut en review en av de første dagene av glassflaskene jeg kjøpte til ungene for å bytte ut de vanlige tåteflaskene av plast.

Legger ved en youtubevideo av bee´s wrapene så dere kan se litt mer om hvordan det funker:) De fikk det til å se så fint ut og jeg er jo som enkelte av dere vet VELDIG fan av å spre alt som er mer miljøvennlig, hehe;)

 

Hva tror du om disse? :)

 

2 Kommentarer skjul

Anita Husevåg

12.08.2014 kl. 22:39
Disse har jeg sett på også, og har funnet ut at jeg må unne meg når jeg flytter. Takk for god anmeldelse :)

Hvis du er på jakt etter gode metallmatbokser vil jeg anbefale deg sne design sine. Jeg har prøvd alle tre størrelsene og den minste passer blant annet perfekt til barnehagebarn.

Kakedamen

12.08.2014 kl. 22:57
Anita Husevåg: Oooh! Takk for tipset:D Da skal jeg google det med en gang! Det gnager skikkelig i meg å putte mat i plastbokser, og de store metallboksene blir liksom litt i overkant til en på 3 år syns jeg:)

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:) Jeg kan kontaktes på nibinuriel@msn.com

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits