Gleder meg!!

  • 26.08.2014, 15:02

Da vi kjørte igjennom nederland så vi frontmonterte barneseter på de fleste sykler som hadde barnesete påmontert. Det så utrolig mye mer behagelig og enkelt å sykle med ut, enn å ha masse vekt bak på sykkelen. Virket bedre å trille med også. Jeg lette litt rundt her, men fant ingenting og da ble det liksom bare ikke til det.

Bildet er lånt HER.

For et par uker siden fant jeg i en norsk nettbutikk og da jeg sjekket reviews på nettet virket det som et veldig bra sete og man kan kjøpe til vindskjerm og regntrekk o.s.v... . Det eneste jeg hang meg litt opp i var prisen på kr. 1049.- Syns det virket litt snodig da setet kostet i underkant av 400.- i nederland. Jeg sjekket tollkostnad og fant ut at det ikke er tollavgift på sykkelutstyr (men moms selvsagt), og frakta leverandøren tok var 15 euro, altså 120 kroner.- 

 

Jeg bestilte derfor barnesete (alle bilder herifra og ned er lånt fra butikken jeg bestilte fra HER):

 

vindskjerm,

ekstra nakkestøtte (fint til sovende barn tenker jeg),


sykkelvesker i et utrolig kult design (syns jeg ihvertfall, hehe;)

og matchende sykkelsetetrekk, og regntrekk (tror jeg...håper jeg huska det),

 

Nå klirrer det ikke lenger i sparegrisen hennar mor, for å si det slik, men det blir enda kulere for gutta når vi er på sykkeltur (og det er vi rimelig ofte, så da syns jeg det er greit). Gleder meg!! :)

Jeg har ventet i 2 uker på at det skulle skje noe med sporingsinfoen hos posten. Jeg har vært inne 4-5 ganger hver dag for å se om det endelig er gang i sakene, men det har det altså ikke vært før jeg etterlyste pakka på lørdag. Da plutselig begynte det å skje saker og ting. Jeg gleder meg noe så sinnsykt til å få denne pakka! ÅÅÅÅÅH!

 

 

 

 

Har du vært klar over at det finnes frontmonterte barneseter til sykkel?

 

#sykkelutstyr #innkjøp #importere #import #pakke #barnesete #sykkelsete #sykkel #sykkeltur #barnpåsykkel

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:) Jeg kan kontaktes på nibinuriel@msn.com

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits