Review av produkter fra spisdegslank.no

  • 12.03.2015, 11:13

Jeg har bestilt noen matretter og mellommåltider fra spisdegslank.no. Det er forholdsvis billig og mesteparten av det er også ganske godt. Alt sammen er basert på lavkarbokosthold, og det er den eneste reelle måten som fungerer for meg når jeg skal ned i vekt siden jeg på grunn av stoffskiftet brenner karbohydrater skikkelig dårlig. Jeg har bestemt meg for å lage reviews av produktene denne gangen. Dette er mest for min egen del til evnt senere bestillinger, for jeg fant ut nå at det er ting jeg har bestilt før som jeg ikke likte da og som jeg altså ikke liker nå heller. Greit å ha en huskeliste ;)

 

Det første jeg spiste denne gangen var blåbærmuffinsen, så her er min vurdering av den:

 

Den ser helt fantastisk ut. Selv da den var gjennomfrossen hadde jeg mest lyst til å sette tennene i den med en gang.

 

Dette bildet eies av spisdegslank og er tatt av dem. Link til produktet HER.

 

Jeg ventet selvsagt til kaka var tint og det var igrunn like greit, for jeg ble ikke imponert. Ikke skuffet heller forsåvidt, siden jeg ikke hadde noen forventninger, men dog. Der man treffer på en blåbær er muffinsen frisk, søt og ganske god, men det er desverre ikke så mye blåbær i den. Der man IKKE traff på blåbær var denne rett og slett besk i smaken. Den var ikke særlig søt heller, men det betyr at de ikke har hatt i masse kunstig søtning (litt er det jo) og det er vel en bra ting. Jeg betalte 30 kroner for den, og det er en grei pris for et matprodukt laget av noen andre. Jeg var såpass lur at jeg kun bestilte en av de og, for jeg ville prøve før jeg evnt bestilte flere. Det kommer jeg ikke til å gjøre, men dersom du ikke liker særlig søt bakst så kan det hende denne er ok for deg. Jeg ble mett, for den var ikke så ille at jeg ikke klarte å spise den. Var til og med mett en god stund, så den jobben klarte den fint. Når jeg spiser en muffins så er det en høgdare for meg uansett om det er mat eller kakemuffins, så jeg følte meg kakehøy en liten stund og, og det er jo alltids et pluss for en kakedame.

 

Alt i alt gir jeg denne muffinsen terningkast 3.

 

 

#lavkarbo #review #spisdegslank #muffins #blåbærmuffins #cupcake #blåbærcupcake

2 Kommentarer skjul

lykkebobla

12.03.2015 kl. 11:24
Det er jo så lett å lage muffins med akkurat det man vil ha, så da er det kanskje en bedre og billigere løsning da :) ofte at det er lite av det gode i kjøpeprodukter.

Kakedamen

12.03.2015 kl. 21:03
lykkebobla: Oooh :D Har du oppskrifter på lavkarbomuffins som blir gode? Jeg har lett og lett etter det, men finner ikke noe jeg syns funker :) Må helst ha mindre karbohydrater enn 5 pr hundre gram, men ikke noe must at det er så lavt om det ikke er veldig mye mer :) Kan lage masse masse godt som ikke er lavkarbo på muffinsfronten, men jeg har ikke knekt koden helt for lavkarbobakst enda :/

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:) Jeg kan kontaktes på nibinuriel@msn.com

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits