hits

Dåpskaker til gårdsbaby

  • 06.07.2015, 11:01

I oktober i fjor leverte jeg 2 dåpskaker og 40 cupcakes til ei jeg kjenner. Glemte helt av å legge det ut, men bedre sent enn aldri :)

 

Den første er en to etg. marsipankake med jordbær og vaniljefyll. Hadde et senilt øyeblikk da jeg skulle lage navneskiltet. Jeg pleier å la det herde litt slik at det ikke blir bulkete med underlaget, men av en eller annen grunn så glemte jeg det til akkurat denne kaken. Heldigvis ble hun fornøyd alikevel :)

 

Kake nummer to var en sjokoladekake med hvit sjokoladekrem :)

 

Så var det 40 sjokoladecupcakes. Disse ble bestilt som enkle, men jeg hadde lyst til å gjøre en greie ut av at de har så mye sauer, så da begynte jeg med å lage bittesmå sauer som skulle stå på toppen av cupcakene. For å få det til å bli litt variasjon bestemte jeg meg for å lage minitraktorer til halvparten av de. Det var litt pirkete, men kjempegøy :) Jeg fikk litt sansen for serieproduksjon av pynt, men desverre er det sjeldent jeg har en anledning til å lage noe slikt :)

 

Jeg har virkelig sansen for at folk vil ha dekor tilpasset livsstil, hobbyer e.l så dette var kjempegøy :)

 

Hva syns du?

 

#dåpskake #kake #cupcakes #traktor #sau #gårdsdyr #muffins #sjokoladekake #dåp

 

 

 

5 Kommentarer skjul

Lena

06.07.2015 kl. 11:18
Så flotte kaker du har laget.

spisogspar

06.07.2015 kl. 11:22
Helt nydelige alt sammen!:)

Monika T Aa

06.07.2015 kl. 13:40
Alle kakene var både skikkelig stilige og kjempegode :D

Anne Grete E. Buen

09.07.2015 kl. 10:24
Fantastisk fine kaker :D

Kakedamen

09.07.2015 kl. 21:33
Anne Grete E. Buen: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no