hits

Kake med spiselig sko :)

  • 30.04.2016, 14:55

Har bladd igjennom bildene mine og funnet ut at jeg har en del kakebilder fra de siste to årene som jeg ikke har lagt ut. Å ha bildene på bloggen er en super måte for meg å vite at jeg har de selv om tlf og PC mot all formodning skulle ta kvelden, så nå blir det noen innlegg fremover :)

Denne husker jeg ikke innholdet i, men fra utseendet å dømme er det sjokoladekake og da er fyllet som regel fløyelsmyk hvit sjokoladekrem med friske bringebær, for det er så digg at det ikke er noen vits i å lage noe annet, haha :P

Trekket er sukkerpasta, all pynten er spiselig og rundt kaken er et bånd av spiselige blonder som jeg har pudret med spiselig gullskimmer :)

Hva syns du?

#kake #pynt #sukkerpasta #designkake #blonder #sjokoladekake #bringebær #hvitsjokolade #sko #pumps #Rosa

4 Kommentarer skjul

Henriette Celin

30.04.2016 kl. 15:01
For en rålekker kake!

Kakedamen

30.04.2016 kl. 15:26
Henriette Celin: Takk :)

Erle

30.04.2016 kl. 15:16
Åå for en lekker kake!

Kakedamen

30.04.2016 kl. 15:26
Erle: Takk for det:)

Skriv en ny kommentar

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no