hits

Snapponaderisboller:)

 • 12.12.2014, 15:03

Eldsteknotten kviknet til litt på formiddagen i dag, så da benyttet vi sjansen til å bake et av de syv slagene. Vi lagde det han så fint kaller snapponaderisboller, som på voksensk bare heter risboller.

Nå hadde det passet fint å legge ut en oppskrift, men denne lager jeg på slump og dermed er det vanskelig å si nøyaktig hvor mye som er av hva. Vi lager risboller på en egen måte i forhold til oppskriftene jeg har sett rundt om, men de blir fabelaktig gode.

Det vi gjør er å lage familiens egen glasuroppskrift som vi lærer å lage fra barnsben av. Ingrediensene er smør, nesquick, melis, romdråper og et egg. Man smelter smøret, har i nesquick og melis til den smaker riktig. Deretter rører man i et egg og smaker til med romdråper. Man har da en finfin sjokoladeglasur som passer til både det ene og det andre:) I dette tilfellet heller man i puffet ris og rører godt. Vi bruker to spiseskjeer og leger sjokoladerisen i muffinsformer for deretter å la den kjøle seg til herding på benken.

Dette vil fungere utmerket med din favorittsjokoladeglasur og jeg anbefaler deg virkelig å prøve ??

#risboller #sjokolade #7slag #julegodt #julebakst

Pakke fra kakeboksen.no

 • 15.03.2014, 20:51

Hohoooo! Sharon er så kjapp altså! Jeg bestilte på tirsdag og i går fikk jeg hentemelding! Digger det!!

Bestilte 3 kakebrett og 2 farger jeg er tom for, ikke særlig spennende! Derimot syns jeg isoporkakene er ganske spennende!

Jeg kan rett og slett ikke lage kaker i et kjør hele tiden. For det første blir det dyrt, og for det andre så må det spises av noen og. Jeg hater å kaste mat! Nå fremover kan jeg pynte flotte kaker uten og faktisk lage kaka;) Kan øve meg masse på forskjellige teknikker uten at det er noe press om at alt må klaffe på første forsøk, slik jeg føler det når det er ekte kake jeg jobber med. God idé!

Ellers er det med glede jeg kan dele nyheten om at vinteren har prøvd å feste grepet på nytt her! Natt til i dag snødde det ganske bra, og snøen ligger fortsatt! Jeg VET det ikke kommer til å vare, men det var så fint her i dag med gnistrende solskinn og hvitt landskap:)

Jeg skal nyte snøen så lenge den varer:)

Har du vurdert å prøve kakedummies noen gang?

#kakeboksen #nettshopping #kakeutstyr #snø #vinter

Utstyr til kakepynting i Norge:)

 • 11.12.2013, 19:30

Baking og kakepynting som hobby har tatt av i Norge. Jeg syns det er kjempekult, for det vil jo gi tilgang på stadig fler kurs og stadig bedre utstyr:) Økt etterspørsel betyr økt tilgang for alle.

Jeg tenkte jeg skulle begynne med en ny greie her på bloggen, nemlig å grave frem butikker som selger dekoreringsutstyr. Jeg vil dele nettadresser, gateadresser og littegrann om utvalget (dersom det er mulig å kikke i en nettbutikk vel og merke). Jeg vil prøve å få med alle de norske i et og samme innlegg, men om noen vet om flere enn de jeg lister opp så er det flott om dere sier ifra så jeg kan få skrevet dem inn:)

 

Øverst på lista og min absolutte favoritt ligger:

 

 

Kakeboksen.no har det meste du trenger for å starte opp og er nok antagelin Norges største på kakeutstyr (uten at jeg skal fastslå det helt sikkert) :) De tilbyr startsett og har helgetilbud og egne prosjekttilbud hvor de lager en kake og så selger de alt du trenger for å lage akkurat den til en rabattert pris:) De har også, de gangene jeg har hatt behov for litt hjelp, vært veldig raskt ute med å svare meg. Har nå for en gangs skyld ventet på svar i snart 2 uker, men da er det grunn til å tro at mailen min ikke er kommet frem for å si det sånn, for det har ALDRI skjedd meg før:) Du finner nettbutikken HER . Kakeboksen har også en besøksadresse. En ekte butikk jeg desverre aldri har hatt muligheten til å besøke. Adressen dit er:

Sentrum

6996 Vadheim

Tlf: 94 85 96 04 

 

Den neste på lista er Kakebua.no De har ingen logo, så da kliner jeg til med forsidebildet deres isteden;)

Kakebua.no har litt av det meste, men ingen spiselige varer etter hva jeg klarte å finne (farger, sukkermasser o.l). De har nok det beste utvalget av sugarlaceutstyr. Litt pricey, men de tilbyr design ingen andre har og da blir det jo slik:) Mye fint å velge i. De har også en blogg som heter kakebua.blogspot.com hvor de deler oppskrifter og kakebilder:) Det ser ikke ut til at de har en fysisk butikk du kan gå innom, men nettbutikken finner du HER, bloggen finner du HER. Har store stygge planer om å handle laceutstyr fra dem en gang i fremtiden:)

 Linneeas.no har mye varer og innehaver Lisbeth er veldig trivelig:) Jeg bestilte feil vare en gang og hun var veldig behjelpelig med å ordne det. Varene kom fort og byttingen gikk kjempefint. Anbefaler! Mange mange forskjellige artikler å velge i og som nybegynner kan det være vanskelig å plukke ut hva som er kjekt og ikke å ha. Når det nå er sagt så er prisene hos Linneeas slik at om du skulle gjøre et bomkjøp, så kan du antagelig med enkelhet få solgt dingsen videre uten stort tap dersom du finner ut at en slik ikke var akkurat det DU hadde behov for. Det er individuelle forskjeller i smak og behag når det gjelder dette som med alt annet. Du kommer til Linneeas.no HER

 

Neste ut er Kakepynt.net:)

De har heller ingen logo så her knabber jeg også forsidebildet;)

 

Kakepynt.net har mye de samme varene som Linneeas, men de har også spiselige bilder til en relativt billig penge (forhåndstrykket). Jeg har handlet med de 2 ganger og begge gangene gikk det superkjapt! Tok 2 dager begge gangene. Sykt kjapt! Direktelink HER

 

En som selvsagt hører hjemme her er Søte Saker:)

Søte saker har litt av hvert. Litt av alt faktisk:) De har billige alternativer og litt dyrere alternativer og dessuten en en egen kategori som heter "bak til hunden" :D Veldig lav porto også:) Du finner søte saker HER .

 

Spiselige kunstverk hører selvsagt hjemme på listen (tusen takk for tipset;):

 Spiselige kunstverk selger utstyr, men de har også en ganske spesiell service hvor de tilbyr deg å leie bakeutstyr. Med andre ord så slipper du å kjøpe om det er en spesiell form du kun trenger en gang. Penger spart er penger tjent;) Spiselige kunstverk tilbyr også kurs i kake og cupcakedekorering:) De holder til i Sandnes og om du bor i nærheten kan du velge å hente varene istedenfor å få dem tilsendt:) Spiselige kunstverk kommer du til HER

 

Bakeshop.no er en jeg fikk tips om nå:)

De har litt av det meste, deriblandt billige forhåndsprintede spiselige bilder:)

 

 Pynt til fest har endel kakestrø, copcakewrappers og et lite utvalg av marsipan. De har masse kaketoppere om dere liker å kjøpe slikt ferdig :)
Du finner dem HER

 

Lykkefryd.no har endel strø og annen ikkespiselig pynt til f.eks cupcakes:) Mye fint og absolutt verdt en titt:)

Du finner dem HER

 

 

 

Den neste butikken jeg skal liste opp er en av de kuleste jeg har vært innom!!! :D :D :D Hvorfor?! DE HAR BARTEUTSTIKKERE!!! :D WOOOOHO!

Butikken heter Partydesign.no og de har lekre cupcakeformer, pappserviser, en del non edibles til å pynte cupcakes med og altså noen fantastiske barteutstikkere! Åh! Smelt! Det MÅ jeg ha på et eller annet tidspunkt!Du finner butikken HER og barteutstikkeren (ja, selvfølgelig måtte jeg linke til den) HER :)

 

-Temashop er en annen nettbutikk(desverre ikke noe bilde å snægge;) . De har endel utstyr til kakebaking og pynting, men i tillegg har de alt annet man kunne tenkes å trene til festlighetene man skal lage kaken til:) Du finner dem HER :)

 

Jerniabutikker begynner dessuten å få et relativt stort utvalg av varer, men varene er fra Cacas og cacasvarer er veldig pricey i forhold til andre butikker.

 

 

Dette er altså de jeg kom på i farten:)

Om jeg har glemt noen som dere syns burde være med på lista, så er det fint om dere sier ifra :) Til hver enkelt innehaver om dere ser denne posten og har lyst til å få noe redigert: Skriv gjerne en egen review av butikken deres, hva dere tilbyr, leveringstid, eventuell besøksadresse og send meg, så oppdaterer jeg infoen her:)

Har du handlet hos noen av disse og hvordan opplevde du det? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ok, da..... Jeg prøver å snike meg unna, men må jo nevne Cacas.no.... Om dem vil jeg si svært lite. Norges dyreste, de har en besøksadresse, men de 4-5 gangene jeg var der hadde de skikklig sur betjening. Mitt råd blir derfor at om du MÅ kjøpe noe fra cacas fordi du ikke klarer å få tak i det noe annet sted hverken på nett, ved å traske en 300-400 mil eller bytte bort en nyre (noe som stadig ville være å foretrekke) så bestill i det minste over nett så du slipper å reise til butikken for å bli frekt behandlet når du skal handle de overprisede varene dems.... Sånn.... nevnt....

Heldig heldig heldig!!!

 • 27.11.2013, 20:01

I forrige uke lagde jeg kakepynt til en dåpskake. Min venninde som skulle ha pynten skulle ha den med på flytur for så å lage kaken å pynte den der dåpen skulle stå:) Pynten ble, sammen med litt bake og pynteutstyr, levert på fredag. På mandag fikk jeg en melding om at vi skulle møtes så jeg kunne få igjen utstyret og da var jeg heldig heldig heldiiiiiiig:D

 

Hun hadde bestilt seg en hel haug med utstyr fra kakeboksen.no og hadde dette bak i bilen sin da jeg møtte henne. Hun tilbød meg da å låne litt av utstyret til hun trenger det selv. Sjekk:

 

Det firkantede settet med bakeformer :D

 

Og blomsterutsikkere med veiner for å lage flotte sukkerblomster :DFeeling luckyyyyyy! Skal passe veldig godt på det for deg, Kari Mette :)

 

TRallalallaaaa:) Husk giveawayen min:) Du finner den HER :)

Heldiggrisen :)

 • 03.11.2013, 17:09

Jeg meldte meg på en konkurranse hvor man skulle sende inn en oppskrift og så fikk de første 100 ett sett med KitchenAid kjøkkenredskaper. Jeg klønet så fælt med opplastingen at jeg tilslutt ikke gadd å prøve mer. Jeg ga opp hele opplegget og glemte hele greia:)

Ble med andre ord relativt lang i maska her om dagen da det dukket opp en postbil på gårdsplassen og postdama kom for å gi meg ei pakke. Jeg hadde ikke bestilt noe, så jeg tenkte først det måtte være til sambo. Den gang ei! Var mitt navn på pakka så jeg stusset rimelig greit.

Vel inne tar jeg av papiret på pakken og finner dette her:

 
Boksåpner, visp, grønnsaksskreller, isskje og slikkepott :D

 Veldig store skaft på alle, så det blir spennende å teste dem for å se om de er gode i bruk:)

Kjempemorsomt å få noe slikt i posten og enda kulere når jeg først trodde det ikke fungerte og så hadde glemt hele greia!

Tusen takk til premieutdeler :)

Giant Cupcake. Metallform vs. silikonform.

 • 13.10.2013, 20:24

GIANT CUPCAKE WAAAARS!!!! 

Siden jeg kjøpte meg en form i silikon og ei venninde av meg kjøpte en i metall som jeg fritt kan disponere så bestemte vi (Vilde og jeg) oss for å prøve begge to for å se hva som er best i praksis rett og slett:)

 

Vi startet med den i metall. Den er kjøpt på Jernia, er av merket Funktion og koster for øyeblikket 99 kroner.

 

 

Vi lagde røre til en vaniljekake, smurte formen godt og strødde i mel for at kaka skulle komme greit ut av formen. Jeg hadde ikke særlig tro på at det skulle fungere faktisk...

 

Vilde klippet til en liten bit med bakepapir som vi la i bunndelen av cupcaken.

 

Etter det så helte vi i røra. Vi bestemte oss for å steke denne lagvis for å se hvordan det fungerte. Det er litt av en dybde i denne formen, så vi tenkte steketiden ville bli veldig lang dersom vi fylte formen nesten opp til kanten. Det ble til at vi stekte kaken i 3 lag og det tok ca 1 time til sammen, kanskje litt mer.


 


 

Resultatet av lagstekingen er at kaken er i tre farger faktisk. Ingen del av kaken ble svidd, men det ble litt fargeforskjell som dere kan se på bildet under her. En annen ting vi også fant ut var at det nok lønner seg å vente med å ha røre i den spisse delen av formen, for mengden røre er jo mindre i den så den blir mye fortere ferdig enn den store bunndelen. Som dere kan se løsnet kaka kjempefint fra formen. Vi ventet i ca 10 minutter etter steking før vi velvet kaka på rist. :

 

 

Både bunn og toppdel kom ut hele og fine.

 

Så sto silikonformen for tur. En fordel med den er at den kommer i flere deler som kan håndteres hver for seg. Den er veldig myk og jeg tenkte det ville bli en utfordring når røra kom oppi, men det gikk helt fint. I denne bestemte vi oss for å lage familiens sjokoladekake og vi bestemte oss for å prøve å steke hele kaken i en smell.

 

Denne delen er antagelig til å sette på slik at det blir ett søkk i cupcaken hvor man kan putte fyll når kaka skal preppes for servering. Vi droppet å bruke den, for en digger klædd med fyll er ikke godt i noen kake. Da heller flere litt tynnere lag. 

Steketiden ble helt absurd lang i silikonformen, så om det er noen form vi burde ha lagstekt i så er det denne. Jeg hadde en kakenål i midten som stekekjerne, men det hadde fint liten effekt. Silikon hjelper ikke på noe vis til med stekingen av kaka så dette tok laaaang tid. Vi satta først på 50 minutter, så 40 minutter og til slutt 30 minutter. Altså tilsammen 2 timer med steking.

 

Det var også noe herkete å få kaken ut av formen, så den ble ødelagt i toppen som dere kan se på bildet under her:

 

 

I begge formene måtte vi helle etter litt røre på slutten av stekingen da den ikke hevet skikkelig ute i kanten og det viste seg å være veldig vanskelig å få festet på ett vått håndkle (håndkletrikset gjør at kaka hever seg jevnt hele veien rundt og blir flat og fin på toppen for de av dere som ikke kjenner til det : ). 

 

Her kan dere se begge ved siden av hverandre: 

Hadde steketiden blitt kortere i silikonformen om vi stekte i lag? Kanskje....  Hadde kaka løsnet fint om vi hadde ventet litt lenger?! Tror ikke det faktisk. For oss endte metallforma opp med å være favoritten. Den er mer stødig å håndtere, det kan virke som om steketiden er noe kortere og sist men ikke minst så kommer kaka lett ut av formen med ett pent resultat. Det kan hende det å bake i silikonform er en vanesak da, for all del, men vi syns ihvertfall metalforma var best denne gangen:)

 

 

Hva foretrekker du?

Nytt innkjøp! Superbillig pastamaskin:)

 • 13.10.2013, 15:49

Fant denne her på Jernia til bare 299.- Det er den billigste pastamaskinen jeg har sett og som mange av dere kanskje vet er en pastamaskin fin å bruke når man skal kjevle ut små mengder med sukkerpasta/marsipan til blomster og andre detaljer innenfor kakedekorering:) Når den var så rimelig så måtte vi bare kjøpe en slik:) Vil fortelle litt om inntrykket vi har av den så langt:)

 

 

Maskina består av 4 deler. Selve maskina, en ekstradings til å sette på som man kan lage båndspaghetti eller vanlig spaghetti med, en sveiv og en krok til å feste maskina fast i benken. 

Del til pastaplater eller sukkerpasta:

 

Spaghetti eller båndspaghetti:

 

Den var veldig enkel å montere. Bare å skyve ekstradelen på i to spor. Kroken passer inn i ett hull i siden og så er det bare å stramme den fast i bordplata eller benken. Veldig enkelt:)

 

Det samme med sveiva. Enkelt og greit:)

 

 

Selve maskina er overraskende tung og kjennes ut som om den er i veldig god kvalitet på tross av prisen, men det vil jo tiden vise.

 

Eneste minuset så langt er justeringsknappen for tykkelsen på pastaplatene, den virker dårlig og raklete. Jeg har aldri tatt i en dyr pastamaskin, så jeg vet ikke hvordan de er til sammenligning. Denne selges altså på Jernia nå for 299:)

 

Har du pastamaskin? Bruker du den myei såfall?

 

Nå kommer noen bilder for spesielt interesserte, med andre ord bare tull og fjas slik det gjerne blir når Vilde og jeg utfolder oss på kjøkkenet...

 

 

Flotte reklamebilder hæ??!

 

 

 

Oh yeah! Rene colareklamen dette! *kremt*
Blir endel latterkuler når vi driver på og det er jo det som gjør det så gøy :D

#shopping #pastamaskin #latter

Fantastisk fraktebag:)

 • 30.08.2013, 14:18

Jeg vil bare komme med en anbefaling til alle som baker og av og til trenger å frakte med seg kakene:) Hadde jeg visst om denne tidligere i sommer hadde jeg vært spart for mange bekymringer:)

Dette er en termobag som holder maten kald eller varm etter hva du trenger. Den er godt isolert og stor nok til at jeg fikk 3 kaker i str 35, 20 og 15 cm oppi samtidig. Jeg la en treplate ibunnen for å stive den opp og det ungerte kjempebra. Vi kjørte kakene til et sted som ligger over en time ifra oss og hadde 2 fryse-elementer oppi sammen med kakene. De var like kalde og fine da vi kom frem. Baggen får du kjøpt hos T-gård sweetcakes og den koster 299.- Du finner den HER

(bildet er lånt fra t-gård sweetcakes)

 

Anbefaler den på det varmeste (uh...eller uh...kaldeste eventuelt, siden det er en kjølebag)...

Sjekk den nye onlinebutikken:)

 • 22.05.2013, 22:08

En av mine favorittnettbutikker for kakeutstyr, Linneeas.no, har fått nytt design:) Butikken har rett og slett blitt kjempefin og jeg oppfordrer alle dere bakeglade til å ta en titt:) Det er veldig mye bra der og veldig fine priser:) Kanskje du finner noe du har lyst på? Det gjorde ihvertfall jeg:) Har bladd igjennom deler av butikkutvalget nå og fant mye fint og morsomt:)

 

Denne duppeditten kan man, som bildet viser, grave ut en bit av en cupcake med for deretter å fylle i noe snasent fyll:) 

 

 

Jeg falt pladask for denne nydelige silikonformen! Blir nødt til å bestille en sånn:)

 

Fant denne herlige kuformen! Mange andre dyr i samme stilen:) Har ikke sett disse noe annet sted heller!

Måtte jo vise frem tigeren og da, men som sagt har hun mange flere! 

 

Nå liker jeg best å skjære på frihånd, men for de som ikke har tålmodighet eller tid til det er jo disse bakeformene helt supre: 

Link til den nye nettbutikken Lineeas.no HER

 

 

Har du tips om noen gode nettbutikker for bakeutstyr? 

 

Nytt kakeutstyr:D

 • 13.03.2013, 18:43

Jeg lovte å legge ut bilder av det jeg kjøpte på kakeutstillingen på søndag (dagene flyr unna denne uken:).

 

Dette kommer fra Linneas.no. Trykk HER for å gå til nettbutikken hennes:)

 

Silikonformer til fondant, sjokolade, isbiter e.l

 

 

Plunger cutters til kjeks eller kakepynt

 

Måtte jo bare ha en RÅÅÅÅSA kitty form;)

 

 

Jevner til kakekrem:)

 

Småkjeksdingser:)

 

Dette kommer fra spiselige kunstverk:

 

Sommerfuglutstikkere:)

 

Oooooog en stor roseutstikker.

 
Huff! Er glad i dekoreringsutstyr altså! Ha garasjesalg snart så jeg får plass til alt:O Kunne hatt en verre hobby da;)

 

Hva er din hobby?

Kjempebra nettbutikk for hobbybakere! :)

 • 10.03.2013, 23:23

Jeg var på norsk kakeutstilling på søndag og møtte ei som driver en veldig veldig bra nettbutikk for oss hobbybakere.

Butikken heter Linneas.no  og hun har også en side på facebook hvor hun legger ut vareupdates og tilbud og slikt. Den finner dere HER.

Det er en veldig enkel nettbutikk med knallbra priser og godt utvalg. Hun er helt nyoppstartet slik jeg forsto det:) Jeg har lagt ett bilde med en link til butikken hennes i sidebaren under linker:)

Jeg handlet en hel del av henne, hyggelige damen:) Kommer med bilder av det jeg handlet i morgen. Fikk kjøpt endel stæsj som jeg har hatt lyst på lenge. Masse fint og fine priser:) Alle hobbybakere bør ta seg en tur innom nettbutikken å se.

 

Noen utvalgte ting fra butikken hennes:

 

Silikonform for å lage denne superfine bamsen:)

 

Funky letter utstikkersett.

 

Hun har masse silikonformer og andre fine greier:)

MYE fint! GODE priser! Hva mer trenger man av info? ;)

 

Hva har du brukt dagen på da?

 

Epleskjærer:)

 • 09.03.2013, 22:45

Du finner den hos chlaes ohlson til 199.- Link HER

 

 

You´re welcome;)

Shopping, shopping, shopping:)

 • 07.01.2012, 22:24

Av og til selv om man er farlig nære raka blakk så kommer man over noe man bare må eller veldig veldig VELDIG gjerne vil ha...

 

Petit fours former! Det har jeg hatt så lyst på så lenge, men nå fant jeg dem på Kitch'n til en bildig penge, så da bare måtte jeg kjøpe dem...

Hadde til og med en liten utdyttedings:D

 

Det ene dro med seg det andre, så det ble noen nye muffinsformer også. 

Søte lille kanten:D

 

Kjempesvære!


 

Og så ble det noen sandkakeformer siden de var så billige på nille.

 

Svake svake menneske som ikke klarte å la være....sukk...

Shopping:D

 • 13.11.2011, 23:22

Mens jeg venter på at min flinke samboer skal redde filene på minnekortet mitt tenkte jeg å dele shoppingturen som jeg hadde i går. Jeg har jo etterhvert falt pladask for litt mer enn bare vanlige kaker, så stasj til cupcakes og cookies er jo høyt opp på lista om dagen (for ikke å snakke om cakepops, men jeg har ikke fått kasta meg rundt til det ennå).

I går skulle jeg til Jernia for å kjøpe sort wiltonfarge og dessuten spiselig gullpudder. De hadde ingen av delene. Tomt! Heldigvis har Panduro Hobby åpnet på kjøpesenteret og det reddet dagen!Jeg er ikke kjent med merkene de fører, men jeg måtte jo ha matfarger til kaka som skulle leveres i dag og da tenkte jeg "shit au". Greit å prøve noe annet en gang også:)

Gullpudderet er av merket Squires Kitchen og jeg må si etter at jeg prøvde det i går kveld at det rett og slett er dritbra! Jeg skulle farge gulldetaljer på ei Kaptein Sabeltannkake og det ble skikkelig gullfarge. Jeg bare dyppet en pensel (ny fantastisk pensel med myk god bust og bra spenst som jeg også kjøpte på Panduro) i pudderet og strøk det på marsmallowfondanten og vips! Gullfarget:)

Den sorte fargen (også fra Squires kitchen) er jeg ikke fullt så fornøyd med, men saken er den at for å farge noe HELT sort må det massive mengder med farge til. Er ikke sikker på hvilken farge som er best av Wilton sin og denne her for det kreves mye gel av den svarte fra wilton også. Jeg har etterhvert funnet ut at det beste er å blande i kakao først så man får en dyp brunfarge og SÅ begynne å ha i matfarge, ellers kan man fort bruke hele bokser i en smell og det blir helt sinnsykt dyrt. Om man ikke kan ha sjokoladesmak på den sorte delen av kaka blir det faktisk  billigere å kjøpe ferdig farget marsipan,fondant eller icing. 69.- for 500 gram ferdig masse, eller 59 kroner boksen for sort farge man kanskje trenger flere bokser av. Enkel matte:)


 

Jeg måtte selvfølgelig gå runden å se etter cupcakesformer og dette er det jeg fant:

Kjempesøte former fra Claes Ohlson. Tror det var 29.- for ei pakke.

 

Jeg kjøpte pakken med røde former også:)

 

 

Videre fant jeg former med julemotiv på Nille. 19.- for en pakke og to forskjellige motiv i pakka!!!

 

 

I tillegg hadde det kommet en hentelapp til meg fra posten:D:D:D

ENDELIIIIG!!! Jeg bestilte cookie cutters fra Cakes, Cookies and crafts i england i forrige uke for de har så mye fint! Jeg har alle de tradisjonelle formene som selges i Norge og ville ha noe litt annerledes nå som julen nærmer seg derfor bestilte jeg snøkrystallformer og julekuleformer:D De er så fine! Man kjenner at kvaliteten er bra og dessuten kom de i hver sin søte oppbevaringseske, noe som ikke var nevnt på nettsiden og som dermed ble en bonus til meg:D Bestilte også en wilton sprøytetip til å fylle cupcakes med:) Gleder meg til å prøve den:)Tre forskjellige størrelse på snøkrystallene og den minste passer nok ganske akkurat på toppen av en cupcake:) 

Sjekk den fine aluminiumsboksen! Alle kakekuttere skulle komme i sånne syns jeg:D 

Denne esken er av papp, men av den tykke solide typen! I love it! 

Jeg skal SÅ bake pepperkaker en dag med det første:D

Da er det natta!

 • 11.11.2011, 01:12

Vel, vel! Da har jeg sitti og pella med designkodegreier og fjas og ikke blitt en døyt mere opplyst av den grunn, men i morra skal jeg bake ei kaptein sabeltannkake som ei dame har bestilt til dattera si som visst er veldig fan, så nå er det best å gi seg. Må dessuten på shoppingtur først siden jeg er tom for svart farge. Fargene jeg bruker er gelfarger fra wilton av denne typen her: 

 

 

 

 

Det kule er at det er ei pakke med farger på veg hit med posten nå, men kaka må jo lages i morra, så det hjelper fint lite...Kanskje jeg bare kjøper ferdig farget marsipan fra funcakes...den er veldig bra og dessuten god (som jo er det viktigste). Må ha gullpudder også til noen av detaljene. Håper Jernia har det. Denne kakebestillingen kom litt brått på meg.  Får se i morra hvordan det ordner seg. Natta:)

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no