Waffle it!!

 • 26.03.2015, 15:43

Ja da! Jeg vet vaffeldagen var i går og jeg postet faktisk en oppskrift på lavkarbovafler og. Den finner du HER

 

Dagens vaffelinnlegg har ingenting (og da mener jeg INGENTING) med klassiske vafler å gjøre. Videoen er bare så ufattbart kul at jeg bare må dele den med dere. Jeg har aldri visst at dette gikk an, men jeg skal virkelig prøve det.

 Har dere forsøkt å lage noe annet enn vaffel og toast i vaffeljern?

 

 

#vaffel #diy

Flott konkurranse hos Franciskas Vakre Verden.

 • 13.03.2015, 22:32

Nå kan du vinne flott spaopphold om du går inn på Franciskas Vakre Verden. Bare følg denne linken HER så kommer du til konkurransen. 

 

 

Har du deltatt enda? :)

 

Hobbybakere vs. bakerier. Noe du bør tenke på før bestilling...

 • 20.01.2015, 12:37

Dette innlegget henvender seg til dere som bestiller kaker uansett hvor/hvem dere bestiller fra.

Jeg vil si innledningsvis at jeg fullt støtter hobbybakere og at jeg anser det som veldig trygt å bestille kaker hos de som selger. Det er alikevel en sak det er veldig viktig å være klar over når man bestiller fra en hobbybaker og det vil jeg sette litt fokus på her nå:)

Det har poppet opp hobbybakere de siste årene. Mange av disse tar på seg baking til andre og det fungerer kjempefint både for kunde og baker. Du kan få utrolige kakedesign, helt suverene smaksopplevelser og som regel i forhold til produktet du egentlig mottar (arbeidstimer, spesialdesign og ingredienser) gunstige priser, så hva har egentlig et konditori å stille opp med som en hobbybaker ikke har?
Det er etter sigende et krav fra mattilsynet at dersom du baker med tanke for salg så skal dette foregå på et kjøkken godkjent til dette formålet. Dette er du i teorien garantert dersom du bestiller fra et konditori. Selvsagt kan det finnes slasker i det yrket og, men i utgangspunktet skal det altså være rent og ordentlig etter mattilsynets krav.

De fleste hobbybakere baker hjemme på eget kjøkken som sjelden vil inneholde alt du trenger for å få det godkjent av mattilsynet (steamer og egen rensone bl.a). Jeg har ikke tenkt å henge meg så mye opp i akkurat dette, for det finnes uttallige innlegg om kjøkkenhygiene og jeg har ikke tenkt å hive meg ut idet utover å si at jeg har stor tro på at den gjengse husmor klarer å holde kjøkkenet sitt rent, ryddig og basseluskfritt. Om jeg ikke bakte alle våre kaker selv ville jeg ikke hatt problemer med å bestille kake fra en hobbybaker som baker på sitt eget kjøkken. Jeg har sett flere av disse hobbybakernes kjøkken, og når jeg sier plettfritt, så mener jeg det.

Andre ting et konditori kan stille med som ikke hobbybakere kan?? Tjah... Fast åpningstid kanskje? Jeg vet virkelig ikke hvor vesentlig det er, for de fleste hobbybakere tar kun på seg et oppdrag om de er 100% sikre på at de kan levere til rett tid. Om uforutsette saker oppstår i siste liten vil en hobbybaker heller slite hele natten igjennom enn å si til mottager at "desverre.....fikk ikke gjort det gitt", så arbeidsmoralen er det ingenting å si på.

Hva så med saker man kan rammes av som gjør at man ikke KAN bake? Oppkastsjau f.eks? Her kommer det et vesentlig skille i hva du kan forvente av et konditori og hva du kan forvente av en hobbybaker:

Det du kan forvente hos et konditori som en hobbybaker aldri vil kunne garantere deg er levering. Et bakeri har mange mange ansatte. Jeg skal ikke banne på at det aldri skjærer seg for et bakeri, men oddsen for at noen er der for å ta over dersom en av konditorene blir syke er vel ganske stor.En hobbybaker derimot baker alene. Du kan sannsynligvis få et flottere design og en mer spennende eller preferansetilpasset smak på kaka hos en hobbybaker, men du kan aldri få en leveringsgaranti, for dersom en hobbybaker blir smittsomt syk og er en relativt ansvarlig person, så kan vedkommende ikke bake kaka di. Stilig å ha flott 3 etg. dåpskake, men om 60 gjester starter å spy samme kvelden er det ikke så kjekt kanskje?!

Det finnes egne grupper på facebook hvor hobbybakere samles og der kan man legge ut nødrop om det skulle oppstå kriser, men det skal også litt til at noen skal kunne ta på seg et bakeoppdrag på veldig kort varsel. Flere har fått krisehjelp der i siste liten. Jeg vet at en hobbybaker som blir syk i siste liten vil jobbe r*va av seg for å skaffe kunden en løsning og i mange tilfeller vil det ordne seg og vil føle seg helt forferdelig dersom det ikke løser seg.... men en GARANTI for levering......... Det kan du kun få hos et konditori/bakeri.

 

Jeg mener ikke å tråkke noen på tærne, eller å skremme noen med dette innlegget, men det er greit å ta det med i betraktningen om du ønsker å bestille hos en hobbybaker.

 

Er du hobbybaker eller kakekjøper og har synspunkter/erfaringer i forhold til dette?

 

Del gjerne i kommentarfeltet :)

 

#hobbybaker #hobbybakere #konditori #bakeri #konditorivs.hobbybaker #avlyse #smittsom

Glasståteflasker fra Agent M

 • 25.09.2014, 12:06

Det er ingen hemmelighet at vi her i huset foretrekker giftfritt, miljøvennlig, økologisk o.s.v.... Mulesingfri ull (f.eks janus) er in, fleece (laget av plast med div miljøgifter i) ut, glass er in, plast ut o.s.v...

Det er lenge siden vi byttet plastboller og fleece mot metallboller og ull. Man kan unngå syntetklær i ganske stor grad om man legger godviljen til. Mye fint å få kjøpt brukt også:) Det var lenge en god del ting som viste seg vanskelig å bytte ut forøvrig.  

Ungenes plastikktåteflasker og engangsemballasje av plast (brødposer, gladpack o.l) var ikke kjempelett å finne en erstatning for, men vi fant det da til slutt hos en relativt ny nettbutikk ven navn Agent M (direktelink HER). Jeg delte med dere da jeg bestlte derifra første gangen, og etter at varene kom frem. Jeg lovte å komme med en oppdatering angående disse varene etter en tids utprøving. Tidligere har jeg skrevet om erstatningen for gladpack og brødposer. Det innlegget finner du HER.

I dag tenkte jeg å skrive litt om Life factory tåteflasker og drikkeflasker av glass. Det var ikke nytt for meg at det fantes glasståteflasker, men jeg har ikke villet kjøpe det fordi jeg kjenner barna mine godt nok til å vite at flasker havner på bakken og gulvet rett som det er. Jeg ble derfor relativt lykkelig da jeg fant agent M og glassflaskene fra life factory. De har et silikontrekk som beskytter flaskene mot slag, dunk og fall. 

Jeg kjøpte først to store og en liten tåteflaske til ungene og en stor drikkeflaske til meg selv. Etter dette har jeg bestilt 3 store tåteflasker (en i dag faktisk;) ) til i tillegg til tutekopptuter som passer på flaskene. 

Min review av disse flaskene er som følger:

De er lettere å få skikkelig rene enn det plastflaskene er. Gode å holde i, og selv om jeg var redd de skulle være litt for tunge for ettåringen så har ikke det sett ut til å være noe problem.
Tutekopptutene man kan kjøpe til er litt knotete å bruke til å begynne med. Det er en antisøledel innerst som er en av de enkleste konstruksjonene jeg har sett av en slik. Man må knipe den sammen i lengderetningen for å åpne den aller første gangen den skal brukes, og deretter er den alltid klar til bruk. Det er lett til å begynne med å stramme inn for hardt når man skrur igjen korken og da får ikke ungene ut noe. Tuten er avhengig av vakumslipp for å fungere skikkelig, så man må skru den helt igjen og så bittelitt opp igjen for at de skal fungere. Når man får taket på hvor mye de skal opp igjen så går det veldig greit. 

 

Angående knusing:

Jeg tenkte (og tenker) at i en husholdning med 3 så klønete medlemmer som denne (med selv og guttene) så er det et tidsspørsmål før vi knuser en av disse. Jeg tenkte for gøy at jeg skulle holde tellingen på hvor mye annet vi knuste før en av disse røyk, men jeg har allerede mistet tellingen. Vi er på over ti knuste glass, kopper og tallerkener siden første sendingen kom fra agent M ihvertfall og ingen tåteflasker har røket enda. Ildprøven var da vi var på trilletur i gågata og lillemann kastet flaska si rett i asfalten. Jeg rakk å tenkte "Neida!!" før flaska traff asfalten, men den knuste faktisk ikke. Man skal altså ikke kimse av silikontrekket rundt flaskene. Min egen har også holdt på tross av at jeg nok er den mest klønete av oss og flaska er med meg over alt. 

Det skjer nok i fremtiden en gang at vi klarer å knuse en av disse, men foreløpig med fullstending normal hverdagsbruk har det ihvertfall ikke skjedd. Konklusjonen er at jeg anbefaler disse på det varmeste:) Direktelink til flaskene HER

Det er litt viktig å huske på at selv om tåteflasker ikke lenger inneholder bisphenol-A, så betyr desverre ikke det at de er giftfrie. Det betyr ganske enkelt at siden bisphenol-a ble avslørt som skadelig og deretter forbudt å bruke i produkter til barn, er det nå byttet ut med andre kjemikalier som enda ikke er forsket på. Agent M har en blogg hvor hun skriver om diverse slike ting (og jeg er flittig leser av den bloggen forøvrig) og der dukket det opp et innlegg om akkurat dette. Du finner det HER. Jeg er rimelig nøye med hvilke kilder jeg stoler på når det gjelder det aller meste, men agent M har faktisk kildehenvisninger til det aller meste, så der kan man gå informasjonen i sømmene om man ønsker mer lesestoff om temaet:) Anbefaler igrunn alle med barn eller som tenker å få barn i fremtiden en gang å følge bloggen hennes. Selv om det er mye som er litt kjipt å vite, så er det tryggere å ha kunnskapen alikevel så man kan unngå fallgruvene så godt det går... 

 

Følger du med på hva slags kjemikalier som er i tingene du bruker hver dag? 

 

#agentm #bpa #glassflaske #plastfrittliv #miljø #miljøvennlig #barnevennlig 

Har kommet et stykke...

 • 08.09.2014, 13:04

Satt i går kveld og sammenlignet litt bilder av de tidlige kakene jeg lagde med de jeg lager nå.... Har kommet et stykke....

 

Denne var til niesens bursdag i 2010 tror jeg....

 

Disse har jeg laget nå i det siste:

 

Denne fra 2009 lagde jeg for en daværende kollega. Rosene var ikke akkurat prima for å si det mildt....Slik ser rosene mine ut nå:

Dåpskake for 2 år siden....

 

Dåpskake nå:

 

Det beste er utviklingen jeg har hatt på smak. Til å begynne med fylte jeg kaker på amerikansk vis fordi jeg ikke fikk de til pent på noen annen måte. Tro det eller ei, men det er veldig vanskelig å lage figurkake av sukkerbrød med fløtekrem. Det må fastere kake til.  For oss nordmenn er amerikansk kakefyll ALT for søtt. Det er rett og slett ikke godt.... Ikke det jeg har vært borti ihvertfall.... Det tok meg litt tid, eksperimentering og utveksling av erfaringer med andre kakedamer, men nå får jeg da faktisk skryt hver gang noen smaker på noe jeg har laget og det må jo være et godt tegn:)

 

Det har skjedd en stor utvikling fra jeg begynte og jo mer jeg lærer jo mer ser jeg at jeg mangler i kunnskap, hehe:) Drømmen min er å bli frisk nok til at jeg kan klare å ta meg utdanning innenfor konditorfag og kanskje i fremtiden få jobbe med kakebaking. Noen dager tenker jeg at det går bra og jeg begynner å bli frisk nok til å prøve å bygge meg opp litt, så prøver jeg forsiktig å starte med litt trening både psykisk og fysisk og så klapper jeg sammen igjen som et korthus. Det ligger ikke i min natur å gi opp, så det har jeg ikke tenkt å gjøre heller. En eller annen gang når jeg føler meg bra nok til å prøve kommer til å være gangen det fungerer:) Inntil det så får jeg være fornøyd med å få lov å være den tidvis fullstendig utslitte, men superheldige mammaen til to flotte små gutter:)

 

Har du en drøm som fungerer som ledestjerne for deg?

 

 

#drøm #drømmer #fremskritt

Velkommen til Norge!

 • 25.08.2014, 09:53

Jeg snublet for en tid tilbake over en video som gjorde meg både litt glad iog litt trist. Glad fordi noen i et annet land har tatt et ganske godt skritt i riktig retning. Trist av egoistiske årsaker fordi vi ikke har tilgang til det her, hehe :P

Konseptet er en butikk hvor varene ikke er pakket inn i engangsemballasje.

 Når du handler der tar du med dine egne beholdere, fyller i det du trenger og betaler for den mengden du har tatt. Dersom du har glemt beholdere så får du nedbrytbare papirposer å ha maten i. Konseptet som heter Original Unverpackt (eller original unpacked) ble startet av 2 tyske damer ved navn Sara Wolf og Milena Glimbovski. De var lei av all den unødvendige emballasjen man drasset med seg hjem fra butikken.

Jeg elsker dette konseptet og jeg håper det går så det suser slik at det kanskje i løpet av noen år sprer seg videre utover i Tyskland og muligens også inspirerer folk i andre land til å starte lignende butikker. Aller helst skulle all maten i denne butikken selvsagt vært økologisk, hehe:) I pose og sekk skal det være :P

 

Vi er økologisuckers! Alt vi spiser skal helst være økologisk (litt vanskelig, så det blir så mye som mulig) og vi strekker oss langt for å få tak i det vi trenger. Det er enkelte matvarer vi faktisk ikke kjøper dersom vi ikke får tak i det økologisk. Har ikke butikken økologisk paprika, druer eller epler, så lar vi rett og slett være å kjøpe det. Så langt vi har klart å finne ut av det er det disse tre som er mest sprøytet av alle frukter og grønnsaker. Det finnes sprøyterester av mange forskjellige sprøytemidler i hver av disse og det er helt søkt at produsenter føler seg vel med å si at sprøyteverdiene ligger innenfor lovens grenser når de står og vet at de grensene flyttes slik at større mengder gift aksepteres hele tiden (kan lese om det HER f.eks... ). Nå var det ikke økologi jeg skulle skrive om, men jeg blir så engasjert, hehe :P Jeg skulle skrive om emballasje og det nye geniale butikkonseptet i Tyskland :P Får prøve å komme meg tilbake på sporet her!

Det finnes en liten video som viser hvordan denne butikken ser ut og fungerer og den videoen deler jeg her:)

 

 

Ønsker denne butikken hjertelig velkommen til Norge:D Jeg hadde digget å kunne dra på butikken å handle det jeg trenger uten å komme hjem med masse plast og kjemikaliebehandlet papir!
Vi har tatt et skritt i riktig retning ved å kjøpe inn bee´s wrap (som er en økologisk erstatning for gladpack) fra agent M. Vi har nå hatt endel forskjellige str i halvannen uke, og vi elsker disse. Vi pakker brødet i en stor en, pakker matpakke i en mindre og osten går i en str Large først før den flytter over i str Medium ettersom den krymper. Vi er enige her om at vi skal bestille enda noen flere. Jeg lagde rundstykker for 3 dager siden. Puttet de i en glassbolle og dekket bollen med en bee´s wrap. Vi har brukt ÉN brødpose den siste uken, og det var fordi jeg ikke fant gummihanskene i farta. Jeg elsker det! :) Jeg lagde et innlegg om dette produktet hvor jeg la med en youtubevideo blandt annet:) Du kan lese det HER : )
Nå skal tiny og jeg lage oss frokost:) Ønsker alle en fin dag!
Ville du handlet i en slik butikk om det åpnet en i nærheten av deg?
#miljøvennlig #ingenplastemballasje #nedbrytbar #økologisk #beeswrap #agentM #tavarepåplaneten #spareressurser

Økologisk erstatning for gladpack:)

 • 12.08.2014, 15:44

Jaaaa :) Jeg tenkte jeg skulle komme en liten review etter å ha brukt bee´swrapen min litt:)

Først og fremst: Hva er bee´s wrap? Jo, bee´s wrap er økologisk bomullslerret i forskjellige størrelser som er innsatt med bivoks, jojoba og treharpisk. Tanken bak de er å redusere plastforbruk, men også å begrense mengden giftstoffer fra plastwrap i maten vår (gift er gift, samme hvor liten mengde det er snakk om). De finnes i 4 str hvor den minste passer til å dekke små boller eller å pakke inn osteskalken og den største visstnok skal funke til brød (og det har jeg tenkt å finne ut av så fort lønna kommer;).

Jeg har hatt ett ark i str small nå i en mnd nå:) Jeg har prøvd å bruke den til alt mulig egentlig. Har dekket skåler med middagsrester, den halvspiste yoghurten til ungene, pakket inn osteskalken (og funnet ut at jeg må ha større ark så jeg kan pakke hele osten når den er ny også), enden av den halvspiste agurken og i desperasjon for å få testa noe nytt pakket jeg altså enden av brødet bare for å se om det holdt seg bra. Alt sammen har fungert kjempefint.

Jeg vasker den med mild oppvasksåpe i kaldt/lunkent vann. Den har ikke fått noen flekker eller noen lukt som ikke har gått av (var spent på tacokrydret vegetardeig, men det gikk helt fint). Alt i alt syns jeg det er et supert produkt, men størrelse small er litt liten til å være skikkelig praktisk. Sambo og jeg har derfor bestemt oss for å bestille det vi trenger og vi ser for oss at det er et ark i str xl som er brødstørrelse og en 3 pakning med ark i str large som da vil holde til 2 oster og noe annet fjas i tillegg:)

 Jeg er spent på varigheten av disse arkene og gleder meg stort til å slippe å bruke brødposer og gladpack :) Nå mangler vi bare en liten metallmatboks hver til knøttene og så er vi rimelig godt i boks med prosjekt "ut med plasten".

Om dette er noe du kunne tenke deg å prøve også så finner du det hos Agent M. Direktelink HER. Jeg handlet en del ting der da jeg fant nettbutikken og jeg kommer til å legge ut en review en av de første dagene av glassflaskene jeg kjøpte til ungene for å bytte ut de vanlige tåteflaskene av plast.

Legger ved en youtubevideo av bee´s wrapene så dere kan se litt mer om hvordan det funker:) De fikk det til å se så fint ut og jeg er jo som enkelte av dere vet VELDIG fan av å spre alt som er mer miljøvennlig, hehe;)

 

Hva tror du om disse? :)

 

Agent M! Mitt beste funn på lenge!

 • 13.07.2014, 22:40

Som noen av dere vet, så er jeg svært opptatt av giftstoffer i forhold til miljø og helse. Jeg så ei venninde hadde lagt ut bilder av den nye glasståteflaska si på fb og ble jo nysgjerrig. Flaska kom fra nettbutikken agentM.no og med en gang jeg klikket meg inn der var jeg i en liten minihimmel:)

Det er mye giftstoffer i plast selv om bisphenol A er fjernet, og et av gnagsårene mine har vært tåte og tuteflaskene til gutta. Jeg har jo sett glassflasker, men siden det ikke har vært noen beskyttelse rundt dem så har jeg tenkt at det ikke var noe å satse på til små barn. Nå derimot har jeg fått tak i skikkelige glassflasker og nå som vi har brukt dem noen dager så er vi knallfornøyde:)

Jeg kjøpte 2stk 250ml tåteflasker, 1stk 120 ml tåteflaske og 1 stk 650 ml drikkeflaske. I tillegg kjøpte jeg 2 ekstra tåtesmokker og 2 tutekopplokk som kan skrus på tåteflasken. Flaskenr har et silikontrekk utenpå som gjør at de tåler en god del mer enn glassflasker uten. De holder godt på temperaturen og setter ikke smak på drikket man putter oppi flasken heller. I tillegg ser de dritkult ut syns jeg, ikke et minus det heller. Det eneste minuset med de så langt er at de er litt dyre, men det igjen gjør jo at man tar veldig godt vare på de, så det gjør kanskje ikke så mye alikevel. Man kan jo kjøpe de inn litt og litt:)

Kjøpte en økologisk sovepose med ullfór:)

Og jeg fant ut at agent m selger en fantastisk sak som erstatter plastfolie! Det er tynt stoff innsatt med bivoks som klistrer seg fint fast på ting. Det setter ingen smak og vaskes med såpe i kaldt/lunkent vann før man henger det til tørk:) Behandler man det riktig skal det visst kunne holde i ca et år, så det blir spennende å se:)

Foreløpig er vi superfornøyde. 120 ml flaska har alt gått i gulvet noen ganger. Ingenting har skjedd med den av den grunn. Bivoksarket har bært i bruk og fungerte kjempebra ( tror jeg må ha flere av størrelsene forøvrig... Merket at jeg ble skikkelig furten i går da jeg måtte dekke sukkerpastaen med gladpack:P).... AgentM.no er en av mine nye favissnettbutikker, og jeg anbefaler den varmt. Man kan jo også si at førsteinntrykket virkelig får en boost når varene man bestiller er fremme på bare ett døgn! Imponert.com!!! Nå mangler bare en nettbutikk for gode økologiske tøybleier, så er vi i boks:)

Har du handlet fra agent m noen gang? Hva var din erfaring? :)

 

#agentM #miljø #giftfri #giftfritt

En liten energibooster fra meg til deg på morgenkvisten;)

 • 25.06.2014, 09:25

Haha:) Digger Yanis Marshall:)
Ha en fin dag alle sammen:)What goes up...

 • 05.06.2014, 17:02

Dårlig med blogging her i det siste. Jeg har rett og slett mistet bloggpiffen og i motsetning til endel andre som faktisk beklager lite blogging, så gidder ikke jeg det. Jeg blogger fordi jeg har lyst og når jeg altså ikke har det, så lar jeg ganske enkelt være...

 

En oppdatering på Tiedemannsituasjonen. Legen trodde ikke det var et brudd, men heller unormal beinvekst. Jeg gikk i 3 dager med helt ekstrem angst før vi fikk beskjed om at legen.....tok feil! Takk og lov. Aldri har vel en mamma vært mer letta for et kragebeinsbrudd enn jeg var da jeg fikk beskjeden, for i løpet av helga så hadde jo unormal beinvekst utviklet seg til å bli noe av det farligste jeg kunne se for meg. Kragebeinsbrudd er helt ufarlig og han har ikke vist noen tegn til at det er vondt og vi aner heller ikke når han fikk det så tydeligvis var det ikke forskrekkelig vont å brekke det heller. Hadde det vært meg så hadde jeg sikkert survet og klaget i dagesvis :P Han er en liten tøffing....

 

Ellers en oppdatering på stoffskiftefronten:

Formen er sinnsykt varialbel. Energisk og "normal" i 2 dager og så plutselig helt kaputt... Jeg vet de nye stoffskiftemedsa kan fikse meg og at det tar tid å finne riktig dosering, men jeg skulle selvsagt aller helst ha vært bra og 100 % funksjonell over natta. Jeg har jo ikke prøvd andre medisiner enn levaxin siden jeg fikk diagnosen som 15-16 år gammel så det er jo vanskelig for meg å vite hva jeg kan forvente, men jeg tror det skal kunne bli bra etterhvert. Trøster meg i dag med at jeg har verdens grommeste familie, superblide unger som herjer rundt i hagen, masse fine blomster over alt på tomta og at alt dette kan jeg nyte selv om jeg ikke orker stort annet enn å sitte stille ... I dag er det helt ekstremt ille, så Mamma har vært her og hjulpet meg litt. Det er en tålmodighetsprøve for meg når det er slik.... Det tærer fort på humøret faktisk, men jeg prøver å ikke la det ta overhånd. Slik er det altså her nå om dagen...

 

Åssen går det med dere?

 

 

 

Lite action....

 • 15.05.2014, 09:57

Lite action herifra for tiden. Ungene har vært skikkelig syke i en uke og nå har trommehinna til eldstemann sprukket etter et halvt døgn med sinnsyke smerter. Vi forsto jo desverre ikke hva som var problemet og han klarte ikke helt å formidle det selv om vi spurte og gravde og ordna... Det gjør vondt i mammahjertet at vi ikke skjønte ha som var galt, men slik er det nå engang! Trommehinnen ville nok ha sprukket uansett, men om han i det minste hadde hatt en smertestillende innabords hadde det kanskje vært litt mindre vondt. Nå har minstemann begynt på samme måten, men han er mer tydelig på at han tar seg til øret hele tiden og skriker litt ekstra fordi det gjør vondt når han tar på det, så da bærer det til legen i dag igjen!

Jeg på min side har gått på en liten smell og har vært sliten på grensa til utbrent den siste uka. Dagene går med til å ta best mulig vare på guttaboys og så er det bare å puste og vente på at det skal bli bedre igjen. Det blir jo det:) Har gått en uke nå ca og de siste 3 dagene har jeg ikke klart å gjennomføre challenge, men det går seg til. Jeg tar det ikke så tungt. Jeg kjenner kroppen min godt innen nå, så jeg vet at det blir perioder med lite energi og perioder hvor jeg har mer. Sånn er det med den saken:)

Åssen går det med dere da?

 

 

Uten pc....

 • 07.05.2014, 20:57

Hei:) Jeg er uten pc for øyeblikket og det er så styrete å blogge fra telefonen at jeg rett og slett ikke gidder:) Kommer sterkere tilbake:) ønsker dere en god uke og helg:)

God dag mann økseskaft!

 • 05.05.2014, 17:26

"Hei! Kan jeg få kjøpe billett av deg? Jeg lasta ned NSBappen og prøvde å kjøpe billett mens jeg løp for å rekke toget, men jeg får bare tekniske feilmeldinger fra appen deres hver gang jeg trykker". NSBdamen ser surt på meg, fomler med billetmaskina si og sier "ja, men du får ikke kjøpt billett på toget" *taste, taste, trykke, snappe minibankkortet mitt*. "Du må altså kjøpe billett på perongen, for det er ikke mulig å kjøpe billett på toget lenger" *skriver ut billetten min og gir meg den og kortet mitt*. "Eh, ok! Takk!", svarer jeg en smule forvirret her jeg sitter PÅ toget til NSB med en billett det altså ikke går an å få kjøpt i hånda.... NSB.... Gotta lov'em....

Krysser alt som krysses kan...

 • 05.05.2014, 12:22

Pakket og klar for hjemturen. Har pakket figurene i håndbagasjen og krysser fingre og tær for at dette skal gå bra.

 Klarte helgen tålig bra, men er helt bunnskrapet for energi i dag. Hadde problemer med å komme ut av sengen. Det er en snodig følelse når hjernen din har lyst til å komme seg opp og ut, men kroppen er blytung og vil ikke være med :P Litt denne følelsen: "Kom a, så stikker vi på super´n og kjøper en kropp som har lyst til å være med" :P Haha:P

 

Kursdagene og resultatet kan dere lese om HER og HER.

 

Nå låser jeg meg ut og reiser til flyplassen. Gleder meg til å komme hjem.

 

 

 

 

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:) Jeg kan kontaktes på nibinuriel@msn.com

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no