Sykt barn med fantastiske gullkorn.

 • 10.12.2014, 17:27

Eldsteknotten på 3 år har 40 i feber for n´te dag på rad. I et forsøk på å få i han noe som helst gir jeg han sjokolade. Etter noen minutter kommer han tuslende mens han holder seg for ørene og sier "Mamma! Øra mine tørr ikke at jeg spiser snapponade (som altså er sjokolade)". "Hva sier du? Tør du ikke å spise sjokolade??" "Neeeeei, Mamma! ØRA mine tør ikke at jeg spiser snapponade!! De syns det er sterkt!!". Jeg snorke-ler kaffe både hit og dit hvorpå han mener jeg ikke skal le av han. Jeg fisker febrilsk frem en unnskyldning fra bakhodet mitt og hikker frem at jeg hadde satt kaffe mellom tennene (??!!) og at det er derfor jeg lo. Da begynte han å le og sa jeg var rar...... Og slik går no dagan... ;)

 


#gullkorn

Nå er det jul igjen :D

 • 06.12.2014, 23:53

Hei :)

Lenge, lenge siden sist. Det er jul, det er jul og jammen kom snøen og de etterlengtede minusgradene :D

I takt med at formen ble dårligere og dårligere mistet jeg blogglysten (og igrunn interressen for alle ytre faktorer jeg ikke absolutt MÅ bruke energi på). Sliter stadig veldig med stoffskiftesykdommen min og er for øyeblikket nede i ett søkk.

Alt er ikke bare dritt alikevel altså. Jeg ser ikke så mørkt på sakene for der mennesker i fattige land faktisk kan dø av denne sykdommen kan konvensjonell skolemedisin som er tilnærmet gratis og nærmest selvfølgelig for oss her til lands holde liv i meg. I norge finnes spesialister som kan hjelpe meg videre når jeg atter har klart å spare opp penger, og det er noe å strekke seg etter. Vi er heldige tross alt.

Denne uken i desember pleier julepynten å være fremme allerede og kransekakebakingen pleier å være i full sving, men i år har jeg ikke fått til det. Har skøvet det foran meg. Vi har derfor blitt enige om en samlet innsats her i morgen for å få på plass litt greier og Mamma er med meg og baker i år. Både det at hun hjelper meg og det at vi baker på et godt utstyrt kjøkken utenfor hjemmet hjelper veldig på, så ingen fortvilelse venner! Det blir kransekaker til jul i år og :)

Ungene er på bedringens vei etter en skikkelig sykdomskule og er to fantastiske solstråler, vi har tak over hodet og mat på bordet. Vi har alt vi trenger og derfor er jeg takknemlig og glad på tross av hvor lite jeg klarer og orker. Helsa kommer seg sikkert. Babysteps...  WHAT EVER!! Hehe :)

 

HVordan er det med dere? I gang med planlegging og julegaver?

 

#jul #energi #heldig #glad #stoffskiftet #stoffskifte

 

 

 

Gleder meg!!

 • 26.08.2014, 15:02

Da vi kjørte igjennom nederland så vi frontmonterte barneseter på de fleste sykler som hadde barnesete påmontert. Det så utrolig mye mer behagelig og enkelt å sykle med ut, enn å ha masse vekt bak på sykkelen. Virket bedre å trille med også. Jeg lette litt rundt her, men fant ingenting og da ble det liksom bare ikke til det.

Bildet er lånt HER.

For et par uker siden fant jeg i en norsk nettbutikk og da jeg sjekket reviews på nettet virket det som et veldig bra sete og man kan kjøpe til vindskjerm og regntrekk o.s.v... . Det eneste jeg hang meg litt opp i var prisen på kr. 1049.- Syns det virket litt snodig da setet kostet i underkant av 400.- i nederland. Jeg sjekket tollkostnad og fant ut at det ikke er tollavgift på sykkelutstyr (men moms selvsagt), og frakta leverandøren tok var 15 euro, altså 120 kroner.- 

 

Jeg bestilte derfor barnesete (alle bilder herifra og ned er lånt fra butikken jeg bestilte fra HER):

 

vindskjerm,

ekstra nakkestøtte (fint til sovende barn tenker jeg),


sykkelvesker i et utrolig kult design (syns jeg ihvertfall, hehe;)

og matchende sykkelsetetrekk, og regntrekk (tror jeg...håper jeg huska det),

 

Nå klirrer det ikke lenger i sparegrisen hennar mor, for å si det slik, men det blir enda kulere for gutta når vi er på sykkeltur (og det er vi rimelig ofte, så da syns jeg det er greit). Gleder meg!! :)

Jeg har ventet i 2 uker på at det skulle skje noe med sporingsinfoen hos posten. Jeg har vært inne 4-5 ganger hver dag for å se om det endelig er gang i sakene, men det har det altså ikke vært før jeg etterlyste pakka på lørdag. Da plutselig begynte det å skje saker og ting. Jeg gleder meg noe så sinnsykt til å få denne pakka! ÅÅÅÅÅH!

 

 

 

 

Har du vært klar over at det finnes frontmonterte barneseter til sykkel?

 

#sykkelutstyr #innkjøp #importere #import #pakke #barnesete #sykkelsete #sykkel #sykkeltur #barnpåsykkel

Tunga rett i munnen nå, Mamma!

 • 23.06.2014, 13:43

I går snakket 3åringen og jeg om at han snart må bytte til større seng. Han er ganske enkelt i ferd med å vokse ut av sprinkelsenga og han syns det suger noe maksimalt. Vi tok av ene siden for en tid tilbake, men senga blir jo ikke lenger av den grunn. I et forsøk på å overbevise han om at det slett ikke er verst å ha seng for store gutter, så begynte jeg å vise han noen av sengene som finnes der ute. I går kveld klappet jeg meg selv på skulderen, for noe så lite gjennomtenkt har jeg altså ikke foretatt meg på en stund...

Serafin ble helt i fyr og flamme og BRANNBILSENG(??!!!!!) er altså det han mener han skal ha.... Jepp.... Og så så billig som det er :P Laget en liten felle til meg selv der gitt....

 

Denne var kul:

Og denne:
 

Han syntes alle han så var kule, men det var først når han kom til den under her at han virkelig tok av! "Mammaaaaaaa? Kan man klatre opp deeeer?"... "Ja, det kan man, det er nemlig en seng oppe og en seng nede (trommehvirvel for idioti)".... "Oooooh! Mamma!! Da kan Bestemor og Bestefar og Mormor og Tante sove over hos meg!". Jeg måtte jo medgi at joda...det kan de jo alle sammen da.... "JAAAa! ALLE kan det da"... Min sønn ser nå altså for seg slumber party med hele verdens befolkning i denne køyesenga og det er denne han skal ha (mener han).... Skjønner han godt, den er jo kjempekul:) 

Denne finner du HER

Vi fant en som var en smule billigere: 4970 inkludert madrasser er jo faktisk ikke helt på vidda:) Normal lengde er det og, så han kunne faktisk ha hatt den til han ikke syns den er kul lenger og det tar vel noen år:)Denne finner du HER

Utrolig mange kule brannbilsenger, det må jeg si:)

 

Enden på visa er at vi skal prøve å drøye litt til, så kanskje han glemmer hele brannbilsenga, hehe:) Han spurte i dag morges "Skal vi kjøpe brannbilsenga i dag?".... Tar nok litt tid før det går i glemmeboka, men vi skal se om vi klarer å skramle frem noen materialer så vi kan lage noe artig isteden:)

 

Trehytteseng f.eks:) Langt billigere og han ville nok bli veldig glad for det og:)

 

Er veldig greit å prøve å ha tunga rett i munnen når man snakker med en treåring gitt, hehe ;)

 

 

#seng #storgutt #3år #nyseng

 

 

Hurra for Serafin som fyller 3 år i dag! :D

 • 17.03.2014, 07:48

I dag kan vi gratulerer vår førstefødte med 3 årsdagen! WOW! De 3 årene etter at han kom har gått så innmari fort! Det kjennes ikke ut som om det er så lenge siden jeg var diger som en flodhest. 8 dager før termin så det ut som om jeg skulle bikke fremover... Lækkert!

 
Og så kom skatten vår som vi hadde ventet på så lenge:)

 
 

Han som er bestekompis med alle i hele huset!


 

3 år?! Helt utrolig så stor han har blitt allerede. Det var verdens stolteste 3 åring som trasket ut i bilen i stad. "Er det bursdagen min nå?", spurte han sikkert 10 ganger fra han våknet og til han dro. "Er det bursdagen min akkurat nå?". "Det er bursdagen din i HELE dag, vennen min!". "Åh! Kuuuuult! Skal vi reise til Bestemor nå?! Er det fortsatt bursdagen min?! Kan jeg spise Timmy nå?!".

Hehe:) Så glad og fin:)

Gratulerer så mye med dagen til Serafin. For oss er du verdens beste 3 åring:)

 

Bursdagsklem fra Mamma og Pappa!

 

 

#bursdag #3år

Lille Trollet mitt!

 • 13.02.2014, 08:38

Lille Troll. I 13 år har vi bodd sammen. Jeg håper du blir noen år til...

Jeg venter på telefon fra dyrlegen. Jeg skulle helst ikke være der mens de jobber med deg. Jeg håper du ikke har nyresvikt, lille venn...

Dagens outfit(s)...

 • 02.02.2014, 11:17

Det er jo så hipt og kult å lage innlegg om dagens outfit, så da slenger jeg meg på bølgen og gjør det jeg og!

 

Småguttene hadde på seg matchende skjorter og bukser. Jeg vet det er litt geekete og teit, men jeg syns det er gøy å kle dem i like klær. Nå bruker den eldste 98 og den yngste 74 og 80, så jeg måtte handle i forskjellige avdelinger. Bare flaks at jeg fant nesten lik skjorte til minsten :D Alt er fra h&m :) 

Nora, her i proffesjonell modellposering, viser frem en fantastisk kreasjon fra ONLY.... Det er altså min genser hun har på. Stakkars frøkna klarte ikke å gå ut på do, for magen hennes er helt bar etter dyrlegebesøket for 2 dager siden og det er klart det blir uvant og iskaldt. Løsningen var å stappe på henne en av mine gensere og hente den inn litt med klyper og strikk. Da var det plutselig kult å være ute alikevel:)

 

Hva syns du om antrekkene? :)

 

 

#outfit #dagensoutfit #matchende #genser #kjæledyr #hund #barn

Nora til dyrlegen

 • 31.01.2014, 15:55

I dag skulle Nora til kontrolltime for å sjekke både ditten og datten. Veterinæren hadde satt opp til narkose siden hun måtte barberes på magen og ta en ultralydundersøkelse. Jeg ville ikke det, og siden Nora er relativt veloppdratt sa jeg at jeg trodde det ville gå greit uten.

Veterinæren var langt fra overbevist, men gikk med på å prøve. Jeg fikk Nora til å hoppe opp på bordet å legge seg ned. Var bare å snu henne på ryggen, og der ble hun liggende:)

Ble grundig barbert og var litt kilen, men både barberingen og ultralydundersøkelsen gikk helt supert. Nora lå på ryggen med halvåpne øyne og bare slappet av. Brydde seg minimalt om alt styret:) Flinke Nora:)

Tok forresten bilde av 2 infoplakater som hang hos dyrlegen:) Det viser hvor mye ekstra kalorier snopet du gir dyret ditt faktisk utgjør i tillegg til det normale kostholdet:)

Ble litt overrasket over hvor lite som skal! Nora ( lille fleskepølsa) hadde forøvrig gått ned enda en kilo, så vi er på rett spor:) Stakkar frøkna har fungert som støvsuger siden vi fikk barn, så det er jo ikke rart hun har blitt litt...øh....rund.... ;)

 

Gir du dyrene mye godbiter?

 

#kjæledyr #hund #dyrlege #veterinær #overvekt

"Må omplassere dyrene våre på grunn av flytting!"

 • 02.01.2014, 22:28

Dette er en tekst man kan lese rundt om til stadighet og det skjærer meg i hjertet.

 

Blir trist hver gang jeg ser at et familiemedlem må omplasserers. Av og til er det helseårsaker og det er jo slikt man ikke får gjort noe med, men ompassering på grunn av flytting eller at man er "lei" synes jeg er helt forkastelig og enda verre er det om de som har omplassert ender med å skaffe seg ennå et dyr.

Tenk så utrolig trist for det familiemedlemmet som bli etterlatt uten familien sin....Hvor forvirrende det er, hvor ensomt det føles at alle man er glad i og alt man kjenner bare plutselig er borte.

I beste fall får flytte inn hos en ny familie som de kjenner fra før. Andre blir etterlatt på kennel der de står i månedsvis og venter på ny familie som kanskje eller kanskje ikke kommer... Noen blir dumpet.... altså satt utenfor døra og bare ikke sluppet inn igjen og ikke tatt ansvar for.... Atter andre blir bare avlivet....

Om vi flytter så sørger vi da visselig for å flytte til et sted hvor alle familiemedlemmene er velkomne.

Hvem skulle vi kunne omplassere?! Hva slags takk ville det være for kjærligheten og hengivenheten våre dyr gir oss hver eneste dag?

 

Møt Nora og Hedda. 3 år gamle søsken som er en blanding av ku og sofapute.

Lilja og Troll (her er det mange som påstår at katter driter i hvem de bor hos, men om dere har sett en omplasseringskatt i løpet av de første ukene i nytt hjem, eller har forsøkt å overta en omplasseringskatt så vet dere at det ikke er tilfelle.... ).

 

Alle våre 4 dyr er rescues... Dyr som skulle taes livet av om ingen kunne overta de. Hundene var bare 8 timer gamle da de kom til meg.... Skulle vi finne på å dumpe dem? Skulle vi virkelig prioritere hus eller leilighet foran våre familiemedlemmer. Om det ikke er lov å ha dyr i huset vi ønsker å leie, så vil vi ikke ha det huset. Det blir litt som om noen skulle si "Velkommen skal dere være, men dere kan ikke ta med dere ettåringen, barn under to er nemlig ikke tillatt!". Selvfølgelig ville vi aldri ha vurdert noe slikt og slevfølgelig kommer vi aldri til å etterlate noen av dyrene i familien.

 

Bittelille Nora og... Her 4 uker gammel:

 

Godt sovehjerte da, godt sovehjerte nå....

 

 

Noramin <3

 

Heddamin <3

 

Her lå Hedda og passet på Tiedemann da han var nyfødt. Kun familiemedlemmer som fikk håndtere henne, hun var skeptisk da andre ville... Gikk fort over, men hun våket og passet på som en hauk :)

 

Troll <3 13 år gammel og han er veldig katten "min"... Han viser det hver eneste dag :)


Her er altså Lilja med vår eldste sønn (ehrm..det er altså en opp-ned katt han går og drasser på der). På bildet er han sånn 1 og 1/2 år.... De er bestisser.... skulle vi ta fra henne hennes beste venn  å overlate henne til vilt fremmede bare for å få "det perfekte huset"...?! ... Meh....ikke akkurat... Da vil vi heller ha familien komplett i et hus som trenger litt kjærleik ;)Om du er en person som syns ett eller flere av alternativene over er helt ok, kanskje du bør tenke deg om minst 19 ganger før du skaffer deg hund eller katt neste gang. Tydeligvis knytter nemlig dyret seg mye sterkere til deg en du til det, så da er det kanskje bedre å bare la være å skaffe dyr.... Lar du et dyr flytte inn så bør du vite at du kan dedikere deg til det dyret så lenge det lever...

 

Forøvrig vil jeg også komme med en oppfordring til dere som vil ha dyr og som vet dere ikke kommer til å dumpe dyret for alt i verden. Ikke kjøp en nusselig plusjkete valp eller kattunge, ta heller over en av de som er blitt dumpet av sånne folk jeg beskriver over her... Jepp... You are correct, for meg er de (med mindre det dreier seg om helseproblemer) SÅNNE FOLK! Dyrene de etterlater seg står på kennel og har sannsynligvis kun døden i møte fordi de aller fleste som skal ha seg et nytt firebeint familiemedlem absolutt skal ha valper/kattunger....  Hjelp et kenneldyr neste gang isteden <3

 

 

Har du firbeinte familiemedlemmer?

 

 

#kjæledyr #dumping #omplassring #flytting  #dyr #dyrevelferd

Storebror baker horn:D

 • 22.12.2013, 14:24

I går kveld bakte guttene horn:) 2 åringen vil jo selvsagt være med på ALT av baking som foregår i heimen. Det er antagelig slik at alle 2 åringer får til slike ting, men jeg blir jo SÅÅÅÅ imponert hver gang husets 2åring er med å gjør noe som helst. Enten det er å sitte på benken å kakke egg for meg, eller å pensle egg på hvetebaksten:)

 

 

I går fikk han sine helt egne deigbiter å jobbe med. Den bittelille kjevlen jeg har kjøpt til han var visst bare til heft så han byttet den med en stor en etterhvert:)

 

Dette ble altså hans produksjon i går kveld. Han ble lei av å lage horn og ville heller bake "boller" som han kalte det. Hvert horn er knøttlite, men det kommer ikke så godt frem på bildet. Ca. 7 cm lange, hehe :P Uansett så blir jeg jo så innmari mammaimponert, haha :) 2åringer får da jammen til mye om de bare blir vist tillit:)

 

Er dine unger glade i å bake?

 

 

 

Vil forresten oppfordre alle til å stemme på dyrebeskyttelsen i denne konkurransen HER. Dyrene trenger vår hjelp.

 

 

#bakst #bake #horn #barn #konkurranse #stemme

 

 

Bildedryss fra ettårsdagen (med kakespising) ;)

 • 14.10.2013, 21:32

Lillemann (den minste) fylte altså ett år i dag og her kommer det noen bilder fra dagen:)


 

Skulle egentlig bare lage en enkel kake med krem utenpå, meneeeeh...det gikk ikke helt sånn.... Det ble ikke noe fancy greier, men jeg klarte ikke å bare smøre på krem å la det være med det... 

Hadde så og si ingenting i hus, men fikk da faktisk laget vaniljekrem...uten bever... ;)

 

15 cm i diameter! Naaaw!

 

På bursdagen sin har man lov å prøvesmake på kremen altså!

 

Han var så søt da han skjønte at det var noe inni papiret på gaven han fikk fra tante. Lente seg frem og kikket rundt inni papiret, hehe:) Glad jeg fikk tatt bilde av det:)

 

Vi ble hjemme og tok livet med ro i dag og bursdagsbarnet trives godt med det:) Syns han spiste usedvanlig pent til å være så liten å få hele kaka fremfor seg på den måten (han delte generøst med oss, men han fikk ta hull på den selv). Hurra for lille ettåringen vår:) Ble en fin dag.

 

Hva har dere gjort i dag da? :)

 

 

Tiden flyr!! 1årsdag allerede! *bildedryss*

 • 14.10.2013, 01:24

Tenk at det har gått ett år siden du ble født <3 Ett år allerede og du er vel ingen baby lenger. Jeg kan nesten ikke skjønne hvor fort tiden går...

 

 

Her er storebror da vi skulle avgårde til Lillehammer. Siste bildet som enebarn <3 Han stusset nok litt over at vi reiste hjemmefra så tidlig den dagen, hehe:)

 

Siste magebildet:

 

Og etter nesten 3 døgn med styr endte vi med ett nytt hastesnitt.

 

De sa du var stor.... For oss var du knøttliten! 3440 gram og 50 cm lang. Helt gjennomsnittlig og knøttliten alikevel... En hel kilo mindre enn de estimerte deg...

 

 

Verdens beste Pappa med verdens beste smågutter:)Vi var ute alle sammen å lagde snøfamilie. Storebror var ca kjempesterkest i heeeele verden da han bygget to små snømenn med bare bittelitt hjelp.


 

Snøfamilien vår måtte plutselig ha en liten snømann til i fjor vinter:)

 

Kos med Mormor:)

 

Og stor stas med søskenbarn:)

 

Storebror passet også godt på. Så flink storebror:)

 

Og Hedda var skikkelig hønemor fra det øyeblikket du kom inn i huset. Akkurat slik hun var med storebror. Lå og stirret på deg mens du sov og selv sov hun med ett øye åpent. Gromjenta vår passet så på deg:) 

Leker borte tittei med deg :)Og viser deg de kuleste barnetevprogrammene ;)  

Storebror planter navnedagstreet som du fikk av Gina og Kent:)

 

Kos i armkroken til Bestefar :)

 

Og på armen til Onkel :)

 

Storebror elsker å leke med "nattebjoj" som han kaller deg :)


 

OOooooooh! Pannekaker med blåbærsyltetøy!

 

Må jo imponere Bestemor med de beste grimasene man har på lager da :) 

Må inspisere plommetreet sitt! Det er viktig! Er det gjort godt arbeid her tro?!

 

Noen har sovet med håret på;)
Storebror elsker å tulle med deg :)

 

Og du?! Du tuller med alle du! :)

 

Kjenner jeg blir litt fuktig i øyekroken her jeg sitter og ser igjennom bilder fra året som har gått. Det beste året! Den største skatten i verden som er dagene med deg og storebroren din. Dagene med vår lille familie. For meg er dere den største skatten! Den største kjærligheten!

 

Kjære lille gogutten vår, Tiedemann!

 

Gratulerer så mye med din første fødselsdag. Vi elsker deg masse! Kyss og klem fra Storebror, Pappa og Mamma!

En litt mer rufsete bursdagsklem fra Nora, Hedda, Troll og Lilja :)

God morgen:) Et bilde av den nye bilen vår:)

 • 12.10.2013, 10:35Jeg blogger fra en ipad, noe som er relativt slitsomt, men jeg vil så gjerne vise frem den nye bilen vår. Får bare lasta ned ett bilde, men kommer med flere senere i dag. Ønsker dere en god morgen og en finfin dag:) Nå skal vi hente ungene hos storesøster og så finne på noe gøy:)

Super dag og det ble bil alikevel:)

 • 11.10.2013, 21:59

Som jeg skrev så var vi og tittet på en bil i går. Vi slo det fra oss for vi syns den ble for dyr i forhold til hva vi da fikk for pengene. I dag ringte mannen oss og fortalte at nestemann i køen hadde funnet ett rusthull i bagasjerommet. Han mente derfor bilen nærmest var skrot og ville ikke ha den alikevel. Selger tilbød den da til oss for 15 000.- og det er vesentlig lavere enn hva den kostet i går for å si det sånn. Vi sa ja takk og gubben er nå avgårde og henter bilen:) Blir fint å ha firehjulstrekk til vinteren:)

 

Ellers har det vært en fin dag på tross av lite søvn. Ungene er jo noen solstråler stort sett og da er det umulig å være sur, hehe:) Søstera mi kom hjem fra ferien sin natt til i dag og ville veldig gjerne låne dem til i morgen og da får hun jo det. I natt blir det med andre ord soving til den store gullmedaljen! 

 

Ett bildedryss fra dagen: 

  

Så mye å fortelle etter dagen i barnehagen:) 

Så fikk vi øye på ender i vannet:) 

Snuppen fikk også ta noen bilder:
 

Så fikk vi øye på noen litt store fisker som vaket:

Fikk ikke fanget det på bilde men...

 

Vogna var usedvanlig tung å trille, men da jeg fant ut at alle fire hjulene så ut slik som på bildet under skjønte jeg jo hvorfor :P Vi gikk innom bensinstasjonen og fylte opp igjen med luft.... 

Deretter dro vi til søstera mi og leverte ungene og så stakk vi for å kjøpe sushi og vårruller. Nammmmmm!

Haha! Sambo stilte opp på bloggbilde. Vi er ikke kjempeflinke til å være seriøse på bilder her i huset :P 

Var så flott solnedgang i dag:) 

Og på veg hjem møtte vi disse:

 

Sambo snudde i døra for å reise å hente den nye bilen og jeg tøflet inn for å starte på kaka til ettårsdagen på mandag:)

 

 

Har dere hatt en fin dag?

 

 

Elsker disse dagene:) *bildedryss*

 • 10.10.2013, 23:29

I dag sto vi opp og spiste frokost sammen alle sammen:) Vi gikk ut og ryddet sammen litt greier siden vinteren snart er her og så reiste vi til Eidsvoll for å se på en bil. Vi dro hjem og spiste kveldsmat og nå ligger alle guttene i familien og sover:) Jeg elsker disse dagene da alle er hjemme og vi kan gjøre ting sammen. I de periodene hvor vi har vært det lenge istrekk skulle man tro jeg ville miste litt av syne hvor fint det faktisk er, men jeg har aldri gjort det. Jeg har elsket hver dag hele veien. Selv dagene som har vært fylt av litt motstand (for de er jo der) har inneholdt noe som jeg har satt skikkelig pris på.Jeg er glad jeg har det sånn! Jeg trives så godt med guttene mine og de beste dagene syns jeg (som sagt) er dagene der vi alle finner på noe sammen. <3

 

 

Guttene koser seg sammen med niesen sin:)

 

Samme hvordan dagen starter så blir jeg i godt humør når jeg ser dette ansiktet:)

 

Eller dette:

 

 

 

 

<3

       

Ble ikke noe bilkjøp på oss i dag, men vi vet da litt mer hva vi ser etter:) 

Nå skal jeg kose meg litt før jeg legger meg:)

 

 

Har dagen deres vært fin? 

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:) Jeg kan kontaktes på nibinuriel@msn.com

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no