hits

Lille Trollet mitt!

 • 13.02.2014, 08:38

Lille Troll. I 13 år har vi bodd sammen. Jeg håper du blir noen år til...

Jeg venter på telefon fra dyrlegen. Jeg skulle helst ikke være der mens de jobber med deg. Jeg håper du ikke har nyresvikt, lille venn...

Dagens outfit(s)...

 • 02.02.2014, 11:17

Det er jo så hipt og kult å lage innlegg om dagens outfit, så da slenger jeg meg på bølgen og gjør det jeg og!

 

Småguttene hadde på seg matchende skjorter og bukser. Jeg vet det er litt geekete og teit, men jeg syns det er gøy å kle dem i like klær. Nå bruker den eldste 98 og den yngste 74 og 80, så jeg måtte handle i forskjellige avdelinger. Bare flaks at jeg fant nesten lik skjorte til minsten :D Alt er fra h&m :) 

Nora, her i proffesjonell modellposering, viser frem en fantastisk kreasjon fra ONLY.... Det er altså min genser hun har på. Stakkars frøkna klarte ikke å gå ut på do, for magen hennes er helt bar etter dyrlegebesøket for 2 dager siden og det er klart det blir uvant og iskaldt. Løsningen var å stappe på henne en av mine gensere og hente den inn litt med klyper og strikk. Da var det plutselig kult å være ute alikevel:)

 

Hva syns du om antrekkene? :)

 

 

#outfit #dagensoutfit #matchende #genser #kjæledyr #hund #barn

Nora til dyrlegen

 • 31.01.2014, 15:55

I dag skulle Nora til kontrolltime for å sjekke både ditten og datten. Veterinæren hadde satt opp til narkose siden hun måtte barberes på magen og ta en ultralydundersøkelse. Jeg ville ikke det, og siden Nora er relativt veloppdratt sa jeg at jeg trodde det ville gå greit uten.

Veterinæren var langt fra overbevist, men gikk med på å prøve. Jeg fikk Nora til å hoppe opp på bordet å legge seg ned. Var bare å snu henne på ryggen, og der ble hun liggende:)

Ble grundig barbert og var litt kilen, men både barberingen og ultralydundersøkelsen gikk helt supert. Nora lå på ryggen med halvåpne øyne og bare slappet av. Brydde seg minimalt om alt styret:) Flinke Nora:)

Tok forresten bilde av 2 infoplakater som hang hos dyrlegen:) Det viser hvor mye ekstra kalorier snopet du gir dyret ditt faktisk utgjør i tillegg til det normale kostholdet:)

Ble litt overrasket over hvor lite som skal! Nora ( lille fleskepølsa) hadde forøvrig gått ned enda en kilo, så vi er på rett spor:) Stakkar frøkna har fungert som støvsuger siden vi fikk barn, så det er jo ikke rart hun har blitt litt...øh....rund.... ;)

 

Gir du dyrene mye godbiter?

 

#kjæledyr #hund #dyrlege #veterinær #overvekt

"Må omplassere dyrene våre på grunn av flytting!"

 • 02.01.2014, 22:28

Dette er en tekst man kan lese rundt om til stadighet og det skjærer meg i hjertet.

 

Blir trist hver gang jeg ser at et familiemedlem må omplasserers. Av og til er det helseårsaker og det er jo slikt man ikke får gjort noe med, men ompassering på grunn av flytting eller at man er "lei" synes jeg er helt forkastelig og enda verre er det om de som har omplassert ender med å skaffe seg ennå et dyr.

Tenk så utrolig trist for det familiemedlemmet som bli etterlatt uten familien sin....Hvor forvirrende det er, hvor ensomt det føles at alle man er glad i og alt man kjenner bare plutselig er borte.

I beste fall får flytte inn hos en ny familie som de kjenner fra før. Andre blir etterlatt på kennel der de står i månedsvis og venter på ny familie som kanskje eller kanskje ikke kommer... Noen blir dumpet.... altså satt utenfor døra og bare ikke sluppet inn igjen og ikke tatt ansvar for.... Atter andre blir bare avlivet....

Om vi flytter så sørger vi da visselig for å flytte til et sted hvor alle familiemedlemmene er velkomne.

Hvem skulle vi kunne omplassere?! Hva slags takk ville det være for kjærligheten og hengivenheten våre dyr gir oss hver eneste dag?

 

Møt Nora og Hedda. 3 år gamle søsken som er en blanding av ku og sofapute.

Lilja og Troll (her er det mange som påstår at katter driter i hvem de bor hos, men om dere har sett en omplasseringskatt i løpet av de første ukene i nytt hjem, eller har forsøkt å overta en omplasseringskatt så vet dere at det ikke er tilfelle.... ).

 

Alle våre 4 dyr er rescues... Dyr som skulle taes livet av om ingen kunne overta de. Hundene var bare 8 timer gamle da de kom til meg.... Skulle vi finne på å dumpe dem? Skulle vi virkelig prioritere hus eller leilighet foran våre familiemedlemmer. Om det ikke er lov å ha dyr i huset vi ønsker å leie, så vil vi ikke ha det huset. Det blir litt som om noen skulle si "Velkommen skal dere være, men dere kan ikke ta med dere ettåringen, barn under to er nemlig ikke tillatt!". Selvfølgelig ville vi aldri ha vurdert noe slikt og slevfølgelig kommer vi aldri til å etterlate noen av dyrene i familien.

 

Bittelille Nora og... Her 4 uker gammel:

 

Godt sovehjerte da, godt sovehjerte nå....

 

 

Noramin <3

 

Heddamin <3

 

Her lå Hedda og passet på Tiedemann da han var nyfødt. Kun familiemedlemmer som fikk håndtere henne, hun var skeptisk da andre ville... Gikk fort over, men hun våket og passet på som en hauk :)

 

Troll <3 13 år gammel og han er veldig katten "min"... Han viser det hver eneste dag :)


Her er altså Lilja med vår eldste sønn (ehrm..det er altså en opp-ned katt han går og drasser på der). På bildet er han sånn 1 og 1/2 år.... De er bestisser.... skulle vi ta fra henne hennes beste venn  å overlate henne til vilt fremmede bare for å få "det perfekte huset"...?! ... Meh....ikke akkurat... Da vil vi heller ha familien komplett i et hus som trenger litt kjærleik ;)Om du er en person som syns ett eller flere av alternativene over er helt ok, kanskje du bør tenke deg om minst 19 ganger før du skaffer deg hund eller katt neste gang. Tydeligvis knytter nemlig dyret seg mye sterkere til deg en du til det, så da er det kanskje bedre å bare la være å skaffe dyr.... Lar du et dyr flytte inn så bør du vite at du kan dedikere deg til det dyret så lenge det lever...

 

Forøvrig vil jeg også komme med en oppfordring til dere som vil ha dyr og som vet dere ikke kommer til å dumpe dyret for alt i verden. Ikke kjøp en nusselig plusjkete valp eller kattunge, ta heller over en av de som er blitt dumpet av sånne folk jeg beskriver over her... Jepp... You are correct, for meg er de (med mindre det dreier seg om helseproblemer) SÅNNE FOLK! Dyrene de etterlater seg står på kennel og har sannsynligvis kun døden i møte fordi de aller fleste som skal ha seg et nytt firebeint familiemedlem absolutt skal ha valper/kattunger....  Hjelp et kenneldyr neste gang isteden <3

 

 

Har du firbeinte familiemedlemmer?

 

 

#kjæledyr #dumping #omplassring #flytting  #dyr #dyrevelferd

Storebror baker horn:D

 • 22.12.2013, 14:24

I går kveld bakte guttene horn:) 2 åringen vil jo selvsagt være med på ALT av baking som foregår i heimen. Det er antagelig slik at alle 2 åringer får til slike ting, men jeg blir jo SÅÅÅÅ imponert hver gang husets 2åring er med å gjør noe som helst. Enten det er å sitte på benken å kakke egg for meg, eller å pensle egg på hvetebaksten:)

 

 

I går fikk han sine helt egne deigbiter å jobbe med. Den bittelille kjevlen jeg har kjøpt til han var visst bare til heft så han byttet den med en stor en etterhvert:)

 

Dette ble altså hans produksjon i går kveld. Han ble lei av å lage horn og ville heller bake "boller" som han kalte det. Hvert horn er knøttlite, men det kommer ikke så godt frem på bildet. Ca. 7 cm lange, hehe :P Uansett så blir jeg jo så innmari mammaimponert, haha :) 2åringer får da jammen til mye om de bare blir vist tillit:)

 

Er dine unger glade i å bake?

 

 

 

Vil forresten oppfordre alle til å stemme på dyrebeskyttelsen i denne konkurransen HER. Dyrene trenger vår hjelp.

 

 

#bakst #bake #horn #barn #konkurranse #stemme

 

 

Bildedryss fra ettårsdagen (med kakespising) ;)

 • 14.10.2013, 21:32

Lillemann (den minste) fylte altså ett år i dag og her kommer det noen bilder fra dagen:)


 

Skulle egentlig bare lage en enkel kake med krem utenpå, meneeeeh...det gikk ikke helt sånn.... Det ble ikke noe fancy greier, men jeg klarte ikke å bare smøre på krem å la det være med det... 

Hadde så og si ingenting i hus, men fikk da faktisk laget vaniljekrem...uten bever... ;)

 

15 cm i diameter! Naaaw!

 

På bursdagen sin har man lov å prøvesmake på kremen altså!

 

Han var så søt da han skjønte at det var noe inni papiret på gaven han fikk fra tante. Lente seg frem og kikket rundt inni papiret, hehe:) Glad jeg fikk tatt bilde av det:)

 

Vi ble hjemme og tok livet med ro i dag og bursdagsbarnet trives godt med det:) Syns han spiste usedvanlig pent til å være så liten å få hele kaka fremfor seg på den måten (han delte generøst med oss, men han fikk ta hull på den selv). Hurra for lille ettåringen vår:) Ble en fin dag.

 

Hva har dere gjort i dag da? :)

 

 

Tiden flyr!! 1årsdag allerede! *bildedryss*

 • 14.10.2013, 01:24

Tenk at det har gått ett år siden du ble født <3 Ett år allerede og du er vel ingen baby lenger. Jeg kan nesten ikke skjønne hvor fort tiden går...

 

 

Her er storebror da vi skulle avgårde til Lillehammer. Siste bildet som enebarn <3 Han stusset nok litt over at vi reiste hjemmefra så tidlig den dagen, hehe:)

 

Siste magebildet:

 

Og etter nesten 3 døgn med styr endte vi med ett nytt hastesnitt.

 

De sa du var stor.... For oss var du knøttliten! 3440 gram og 50 cm lang. Helt gjennomsnittlig og knøttliten alikevel... En hel kilo mindre enn de estimerte deg...

 

 

Verdens beste Pappa med verdens beste smågutter:)Vi var ute alle sammen å lagde snøfamilie. Storebror var ca kjempesterkest i heeeele verden da han bygget to små snømenn med bare bittelitt hjelp.


 

Snøfamilien vår måtte plutselig ha en liten snømann til i fjor vinter:)

 

Kos med Mormor:)

 

Og stor stas med søskenbarn:)

 

Storebror passet også godt på. Så flink storebror:)

 

Og Hedda var skikkelig hønemor fra det øyeblikket du kom inn i huset. Akkurat slik hun var med storebror. Lå og stirret på deg mens du sov og selv sov hun med ett øye åpent. Gromjenta vår passet så på deg:) 

Leker borte tittei med deg :)Og viser deg de kuleste barnetevprogrammene ;)  

Storebror planter navnedagstreet som du fikk av Gina og Kent:)

 

Kos i armkroken til Bestefar :)

 

Og på armen til Onkel :)

 

Storebror elsker å leke med "nattebjoj" som han kaller deg :)


 

OOooooooh! Pannekaker med blåbærsyltetøy!

 

Må jo imponere Bestemor med de beste grimasene man har på lager da :) 

Må inspisere plommetreet sitt! Det er viktig! Er det gjort godt arbeid her tro?!

 

Noen har sovet med håret på;)
Storebror elsker å tulle med deg :)

 

Og du?! Du tuller med alle du! :)

 

Kjenner jeg blir litt fuktig i øyekroken her jeg sitter og ser igjennom bilder fra året som har gått. Det beste året! Den største skatten i verden som er dagene med deg og storebroren din. Dagene med vår lille familie. For meg er dere den største skatten! Den største kjærligheten!

 

Kjære lille gogutten vår, Tiedemann!

 

Gratulerer så mye med din første fødselsdag. Vi elsker deg masse! Kyss og klem fra Storebror, Pappa og Mamma!

En litt mer rufsete bursdagsklem fra Nora, Hedda, Troll og Lilja :)

God morgen:) Et bilde av den nye bilen vår:)

 • 12.10.2013, 10:35Jeg blogger fra en ipad, noe som er relativt slitsomt, men jeg vil så gjerne vise frem den nye bilen vår. Får bare lasta ned ett bilde, men kommer med flere senere i dag. Ønsker dere en god morgen og en finfin dag:) Nå skal vi hente ungene hos storesøster og så finne på noe gøy:)

Super dag og det ble bil alikevel:)

 • 11.10.2013, 21:59

Som jeg skrev så var vi og tittet på en bil i går. Vi slo det fra oss for vi syns den ble for dyr i forhold til hva vi da fikk for pengene. I dag ringte mannen oss og fortalte at nestemann i køen hadde funnet ett rusthull i bagasjerommet. Han mente derfor bilen nærmest var skrot og ville ikke ha den alikevel. Selger tilbød den da til oss for 15 000.- og det er vesentlig lavere enn hva den kostet i går for å si det sånn. Vi sa ja takk og gubben er nå avgårde og henter bilen:) Blir fint å ha firehjulstrekk til vinteren:)

 

Ellers har det vært en fin dag på tross av lite søvn. Ungene er jo noen solstråler stort sett og da er det umulig å være sur, hehe:) Søstera mi kom hjem fra ferien sin natt til i dag og ville veldig gjerne låne dem til i morgen og da får hun jo det. I natt blir det med andre ord soving til den store gullmedaljen! 

 

Ett bildedryss fra dagen: 

  

Så mye å fortelle etter dagen i barnehagen:) 

Så fikk vi øye på ender i vannet:) 

Snuppen fikk også ta noen bilder:
 

Så fikk vi øye på noen litt store fisker som vaket:

Fikk ikke fanget det på bilde men...

 

Vogna var usedvanlig tung å trille, men da jeg fant ut at alle fire hjulene så ut slik som på bildet under skjønte jeg jo hvorfor :P Vi gikk innom bensinstasjonen og fylte opp igjen med luft.... 

Deretter dro vi til søstera mi og leverte ungene og så stakk vi for å kjøpe sushi og vårruller. Nammmmmm!

Haha! Sambo stilte opp på bloggbilde. Vi er ikke kjempeflinke til å være seriøse på bilder her i huset :P 

Var så flott solnedgang i dag:) 

Og på veg hjem møtte vi disse:

 

Sambo snudde i døra for å reise å hente den nye bilen og jeg tøflet inn for å starte på kaka til ettårsdagen på mandag:)

 

 

Har dere hatt en fin dag?

 

 

Elsker disse dagene:) *bildedryss*

 • 10.10.2013, 23:29

I dag sto vi opp og spiste frokost sammen alle sammen:) Vi gikk ut og ryddet sammen litt greier siden vinteren snart er her og så reiste vi til Eidsvoll for å se på en bil. Vi dro hjem og spiste kveldsmat og nå ligger alle guttene i familien og sover:) Jeg elsker disse dagene da alle er hjemme og vi kan gjøre ting sammen. I de periodene hvor vi har vært det lenge istrekk skulle man tro jeg ville miste litt av syne hvor fint det faktisk er, men jeg har aldri gjort det. Jeg har elsket hver dag hele veien. Selv dagene som har vært fylt av litt motstand (for de er jo der) har inneholdt noe som jeg har satt skikkelig pris på.Jeg er glad jeg har det sånn! Jeg trives så godt med guttene mine og de beste dagene syns jeg (som sagt) er dagene der vi alle finner på noe sammen. <3

 

 

Guttene koser seg sammen med niesen sin:)

 

Samme hvordan dagen starter så blir jeg i godt humør når jeg ser dette ansiktet:)

 

Eller dette:

 

 

 

 

<3

       

Ble ikke noe bilkjøp på oss i dag, men vi vet da litt mer hva vi ser etter:) 

Nå skal jeg kose meg litt før jeg legger meg:)

 

 

Har dagen deres vært fin? 

God morgen:)

 • 10.10.2013, 09:46

Da var en ny dag i gang. Hedda er en smule insisterende. "Mammaaaaaaaaaaa! Jeg må tisseeeeee!"

 

*knuff* *dytt* "Flytt deg a!".  "Jammen jeg sto her først".  "Hngh" *fnys*!

 

 

 

"HAAHAAAAAA! *FLLLLLLRP!!* JEG FÅR GÅ UT FØRST!! ":P

 

Slik ser morningen ut her i dag:) Grått, men det gjør da ingenting:)

 

Jeg fortalte dere her om dagen at jeg hadde fått kjøpt meg en stor pose med brukte klær for 300 kroner. Jeg lovte å vise frem de klærne etterhvert som de dukker opp fra vask og klesskap. Det var med 3 kjoler, 2 skjorter, en pologenser, 2 tights, en bukse, en ammetopp og....ja..... det var mer også, men jeg husker ikke alt for det var ganske mye. Her er en av kjolene og den ene tightsen: 

 

Normalt om jeg kjøper nytt foretrekker jeg mer farge, men det kan hende jeg pimper noen av plaggene litt:) Jeg har jo symaskin ;)

 

Så ett lite tips:) Jeg fikk dette vaniljesukkeret i gave av ei venninde. I vaniljesaus og krem så blir det veldig brunt og ser ganske udelikat ut så jeg fant kjapt ut at sukkeret er uegnet til kakebruk (shame on you, apoteket). Jeg fant alikevel ett annet bruksområde som er helt supert :D

 

 

Jeg putter bittelitt av det i kaffen min og får en kjempegod og fyldig vaniljesmak:) Anbefales:)Og så siden det snart er helt vil jeg gi dere en oppskrift på skalldyrfest. Den egner seg ikke så godt for barnefamilier, men jeg syns nå det var en morsom oppskrift likevel.  

Jeg tror jeg fant den hos tyverigrossisten på facebook, men er usikker siden det er fryktelig lenge siden jeg kopierte bildet. 

 

Nå skal vi ut å pakke ned trampoline, rydde vekk hagemøbler o.s.v så det blir klart til vinteren. Er jeg vel optimistisk om jeg setter frem snowboardet? :D Får se! Jeg kan da klappe litt på det ihvertfall!

 

 

Ønsker dere alle en fin dag:)

 Det ble bra :)

 • 05.10.2013, 23:05

På tross av at kameraet mitt ble ødelagt ble svømmehallbesøket vårt bra i dag:) Det har blitt helt sinnsykt fint i svømmehallen nå. De hadde åpnet den nye familiedelen og det var 2 nye sklier der, egen litt lav klatrevegg hvor ungene faller i vannet når de slipper taket. Hinderløype, vannkanoner, lite babybasseng og egne sitteområder i bassengene. Det var rett og slett overraskende bra:) Ettersom kameraet mitt gikk i stykker måtte jeg ta bilder med mobilen til sambo og kvaliteten ble så som så, men det er da bedre enn ingenting:)  

 

Den nye fasaden:

 

 

Utenfor sto det en ku med badering og svømmeføtter som var til stor begeistring for toåringen vår:) 


 

Tøffeste kua, hihi:)  

Sjekk den lange hvite sklien med neonlyset :D Den var så kul! Måtte ta noen runder der med eldstemann:)  

Det er fortsatt en del som ikke er ferdig og vi gleder oss til den også blir åpnet.

 

Etter dette bestemte vi oss for å dra på Pizzanini å spise bare for å gjøre det lettvint for en gangs skyld:) Guttene hadde ikke noe i mot det:)
 

Det ble en veldig bra dag:) Har dere hatt en fin dag i dag? :)

 

Nyåpning i dag :D

 • 05.10.2013, 11:26

I dag er det altså lørdag:) Været er grått. Det regner og er kaldt ute.... 

 

 

Vi er ikke riktig i humør til å være ute i dag, så derfor tenker vi å reise I Ankerskogen svømmehall. Det er nyåpning der i dag. Det blir spennende å se hva som er blitt gjort der. Tror det blir veldig veldig bra når det blir ferdig der:) Kanskje jeg tar noen bilder jeg kan dele:)

 

Ellers tenkte jeg å dele noen lørdagsbilder og så ønske dere en kjempefin lørdag:)


Eldstemann har vært i kjøleskapet og funnet seg lørdagsgodt?! Joda...Isbergsalat er godt det for all del, men å knaske opp en hel en bar uten noe annet til?? Han gjorde nå det da:)

Er litt stolt innerst i mammahjertet mitt over at han foretrekker frukt ,tørket frukt, grønnsaker o.s.v til lørdagsgodt og til kos ellers i uka og. Vi er skjønt enige her i huset om at det ikke er noen vits i å prøve å fyre oppunder sukkersuget hans når han så klart og tydelig foretrekker andre ting. Forbrenningen hans er kjempebra nå, men når man blir voksen går jo det gradvis nedover. Vanene man har lagt seg til helt fra barnsben av deriomot går ikke nødvendigvis over.  Om vi kan hjelpe ungene våre så de legger seg til gode vaner bare ved å oppmuntre det de foretrekker helt av seg selv, så er jo det kjempebra:) 

 

Tiggerblikket til Hedda... Hun er fin da! Jeg må beundre pågangsmotet hennes. HUn er over tre år og har aldri fått noe av oss når hun har sittet sånn og stirret, alikevel gir hun aldri opp! Sånt pågangsmot skulle vi alle vært velsignet med, hehe :)


 Her var vi i svømmehallen ikke lenge etter at minstemann ble født. Se på forskjellen på bildet over her og bildet under. De vokser så fort <3 :

 

 

Her er storebror i barnebassenget. Jeg TROR det skal være åpnet igjen i dag! Vi gleder oss til å se :DHar dere spesielle planer i dag? 

 

 

 

 

Lik gjerne facebooksiden min:) Du finner den HER :)

Smittende babylatter mens eldstemann leker med lillebror (video) :)

 • 04.10.2013, 10:47

Jeg fikk filmet ungene i går da de lekte med hverandre og det var så gøy å sitte å se på:) Latteren til minsten er så hjertelig:) 

 

Jeg ville gjerne at besteforeldrene skulle se denne og, men det er bare ett sett besteforeldre som er inne her innimellom:) Hei, Bestemor og Bestefar i Brumunddal:) Håper dere har en fin dag og at det regner litt mindre der enn her. Serafin vil på besøk til dere i dag som alle andre dager, hehe :) Vi sees snart:)

 

 

Få ting som kan slå barnelatter eller? 

Vi så på hus i går:)

 • 03.10.2013, 10:02

Vi dro på en visning i går, mest bare for gøy. Det som gjorde at vi valgte å ta turen var beliggenheten og prisen. Huset er 1.7 mil nærmere Hamar enn her vi bor nå og det er prissatt til 775.000. Når det nå er sagt har vi ingen planer om  å flytte sånn egentlig siden vi trives godt i det huset vi allerede har. Hadde ikke begynt å grine om vi våknet i morgen og tomta vår med hus og det hele plutselig sto plassert ved kommunegrensa til Hamar riktignok, men det går da greit det her og:) Vi snublet altså over denne annonsen og ble nysgjerrige. Huset er kjempefint og vi falt pladask for utsikten, men desverre er huset alt for lite for oss med sine snaue 60 kvm (den som hadde råd til "hytte"...sukk... :) Se her:

 

Vi så til verdens ende altså! Det var sykt fint:)

 

Koselig?? Og alt er veldig klart for oppussing, noe jeg digger for da kan  vi bestemme hvordan alt skal se ut :D  

Jeg hadde elsket det om vi kunne kjøpe dette for det har ett stort potensiale, men Cato har rett i at 60 kvadrat er snøtt til oss. Akk ja;) Ville ihvertfall dele dette fantastiske huset med dere:)

 

Foretrekker du å kjøpe hus ferdig, eller gammel, nedslitt og sjelfullt hvor du kan bestemme selv hvordan alt skal se ut? :)


 

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no