Core challenge dag 9 og 10

 • 11.05.2014, 23:37

Jeg er så støl, haha! Jeg hadde en pausedag i går fordi jeg var fryktelig sliten og hele familien var syke og energiløse. Stakkars Tiedemann er blitt sykere enn han var i går og. Høy feber og skikkelig slapp. Har bare hatt lyst til å ligge i armene mine mesteparten av dagen. 

 

Innimellom slagene har jeg fått gjort unna dagens challenge da, så i morra kommer jeg vel ikke til å klare å gå tenker jeg...

 

50 bredbeinte spensthopp og 200 crunches. Ble MANGE pauser i dag altså. Vilde slengte seg faktisk med på crunshene, så da gjorde hun 160 stk. Det er endel:) Vi aua oss og lo noe fryktelig mot slutten, for det var så vondt :P

 

Dag 9 var og ganske tung! Mye belastning på beina. 25 knebøy og 100 sideutfall. Egentlig skater glides, men det klarer jeg ikke pga bekkenløsning etter forrige svangerskap, så da modifiserer jeg litt så det funker for meg:)

 

 

 

 

Føler meg jo noe fryktelig effektiv da, hehe:) Det er sikkert ikke mye for de fleste, men for meg er det en skikkelig seier å få til dette her:)

 

Jeg håper jeg skal merke en forandring i formen etterhvert (gjerne fasongen også.....;)

Core challenge dag 7 og 8 :)

 • 08.05.2014, 21:38

Jeg har ikke stoppet opp med challengen selv om det ble litt mye for meg med alt i helgen. Nå er jeg i full sving igjen ihvertfall:) blir bare korte oppdateringer til Macen min kommer hjem fra spaopphold. Touchpadden slutta plutselig å virke....

I går gjorde jeg 200 jumping jacks og skulle ta 180 sekunder med planke, men klarte bare 150 sekunder. Jeg supplerte med noen crunches, så jeg syns jeg fullførte allikevel. Jeg får ikke lagt til videoer fra tlf, så dere må bare Google øvelsene om dere ønsker å gjøre dette. Det var HARDT i går, for å si det sånn.

I dag var det langt enklere. 100 side crunches og 50 donkey kicks. Ikke noe som egentlig kosta meg noe, men det ble 15 minutter på ellipsemaskina i tillegg:)

Har du trent i dag?

#trene #trening #30days #challenge

Corechallenge dag 1 og full kollaps....

 • 29.04.2014, 11:18

Hei hei....

 

I går var altså Beach body challengens første dag (link til hele utfordringen HER).

 

Øvelsene jeg gjorde var:

50 Crunches

60 sek. planke x 2 (svei altså!!)

 

Jeg følte meg veldig bra etter at jeg hadde utført øvelsene, men i tillegg til de, så oljet jeg terrassen 2 strøk i går, hagebenken 1 strøk, hoppet på trampolina med Tiedemann og monterte en elipsemaskin (fineste <3) som jeg da selvsagt måtte prøve etterpå...

 
Jeg tenkte ikke!! Det var akkurat dette jeg ikke skulle gjøre, og ihvertfall ikke denne uka!! Jeg skal jo på sukkerpastakurs i Danmark på lørdag, og det holder i massevis for meg at jeg skal møte masse mennesker (sosial trening blir det forsåvidt), om jeg ikke skal være så tappet at jeg bare såvidt klarer å bevege meg rundt i tillegg.

Jeg gir meg selv rødt kort etter gårsdagen. Jeg VET jo at jeg ikke tåler så mye og at det straffer seg i dagene etter. Jeg har blitt såpass mye bedre etter medisinbytte, at det er vanskelig å vite hvor grensa går, men jeg krysset den i går i alle fall... Jeg hadde sikkert tålt utfordringa og montering, eller bare å olje terassen og hoppe litt på trampolina (kanskje...var slitsomt å olje terrassen...kan hende det er det som bikket lasset....) Statistisk blir den verste dagen i morgen, og så er det bittelitt bedre igjen på tordag og så bittelitt bedre igjen på fredag (som er avreisedagen). Jeg får bare roe helt ned igjen, og krysse fingrene.... Tjas og mas!

Hadde dere en fin dag i går eller?

 

 

#trening #challenge #30days #dag1 #elipsemaskin #utslitt #tappet #oppbrukt #kollaps #stoffskifte

Bilder fra sykehuset og ny veiedag... går smått....

 • 08.04.2014, 14:25

Tatt i betrakting at jeg har hypotyreose og driver og justerer medisiner, så er det ikke verst at jeg går ned i det hele tatt egentlig, så jeg får vel være fonøyd uansett :)

 

Siden forrige veiedag 29.mars har jeg gått ned 800 gram. Hadde fastedag fra søndag klokka 00.00 til langt ut på dagen i går og det eneste jeg klarte å spise var suppe. Slik er det i dag og. Bare suppe som funker med klumpetrynet mitt. Det er ikke så vondt som i går selvsagt, men ganske ømt fortsatt. Må vel regne med det når noen har drillet i kjeven min :P

 

Her er forresten bilde av nevnte klumpetryne.... Dro opp strikkejakka litt så det skulle være enklere å se. Er rimelig hoven ja...Førbilde til venstre. Hadde sikkert vært enklere å se om det var rett forfra... Ser fresh og opplagt ut i dag, eller hva? Kjipe sambo kommer snart hjem og får meg til å le av ett eller annet. Han gjør det i ett kjør hele tiden, noe jeg normalt sett setter skikkelig pris på, men i går og i dag er det så vondt å smile.

   

Han fulgte meg på sykehuset i går, for jeg skulle i narkose og måtte ha noen til å kjøre for meg. I den anledning tok han noen bilder rett etter at jeg våkna og de bildene burde sikkert ha vært kasta herifra til månen. Isteden, snill som jeg er (jeg unner andre en god latter og) så deler jeg de med dere :D De koblet av pustedingsen litt kjapt, så til å begynne med måtte dama poke meg i siden å be meg huske å trekke pusten, den dingsen som ligger på brystet mitt der var litt ekstra oksygen fordi jeg ikke var sånn superflink til å høre...

 

Åååå så opplagt...

 

Sorry ya´ll... Kakedamen døde i går i forbindelse med fjerning av visdomstenner :P

 

Og isen de skulle ha i meg som smertelindring (?!!) var alldeles for tung.... Cato satt og humra og lo...

Ellers er alt bra :P Bildene var mye morsommere for meg i går merker jeg. Da lo jeg så hele hodet mitt gjorde vondt (småhumra altså...)

 

 

 

Har dere en fin dag så langt? Her snør det ganske tett. Håper det legger seg igjen :)

 

 

#veiedag #vekt #diett #nedivekt #sykehus #bilderfrasykehuset #humor

Veiedag!

 • 31.03.2014, 19:16

Det var det der igjen da :P
 

Jeg datt jo litt av nokalasset. Jeg må ha litt variasjon i matveien og det får jeg best om jeg spiser lavkarbomat. Lavkalori fungerer ikke så bra for meg rett og slett. Jeg sluttet altså med Noka. Gikk opp igjen alt jeg hadde gått ned unntatt 1 kilo noe som igrunn beviser at lavkalori er noe man må følge slavisk for at det ikke skal ha motsatt effekt av hva man håper på... Jeg startet med lavkarbing den 19. mars og har ikke veid noe før i dag.

Gått ned 1.4 kilo siden da og det er jeg strålende fornøyd med. Det putter meg tilbake til nesten der jeg var før jeg sluttet med Noka :) Da er det bare å kjøre på videre så går det i riktige retningen :) Når man veier mindre koster det også mindre energi å bevege seg, noe som paradoksalt nok vil gjøre det enklere for meg å bli sterkere. DET er effekten jeg er ute etter. Tror det vil hjelpe meg bra i veien mot bedre helse.

 

#livsstilsendring #vektnedgang #diett #slanking #slanke #sunnere #friskere #sterkere

 

Full kollaps...

 • 30.03.2014, 15:45

Ok.... så er jeg kjent for å kanskje....øh... ha litt dårlig selvkontroll når energien endelig går litt opp....Denne gangen intet unntak :P

 
For 2 dager siden ville gutta at vi skulle dra på sykkeltur. Jeg drev med et kakeprosjekt til ei venninde. 2 hundekaker som du kan se HER. En av de morsomste kakeprosjektene på lenge, men og et av de som har tatt lengst tid. Jeg tenkte pyttsann, fint med en tur ut. Vi kledde på ungene og satte de i sykkelvognen og så dro jeg på tur. Følte meg som superwoman. Jeg hadde styrke i kroppen for første gang på kjempelenge. Syklet 3 km før jeg måtte gå av sykkelen og det var bare en liten pause der jeg trillet sykkelen opp en bakke. Gøv videre til campingen. 7-8 km til sammen... Jeg smilte nesten rundt hodet mitt hele veien. Det var så digg å endelig kjenne styrken i kroppen. Var så lenge siden sist.

Vel fremme fant vi ut at hele familien som eier rokosjøen var på plass for å gjøre istand til ett arrangement som skulle være i dag. Var mye de måtte rekke over, så da ble guttene og jeg der en stund for å hjelpe til litt. Eldstemann ble med ungene til venninda mi for å leke, og yngstemann gjorde sitt beste for å hjelpe til ved å strø stearinlys utover gulvet og å klaske på vannet i vaskebøtta. Han var riktig flink. Etter en stund kom sambo for å hente oss og jeg fortsatte med kakeprosjekter.

Det ble midt på natta før jeg var ferdig. Sov 3-4 timer natt til i går.

I går dro jeg igjen bort på rokosjøen for jeg visste at de fortsatt hadde veldig mye igjen før de var ferdige. De er venner av oss. Eldstebarnet mitt kaller innimellom faren til venninden min for bestefar Arne... Jeg ville hjelpe til når jeg visste at de sto opp til ørene i ting som måtte fikses. Jeg var litt sliten, men jeg tenkte som så at bare jeg kommer igang, så kan jeg holde det gående. Det er når jeg setter meg ned for å ta pauser at det blir trøbbel. Jeg dro dit klokka 13.30 ca.... Hjem igjen 2 timer etter fordi Tiedemann måtte sove og så tilbake igjen rundt 17.00... Vi var ferdige rundt 23.30 og jeg dro hjem og la meg.

 

I dag måtte sambo hjelpe meg ut av senga for første gang på lenge og når jeg endelig sto, holdt jeg på å segne sammen. NULL styrke i armer og ben. Bare det å taste her nå er en skikkelig anstrengelse. Jeg klarte ikke å piske sammen omelett i stad og ikke å bruke pepperbørsa. Kaffekoppen til og med var kjempetung...

 

Nå kunne jeg ha vært skuffa (etter å ha hatt så mange fine dager) over et såpass kraftig tilbakefall, men jeg er faktisk ikke det. Den energien jeg har hatt etter at jeg byttet medisiner har vært helt fantastisk å kjenne på, og nå vet jeg at jeg antagelig kan holde energien på et greit nivå om jeg ikke tar helt av, for jeg gjorde jo det nå. Jeg tok helt av... ;)

Jeg er helt i startfasen med nye medisiner og må finne ut hvordan ting fungerer helt på nytt. Nå f.eks blir det spennende for meg å se hvor mange dager jeg kommer til å være kjempedårlig. Før medisinbyttet var jeg dårlig dagen etter, litt verre dagen etter der og så gikk det gradvis opp igjen til jeg var noenlunne i orden igjen etter ca 5 dager... Kanskje det tar kortere tid nå? Kanskje jeg er bedre igjen i kveld eller i morgen? Spennende dager for meg :) For oss alle sammen her i huset faktisk. Sambo holder nesten litt pusten om dagen, men han tok det bemerkelsesverdig bra i dag når jeg våknet kjempedårlig. Vi må fokusere på totalen her og totalen har vært helt superbra så langt.

Fingers crossed for at det fortsetter slik:)

 

Har dere vært ute on nytt det fine være i dag da? :)

 

 

#hverdag #sliten #kollaps #slapp #hypotyreose #stoffskifte #lavtstoffskifte

 

Ny stoffskiftemedisin:)

 • 26.03.2014, 21:42

I går fikk jeg endelig den nye medisinen som er ikkesyntetisk stoffskiftehormon. Damen på balderklinikken mente at det ikke er rart at jeg har mistet effekten av medisinen jeg gikk på når jeg har gått på den i så mange år som jeg har. Hun sa det mange av hennes pasienter som sliter med det samme og at jeg sannsynligvis vil få det bedre ved å bytte ut. Det byttet begynte altså i går.

 
 

Det er en vesentlig forskjell på de to medisinene. Mens syntetisk virker langsomt (over ca 6 uker) virker ikkesyntetisk med en gang. Det vil si at jeg fortsatt har syntetisk medisin i systemet og at jeg må trappe forsiktig opp på ny medisin for å ikke få symptomer på hypertyreose som er for høyt stoffskifte.

 

Det første jeg merket i går (og det tok litt tid før jeg la merke til det), var at alt jeg måtte gjøre ikke bare var et kaos oppi hodet mitt. Jeg klarte å jobbe systematisk selv om jeg var sliten i hodet. Det har vært et problem lenge at jeg ikke klarer å strenge sammen alt jeg må uten at det blir surr og kaos. Jeg skulle nesten ønske jeg hadde hatt en film av

En annen ting var at jeg innimellom var varm. Det å fryse er normalen for meg. Nå har jeg igrunn vært for varm deler av dagen i dag, noe som tyder på at jeg må trappe bittelitt ned og heller øke igjen om noen dager. Det tar kroppen noen dager å venne seg til å få ekte hormon istedenfor syntet, så man kan vel få noen underlige bivirkninger akkurat i overgangen:)

 

Spennende dager for meg akkurat nå med andre ord:) Nye medisiner som kanskje kan gjøre med bedre, kanskje bra til og med! Krysser fingrene!!

 

 

Over til lavkarbo:)

 • 19.03.2014, 13:37

Jeg falt litt av Nokalasset. Jeg er slik at jeg trenger litt variasjon i kostholdet, så nå skal jeg spise ren lavkarbomat en stund. Det er jo ikke vanskelig, man må bare bytte ut det tradisjonelle fyllstoffet med mer riktige grønnsaker:)

 

 

Blir spennende å se hvordan det funker. Jeg kan strekke meg til å spise fisk, men vil helst ikke spise dyrene man får kjøpt i kjøledisken på matbutikken med mindre de kommer fra økologisk drift slik at jeg VET at de har hatt det tålig bra.

Snart et år siden jeg spiste kylling sist! Savner smaken, men ikke den ufattbart dårlige følelsen det gav meg etter at jeg fikk vite hvor kjipt de faktisk har det. Får se om jeg ikke stikker bort på Ommang en dag og kjøper et par gamle verpehøner (hvis de har) :) Det er deffo enklere å spise lavkarbo om man kan spise litt kjøtt. Vilt fanget og frittgående er nøkkelord her. Jeg vil ikke spise noen som har lidd hele livet sitt bare for å havne på noens middagsbord.

Anyways....

Sommeren er snart her, og om jeg kan tvinge kroppen min til å ville bli litt raskere i svingene og fastere uten at jeg blir kjempedårlig av det, så er det supert. Jeg må jo bare prøve! Kan ikke sitte å vente på at jeg skal føle meg frisk nok, for det er først når jeg pusher meg litt jeg vet om det går eller ikke.

 

Lever du lavkarbolivet og hvordan funker det for deg?

 

 

#lavkarbo #nedivekt #blisunnere #blifriskere

 

 

Det blir trekning!

 • 12.03.2014, 20:39

Satt her og koste meg med noka sin karamell konfektbar og en kopp kaffe og bestemte meg for at en grense må settes:)

 
Det er mange som melder seg på hver dag, men nå er denne giveawayen snart over:) Vi bikket 1000 likes på facebooksiden og var så heldige å få en fantastisk premiepakke sponset av Linneeas.no :) Jeg har trukket ut denne giveawayen litt, for det er jo kjekt at alle som har lyst får bli med. I dag har jeg bestemt meg for at trekningen blir på fredag! Jeg gleder meg! Det er utrolig mange som har blitt med så langt og jeg håper det blir flere innen jeg trekker:)

 

 

Her er premiene du kan vinne :)

 

Denne:

Eller denne:

Gå til hovedinnlegget for å se hva du må gjøre for å delta (enkel en) :) Du finner innlegget HER

 

 

Blir du med? 

 

#giveaway #konkurranse #premie #gave #blimed #noka

 

Skal begynne på kaka til eldstemann:)

 • 11.03.2014, 13:51

Han blir 3 år om noen få dager, så da har jeg selvsagt tenkt endel på den kaka! Nå tror jeg at jeg har bestemt meg for hva jeg skal lage og i den forbindelse planlegger jeg noen tutorials her på bloggen:) Jeg setter igang etterpå og tutorials vil komme etterhvert som jeg lager ting som skal være på kaka. Bare å følge med:)

 

 

Ellers har jeg nettopp spist en veeeeeldig sen frokost. Jeg var rett og slett ikke sulten før, så da ble det sånn.

 

Noka sin cappuccinoshake halvblandet med sjokoladeshaken, og 2 knekkebrød med smøreost. Jeg har hatt noen slaskedager nå, så jeg tør ikke å ha veiedag enda :P

 

 

 

Har du hatt en fin dag så langt?

 

 

 

#hverdag #planlegging #noka #nokashake

Vi tok turen ut i finværet:)

 • 10.03.2014, 16:25

Lillesnusken og jeg gikk ut for å leke i finværet i dag:) Det ble en time med å gå frem og tilbake på vegen nedenfor huset, for det er det han syns er kulest i hele verden. Bare traske frem og tilbake mens han studerer pinner, steiner o.l som vi finner langs veien. Veien her har nemlig blitt bar, men det er igrunn det eneste som er bart foreløpig. Om noen vil kjøre hit snøen sin tar vi imot den med stor takk :D Blir aldri for mye snø! ;)

 

 

De nye fine skoene ville være med å lufte seg og:D De ble veldig glade for å få være med! Se som de smiler: 

 

 

Dagens lunsj ble en nokamiddag:) Pasta bolognes:)
 

Ellers har jeg sittet og lidd alle verdens kvaler i dag (verdens teiteste luksusproblem). Eldstemann har bursdag den 17. mars og han digger ALT av leker, tegnefilmer og barnegreier, så hva slags kake skal jeg lage?? Haha! Jeg vet! Helt idiotisk problemstilling. Jeg vet jo at han vil bli like begeistret uansett hva jeg velger å lage... :) Brannmann Sam, Cars, Timmitid, postmann Pat, traktor, hund, katt....jah.... hva som helst er bare dødskult, for han er en positiv liten fyr :) Hadde vært så greit om han hadde en faviss som han likte bittelitt bedre enn de andre.. ;)

 

Uansett... Han får kake. Det er ikke alle barn som er så heldige å få det, så jeg burde bare klaske meg selv i bakhodet egentlig!

 

Nå er det igang med middag og ikke engang DET klarer jeg å bestemme meg for hva skal være... :P Får vel bare gå å skramle frem noe, hehe :) 

 

Har dagen deres vært fin da? 

 

 

#hverdag #ute #solskinn

Klare for bytur! Wohooo!

 • 05.03.2014, 11:31

Hahaha!

Det blir nesten litt sånn når man bor midt i skogen at det føles som en utflukt å reise til hamar sentrum, hehe. Helt utrolig :) Fleipa med besøket vi hadde på mandag om akkurat dette, men det er nesten så det er noe i det.

 

Wuhuuu! Reise til cityen lissm!

 

Jaja:)  Sitter og spiser Noka sin caramell confektbar til ekstremt sen frokost, for jeg orker ikke å lage noe. Den er til gjengjeld veldig god, så det gjør jo ikke akkurat noe. Tiedemann ville ikke ha noe annet enn havregrøt i dag. Brødskiver falt bare ikke i god jord, så nå har han spist havregrøt både til frokost og lunsj. Alle har vel perioder med favissmat og han er jo ikke noe unntak selv om han bare er ett år gammel.

 

Ok, vi får hive oss i bilen vi da:)

Håper alle har en fin dag:)

 

 

#hverdag #bytur #noka #nokabar

Jeg blir litt sånn...

 • 04.03.2014, 15:45

I går ba storesøster om å få ha ungene med i åpen barnehage i dag, så da gjorde jeg en god del ekstra her i går for å få det unna. Skal jeg bruke opp energireservene så må det foregå planlagt og kontrollert, hehe:P Det passer bedre når ungene er hos Marianne at jeg føler meg sånn her når jeg står opp om morgenen:

 

Da føles gjerne smiletrynet litt sånn:

 

Jeg sto jo opp i morges selvsagt, for å snakke litt med småtassene og kle på de mens sambo fikset seg selv og klasket tenna i kanten på kaffekoppen og alt det der. Når de alle sammen hadde dratt og bikkjene hadde lufta seg så ble jeg like overraska som vanlig over hvor unormalt stille det blir i huset den sjeldne gangen jeg er her alene....

 

 

Og så slår det meg at jeg kan ta morratrynet mitt å stappe det tilbake i senga. WOHOOO!

Og når jeg våkner igjen da, så føler jeg meg heldigvis litt mer sånn:
Anywaysss.... Dagens frokost bestod (etter en pause i helgen) av en blanding av Noka sin sjokoshake og cappuccinoshaken i tilleg til to knekkebrød med smøreost og paprika. Det er her påleggsanbefalingen kommer inn i bildet :D

     

 

Om du er litt glad i sterk mat, slik vi er her i huset, så må du vikrleig prøve denne her:
Jeg trodde virkelig ikke at den kom til å sparke noe særlig, men den er overraskende sterk til å være et butikkjøpt norsk produkt. Fantastisk!

 

 

Har du smakt den?

 

#frokost #selfie #knekkebrød #paprikaogchiliost #anbefaling #noka #nokashake #sjokoladeshake

 

 

Frokost og sjokoladekaketeaser ;)

 • 25.02.2014, 10:39

Liten teaser på neste innlegg:) Sukkerfri sjokoladekake på 5 minutter;)

Har brukt endel tid på å få til en bra oppskrift, men endelig i går satt den:) Kan gi dere en liten teaser:)

 

Skal skrive ferdig innlegget senere i dag, så da kommer det oppskrift og fremgangsmåte :)

 

Ellers ble det, grunnet ekstrem mangel på energi, kun en nokashake til frokost. Jeg pleier å suppelere med et eller annet, men jeg orker bare å holde fokus på lillemann sine behov i dag. De dagene jeg er ekstremt sliten så må jeg bare bruke alt jeg har på å holde han fornøyd og det er alt jeg klarer. Sånn er det bare....Hypo kan rykke å reise.

 

 


Noka sin sjokoladeshake er veldig god og veldig enkel å tilberede... 2.5 dl melk, 1 dl vann og 3 strøkne måleskjeer med nokapulver stappes i shakeren og så er det bare å danse salsa rundt omkring på kjøkkenet til man er sikker på at alle klumpene er borte;) Jeg liker å ha i 1 dl med vann i tillegg til melken som skla være i for da blir konsistensen litt mer flytende, men det er jo en smaksak da:)

 

Tiedemann er ikke i form i dag og jeg er sliten.... Unnskyld... SLITEN! Helt tappet for energi akkurat nå ihvertfall. Har lekt litt med T, men nå skal både han og jeg legge oss litt. I glær mæ...

 

 

 

Hva tror du om sjokoladekaka? :)

 

 

#sjokoladekake #Noka #nokashake #sjokoladeshake #diett #vektnedgang #slanke #slanking

Veiedag + Går det an å leve av bare dette?

 • 24.02.2014, 09:33

Nokabaaaars :) Haha! Huff! Mulig det går an å holde seg i live, men tviler på om det går an å holde seg sunn og frisk om man lever KUN på diettbarer i år etter år (men hva vet jeg, hehe ;) Jeg har ihvertfall fått helt kick!

 

I går spiste jeg Nokabarer til 3 av 4 måltider. Lurer på hvor lang tid det går før jeg blir lei de! Det er kjemperart at det er mulig å lage et slankeprodukt som ikke smaker ræl. Caramell, jordbærgelé crisp og cappuccinobaren fra Noka er noe jeg har blitt skikkelig hekta på. Jeg har bestilt slik at jeg kan spise èn bar pr dag. I går spiste jeg tre og nå har jeg egentlig mest lyst til å gå å stikke hele hodet ned i skuffen og bare mumse innpå! Da blir det jo ikke akkurat like virkningsfullt å følge nokadietten.... Jeg har cravings(?!) etter slankebarer.... Hvor rart er ikke det?!

 

 

 

 
Jeg må bare prøve å styre meg, for 3 om dagen betyr tomt om bare noen få dager :O Uansett så tenkte jeg å ha veiedag i dag. Det er lenge siden jeg hadde det sist. 28. januar tror jeg. Da hadde jeg gått ned 2.3 kilo. I dag viste vekta at jeg har tatt av totalt 4.2 fra jeg startet på Nokadietten:) Det er ikke supermasse sikkert, men jeg er kjempefornøyd!

Jeg har hypotyreose og det er tilnærmet umulig å gå ned i vekt. Alikevel så går jeg nå ned sakte, men sikkert!

 Som tidligere nevnt, så holder jeg meg ikke strickt til Nokadietten, men sper på med litt moderat lavkarbomat i tillegg siden jeg blir veldig sliten av å spise veldig lite. Jeg går ikke mye sulten, men spiser meg heller ikke stappmett. Jeg følte meg veldig bra noen dager, så jeg prøvde noen lette styrkeøvelser på fredag. Helt vrak hele helgen, så kroppen klarer altså ikke det, men jeg MÅ jo bare prøve med jevne mellomrom :) Det er så vanskelig når man liker og VIL trene, men så bare fungerer ikke kroppen til det... Noen av dere vet sikkert hvordan det er, men for de av dere som ikke vet det kan jeg opplyse at det er FRUSTRERENDE, hehe ;) Jeg ler litt, ja, for dette er utenfor min kontroll og da er det egentlig ikke noe å henge seg opp i, eller å sutre over.

Jeg må fokusere på det positive og det er at vekta går i riktig retning og med vektnedgang blir det lettere for meg å bevege meg uavhengig av om jeg klarer å trene eller ikke. Det er hovedårsaken til at jeg nå jobber med å komme meg litt nedover i vekt. Jeg liker ikke å fokusere på kilo og slanking. Jeg syns hele konseptet er stygt da alle heller burde jobbe med å være fornøyde med seg selv som de er og fokusere på å være friske og sunne istedenfor tynne. Nå er det alikevel slik at alt man gjør i hverdagen blir enklere å gjøre om man ikke må bære med seg 19 ekstra kilo over alt hvor man går og dette er viktig for meg som tåler fysisk aktivitet så dårlig som jeg nå gjør:) Jeg går med andre ord ned for å bli sunnere og (forhåpentligvis) friskere :)

 

Jeg startet altså med 19 kilo for mye. Nå gjenstår 14.8 :) Wohooo :)

 

Dagens frokost:

 

2 knekkebrød med smøreost, kalkunpålegg og rødløk akkompagnert av et glass Noka milkshake (ja MILKshake, man blander nemig pulveret med melk og det er antagelig det som gjør at smaken blir bedre enn andre shakes) :)

 

 

Har du en fin dag så langt da? :)

 

 

#noka #nokashake #veiedag #diett #vektnedgang

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:) Jeg kan kontaktes på nibinuriel@msn.com

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no