hits

Corechallenge dag 1 og full kollaps....

  • 29.04.2014, 11:18

Hei hei....

 

I går var altså Beach body challengens første dag (link til hele utfordringen HER).

 

Øvelsene jeg gjorde var:

50 Crunches

60 sek. planke x 2 (svei altså!!)

 

Jeg følte meg veldig bra etter at jeg hadde utført øvelsene, men i tillegg til de, så oljet jeg terrassen 2 strøk i går, hagebenken 1 strøk, hoppet på trampolina med Tiedemann og monterte en elipsemaskin (fineste <3) som jeg da selvsagt måtte prøve etterpå...

 
Jeg tenkte ikke!! Det var akkurat dette jeg ikke skulle gjøre, og ihvertfall ikke denne uka!! Jeg skal jo på sukkerpastakurs i Danmark på lørdag, og det holder i massevis for meg at jeg skal møte masse mennesker (sosial trening blir det forsåvidt), om jeg ikke skal være så tappet at jeg bare såvidt klarer å bevege meg rundt i tillegg.

Jeg gir meg selv rødt kort etter gårsdagen. Jeg VET jo at jeg ikke tåler så mye og at det straffer seg i dagene etter. Jeg har blitt såpass mye bedre etter medisinbytte, at det er vanskelig å vite hvor grensa går, men jeg krysset den i går i alle fall... Jeg hadde sikkert tålt utfordringa og montering, eller bare å olje terassen og hoppe litt på trampolina (kanskje...var slitsomt å olje terrassen...kan hende det er det som bikket lasset....) Statistisk blir den verste dagen i morgen, og så er det bittelitt bedre igjen på tordag og så bittelitt bedre igjen på fredag (som er avreisedagen). Jeg får bare roe helt ned igjen, og krysse fingrene.... Tjas og mas!

Hadde dere en fin dag i går eller?

 

 

#trening #challenge #30days #dag1 #elipsemaskin #utslitt #tappet #oppbrukt #kollaps #stoffskifte

Utseendet på 200 kalorier! Whaaaat:O (Video)

  • 20.01.2014, 21:04

Haha! Denne var litt kul faktisk:)

 

 

. . .

.

.

.

Har du vært obs på at det skal så lite til av enkelte ting?

 

 

 

#kalorier #helse #usunt

Lowcarb frokostomelett:)

  • 20.01.2014, 11:03

Jeg er lat med stor L når det kommer til #matlaging. Hadde jeg hatt bokser med tunfisk i skapet ville jeg spist innholdet med en teskje rømme og that's it... Det har jeg desverre ikke i dag, så da ble det "fancy" #frokost (dvs fancy til meg å være).

 

Lat frokostomelett:

 

3 egg

6 champignon

1/2 løk

4 skiver salami

litt skivet ost

 

Stek oppkuttet sopp og løk. Pisk eggene og hell de i panna (ha gjerne i en ss vann pr. egg når du skal piske om du gidder;)

 

Stek det. Ha på salami og osteskiver. Brett omeletten i 2. 

 

Skyfle det over på en tallerken og hugg innpå ;)

 

Yes! Så lettvindt kan det gjøres! Åh, jo!! Jeg hadde på salt og pepper :D

I dag er den store rydde og vaskedagen her i huset. Har ligget på latsiden de siste dagene, men nå har jeg ikke bil, så lillemann og jeg er stuck her uansett:) Da kan vi like gjerne gjøre noe nyttig:)

 

Spesielle planer for dagen dere da?

 

#omelett #lavkarbo

Dagens nordnorske feskarhoroskop for vatnkarn!

  • 19.01.2014, 09:47

Ja... Jeg aner en tradisjon in the making! Takk til Gina som postet denne siden på facebook. Vet ikke hvordan jeg styrte livet mitt før jeg snublet over den posten altså. Alt er enklere nå!

 

Altså: Dagens nordnorske feskarhoroskop :D

Han tykje! Feskerioppsynet har dæ under oppsekt og du føl dæ svemmel og utslete. Sveiv inn juksa og håp på det bæste. Bli ikkje førrundra om det baill på sæ utover i uka. Lægg govilja tell! Dagens motto: Ein dræg ikkje kokning i badstampen.

 

Au da..... Fiskerioppsynet.... T-t-t.... dette kan bli tøffe greier altså :( Jaja. Får legge godvilja til som det står, å huske å ikke koke i badestampen, så går det nok bra dette her!

 

Sambo sitt:

Du slit om dagan. Raumixtur'n e gjønnablaut og du e fri førr pulverkaffe. Lægg om kurs'n før det e førr seint. Sjansan e stor førr at rammevilkåran generelt i feskeinsdustrien vil tellstrammes kraftig som følge av eksportnedgangen tell EU. Ha auan me dæ. Dagens motto: Bit han så bit han.

 

Godt han har slutta å røyke, for det å skulle rulle seg en sigarett av blaut rødmix er sikkert like greit å unngå....

 

HVordan ble ditt i dag?  :D Du finner siden HER.

 

 

#horoskop

Dagens nordnorske feskarhoroskop for vatnkarn!

  • 18.01.2014, 09:30

Sitter her nå med noka shaken min og er lemster i kroppen. Det er veldig fint for meg å ha sånne lettvinte måltider nå om dagen når jeg er ekstra sliten. Man tar 2.5 dl melk og 3 måleskjeer med pulver i shakeren og rister grundig (noe jeg slet med i dag forøvrig, så shaken er klumpete i dag fordi armene mine plutselig er laget av bly :P ). Jeg har forøvrig funnet ut at jeg liker shaken best med 1/2 dl vann itillegg til melken. Da blir den littegrann tynnere og det er bedre.

Kjennes ut som om jeg var og trente tung styrke i går. Tyngdekraften har økt med ca 300% bare rundt meg i dag... Jeg har altså gradvis slitt meg ut forrige uke og nå er det bare helt tomt. Jeg fikk ryddet masse da:) Var 2 ganger til Bailinebehandling, syklet på ergosykkel en liten runde og var med eldstesønnen min og baset litt i snøen. Det har tappet meg helt fullstendig, men jeg kan jo ikke la det være alikevel. Han er liten NÅ og jeg må få det med meg NÅ.

Han på sin side hjalp meg å legge på plass masse klesvask i går. Han insisterte på å bære de rene klærne til riktig kommode og var med å legge de på plass, etter det kappet han opp alle grønnsakene til middagen (nei jeg lot ikke 2åringen leke med kniv...vi har nicer dicer plus;)).Lillefyren ordna seg bra også. Han hadde DET prosjektet på gang her. Sanket inn flasken til storebror, sin egen OG en til som jeg ikke aner hvor han fant. Gikk igjennom huset med en flaske i hver hånd og en dinglene i munnen og strevet som bare det for å komme seg opp i sofaen med alle tre. Han var nok redd Nora skulle ta den ene, for han ville ikke legge fra seg noen for å komme seg opp i sofaen. Ble så jeg til slutt hjalp han så han skulle slippe å bekymre seg, hehe :P

 

Ellers må jeg jo kline til med dagens feskarhoroskop igjen da. Jeg syns de er hysterisk morsomme:D Legg gjerne til ditt i kommentarfeltet. Jeg er altså vannkvinne (eller vatnkarn som det står inne på siden) og dette er mitt horoskop for dagen :P

Du slit om dagan. Buinnpluggen e borte og det gjær dæ førrbainna. Lægg om kurs'n og håp på det bæste. Du bli næppe overraska over at gammelpræsten vil sei deg et salig ord eller to. Lægg govilja tell! Dagens motto: Ein dræg ikkje kokning i badstampen.

 

Dere finner siden HER

 

Hva ble ditt horoskop?

 

 

#lørdag #noka #hypotyreose #stoffskifte #helse

Kyllingsuppe:)

  • 16.01.2014, 16:08

Dagens lunsj bestod av Noka Kyllingsuppe med en frisk salat til.

Jeg tror at Noka vil fungere for meg, rett og slett fordi det er så lettvint. Jeg hater (som kjent) å lage mat, men nokamåltidene er så enkle å preppe at det går av seg selv nesten:) Dagens Kyllingsuppe var det bare å helle i en bolle, blande inn 2 dl kokende vann og røre godt. Vips ferdig:)

Jeg må passe på at jeg får i meg nok mat i løpet av en dag, for ekstrem lavkalori gjør meg veldig slapp. Langt mer enn det gjorde før jeg fikk hypotyreose, så det jeg da gjør er å spe på med litt lavkarbo (og lavfett) mat for å holde hjulene i gang.

Jeg startet må mandag og har offisiell veiedag igjen på mandag som kommer:) Blir spennende. Cm-målingene tar Bailinedamen seg av, så det gidder ikke jeg å drive med nå:)

Jeg snakket forresten med henne i går om at jeg driver å blogger om Bailine og da sa hun at dersom noen av mine lesere velger å prøve det så er det lønnsomt å si ifra at dere hørte om det fra meg:)

Nå skal jeg se om jeg har noe å lage middag av til gutta boys kommer hjem:)

Hva er middagsplanen deres for i dag? :)

Utseendet på 200 kalorier! Whaaaat:O (Video)

  • 02.12.2013, 10:43

Haha! Denne var litt kul faktisk:)

 

 

. . . Har du vært obs på at det skal så lite til av enkelte ting?

 

 

 

#kalorier #helse #usunt

Lavkarbo eplekake:)

  • 25.10.2013, 14:06

Jeg lovte dere en review av kakemiksene fra Proteinfabrikkens serie Easy living, og nå har jeg laget det første:)

 

Vi fikk tak i dem på Coop Obs og de har 3 forskjellige. Sjokoladekake, krydderkake og nøytral som er den jeg brukte til eplekaka:)

Slik ser posen ut:

 

Det du trenger for å lage grunnoppskriften er kun innholdet i posen, 4 egg, 1dl matolje og 2.5 dl vann. Annen smakstilsetning bestemmer du selv. Jeg valgte eple og kanel:)

 

 

Man skal først putte eggene, oljen og vannet i miksebollen og blande det godt sammen og så skal man ha i pulveret og røre godt.Jeg dro en blunder som er standard meg når jeg er litt ivrig. Jeg glemte å ta flere prosessbilder :P Det man gjør er enkelt. Etter at man er ferdig med å blande heller man røra over i en form som er kledd med bakepapir. Jeg brukte en litt for stor langpanne for jeg var usikker på om kakemiksen ville heve. Det gjør den ikke, så ha det i bakhodet når du velger form. Jeg dyttet så i eplebiter, strødde over litt sukrin og kanel og lot røra stå i 5 minutter slik det står at man skal. Kaka stekte midt i ovnen på 175 grader i 25 minutter (litt kortere steketid enn det står siden den var så flat).

 

På bildet under kan dere se hva min lavkarbete samboer syntes om kaka:

 

Kaka ble ganske kjapt endel mindre;)

 

Min oppfatning av denne kakemiksen:

 

Enkel å blande og lett å smakstilsette. Den er luftig selv om den ikke hever (merkelige greier....lurer på hva kjemien bak det er....) og den er veldig god på smak. Nå hadde jeg "normal" eplekake i huset etter i går og kunne sammenligne de to og man kjenner jo at denne her er "lett", men jeg reagerte ikke å det før jeg altså tok en bit av den "normale", så alt i alt syns jeg denne her er veldig veldig bra.

 

Jeg gir den, med smakstilsetning eple og kanel, dette terningkastet:Har du prøvd denne og hva syns du?

 

 

 

#proteinfabrikken #easyliving #lavkarbo #diett #eplekake #oppskrift #howto #review

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no