hits

Hvit sjokolademousse til kakefyll :)

 • 08.06.2015, 01:39

Denne moussen blir litt fast så den ikke så lett tyter ut av kaka. Den er frisk og smelter i munnen akkurat slik en mousse skal. Jeg syns den er nydelig!

 
Du trenger:

4 eggeplommer

5 dl kremfløte

25 gram sukker

300 gram hvit sjokolade

4 gelatinplater

1.5 ts revet sitronskall

 

Start med å sette sjokoladen til smelting i et vannbad. Det tar sin tid siden hvit sjokolade bør varmes veldig skånsomt. Rør i sjokoladen av og til, men pass på å ikke få vann i den.

Bløtlegg gelatinen.

Ha 1 dl fløte i en kjele sammen med eggeplommene og sukkeret. Varm opp under konstant røring og la det småkoke til det tykner. Smelt så inn gelatinen og ha i den hvite nå smeltede sjokoladen. La massen avkjøle seg (ikke så mye at den stivner).

Pisk resten av fløten til krem og bland den sammen med sjokolademassen. Til slutt rører du inn sitronskallet. 

Nå kan du enten sette den kjølig til den stivner litt før du har den i kaka, eller du kan lage en dik (de fleste bruker da smørkrem og lager en dik/rand av dette i ytterkanten av kakebunnen de skal legge fyllet på). Jeg har forøvrig erfart at man kan få et tykkere lag av fyllet uten at det tyter rundt kanten dersom man bruker denne metoden HER. Jeg er glad i mye fyll :D

 

Har du prøvd sjokolademousse som fyll i kaker og hva syns du om det?

 

#kakefyll #kake #mousse #sjokolademousse #hvitsjokolade #oppskrift #fremgangsmåte

Dagens kake :)

 • 18.05.2014, 00:24

Ble en fin feiring i dag tross at vi forsov oss og ikke rakk barnetoget. Vi brukte god tid hjemme og jeg lagde en fraissier etter oppskriften til Pascal. Utvilsomt en av de bedre kakene jeg har smakt faktisk:) Den er enkel å lage (selv om oppskriften i boken kommer med noen feil som jeg ikke kjønte noe av før jeg så videoen hvor han lager den).

Videoen av han som lager fraissier kan du se HER

 

Jeg syns det var litt morsomt da jeg så igjennom videoen med kokeboka liggende ved siden av meg...

1. Skjermbilde av oppskriften på bunnen fra tv3s video. Denne matcher oppskriften i boken, men i videoen sier han at dette holder til 2 kaker. I boka er ikke dette nevnt og da går man jo ut ifra at det er til én kake og så ender man opp med en altfor stor bunn.

 

2. Skjermbilde av oppskriften på kremen fra tv3 sin video. Denne er dobbelt så stor som den i boka og man går selvsagt ut ifra at kremoppskriften i boka skal holde til en kake, men når man da baker bunnen etter henvisningen i boka og denne blir dobbelt så stor som den skal så er det selvsagt heller ikke nok krem. Det tok meg ca 5 minutter å smelle sammen en runde til med krem, så det var null stress, men greit å vite om...

3. I filmen sier Pascal at man skal blande maizennamelet i litt av melken fordi du vil få en ubehagelig smak av maizenna om du blander det med eggeplommene og sukkeret. I boka står det at du skal blande det......*trommehvirvel*...... I EGGEPLOMMENE OG SUKKERET, hehe :P

4. I boka står det at man skal blande kirch i sukkerlaken man dynker bunnen med.... I filmen sier han at kirchen skal i selve kremen... Jauhauhau.... 

 

Konklusjon: Endel gikk tydeligvis galt for de som satt og skulle gjøre siste redigeringen før bokslipp. Litt synd for Pascal, men sikkert ingen krise. Mannen er jo helt sinnsykt dyktig og mister neppe noe creds over feilen jeg tipper noen andre har gjort! En av verdens beste konditorer er han! Har vært en fan av konditoriet hans fra jeg var 13-14 år og om dere noen gang får muligheten til å snuble innom der, så ikke nøl på trappa for å si det sånn;)

Jeg har tenkt å spørre han etterhvert (når jeg har kvinnet meg opp litt) om hvilken størrelse det skal være på kakeformene han bruker. De ser rimelig små ut i videoen, men jeg aner ikke mål og det hadde vært fint og visst det til senere:) Jeg kommer til å lage denne igjen, for den var skikkelig god:) Har i tillegg notert litt i margen på boka så jeg skal huske hvordan dette henger sammen til senere:)

Har fått en konkurrent til kaka jeg lagde etter besøket på skafferiet :) Den var veldig veldig god den og. Du kan sjekke den oppskriften HER

 

Alt i alt en lærerik prosess. Er veldig takknemlig for linken jeg fikk til den videoen, for det ble endel ahaopplevelser mens jeg sammenlignet oppskriftene :) Alltid fint når mysteriene løser seg syns jeg;)

 

 

Hadde dere en fin dag da?

 

#Jordbærkake #Fraisier #bake #kake #prøve #prøveogfeile #øve #17mai #feire

En litt sunnere banankake:)

 • 11.05.2014, 15:16

3 overmodne bananer kan enkelt forvandles til noe godt:) Jeg googlet litt rundt etter oppskrifter, men det er da så mye sukker i banankakene rundt omkring?! Fra 170 til 250 gram sukker var det i de oppskriftene jeg fant. Jeg syns bananer er mer enn søte nok som de er, og at man fint kan kvele naturlige smaker om man har i for mye sukker, så da endte jeg med å snekre selv igjen da. Denne ble veldig god, så da deler jeg:)
Bananmoskake:)
4 egg
60 g sukker
1 ss vaniljesukker
160 g speltmel sammalt fin
1 ts bakepulver
100 g smeltet avkjølt smør
3 moste bananer
1/2 ss kakao
Slik gjør du:
1. Smelt smøret og sett det til avkjøling på benken.
2. Ha egg og sukker i en bolle og stivpisk det (jeg lar maskina gå i ca 10 minutter).
3. Bland alt det tørre (utenom kakaoen) godt sammen, sikt det i 2-3 omganger ned i røra og vend vekselvis med smøret forsiktig inn med en slikkepott.
4. Ta ut 1/3 av røra og bland kakaopulveret forsiktig inn.
5. Mos bananene med en gaffel og bland disse inn i røra.
6. Bland inn kakaorøra sånn littegrann.
7. Ha røra i en brødform og stek på nest nederste rille i 40 minutter på 175 grader.

Denne passer fint til kaffen, eller hva som helst:)

 

For en ikke fullt så sunn, men himmelsk utgave kan du lage en sjokoladekrem å smøre på toppen. Jeg lagde en ganske mørk en med mer kakao og mindre melis. Dette ble lørdagsgodisen til ungene og det slo veldig godt an:) Spiste selvsagt ikke hele da, hehe:) Mindre sukker og usunne tilsetningsstoffer enn i "normalt" lørdagsgodis:) 

 

Er du glad i kaker med frukt?

 

 

 

#kake #oppskrift #fremgangsmåte #banankake #bananbrød #sjokolade #kakao #sunnere #mindresukker

Suksesskake inspirert av besøket på skafferiet:)

 • 22.04.2014, 21:58

Var altså på Skafferiet for noen dager siden og smakte en fantastisk kake de kalte for påskekake:) De serverer den altså kun i påsken etter hva jeg forstod der, så nå er det for sent å reise dit å spise den i år (men anbefaler,  åhåååja)!

 
Som særdeles bakeglad ble jeg jo inspirert til å prøve å lage denne fantastiske saken (tusen takk, Skafferiet) og den fikk kjempegod kritikk fra alle jeg sendte kake til:) Kunne jo ikke spise hele selv, selv om det var ytterst fristende ;)

 

Her er det du trenger:

Kakebunn:

7 eggehviter

250 gram sukker

250 gram grovhakkede hasselnøtter

1 ts hvitvinseddik

 

Gul krem:

125 gram sukker

7 eggeplommer

1 dl fløte

1 ss vaniljesukker (foretrekker vaniljestang og da ville jeg brukt 1 stk, men er tom...)

125 gram romtemperert smør

 

Resten av fløteboksen

Litt kokesjokolade (4 ruter ca)

Noen friske bringebær

 
Slik lager du bunnen:

1. Grovhakk hasselnøttene

2. Pisk eggehvitene stive, ha i hvitvinseddiken (kan sløyfes om du ikke har, men jeg syns marengs blir seigere og bedre med det, rett og slett) og spe i litt og litt sukker mens du fremdeles pisker. Marengsmassen skal være blank og fin når du avslutter piskingen. 

3. Vend nøttene forsiktig inn.

4. Legg et bakepapir i langpanna som følger med komfyren og smør massen utover. Laget blir ca 2 cm tykt. Det er nok en fordel om du har et skille på midten hvor marengsen ikke blir hengende sammen:) Lettere å få løs 2 stykker å legge oppå hverandre, enn å skjære det i to ferdig stekt. Marengs knekker lett ;)

5. Stek midt i ovnen på 175 grader i 45 minutter

6. Skru av ovnen, åpne ovnsdøra på gløtt og la bunnen kjøle seg ned sakte så den ikke synker sammen noe.

7. Når bunnen er kald, legger du den med papiret opp og drar dette forsiktig av.

 
 Den gule kremen lager du slik:

1. Ha eggeplommene, sukkeret, vaniljesukkeret og fløten i en kjele og varm dette forsiktig opp. Det skal ikke koke (da vil eggeplommene bli til harde små knupper og kremen vil skille seg), men det skal rett oppunder kokepunktet. På min komfyr veksler jeg mellom 5 og 6 (går til 9) når jeg lager vaniljekrem, suksesstertekrem o.s.v. Holder det hele tiden på grensa til koking og holder på til jeg syns sausen er tykk nok. Den tykner jo litt mens den kjøler også. Syns du den blir for tynn har du i en eggeplomme til eller f.eks en ss med potetmel... Haha, liten avsporing der.... Tilbake til dagens krem:

2. Når du syns den er blitt tykk nok til å være mer kremete enn sausete, drar du den av plata og lar den kjøle seg litt.

3. Skjær smøret i små stykker som du rører inn i kremen.

4. Dekk kremen med plast og sett i kjøleskapet til den er kald:)

 

Forklaring fortsetter under bildet...

 

Når alt er ferdig og kaldt, pisker du krem av den gjenværende fløten i boksen. Bre fløtekremen utover den ene marengsdelen, legg den andre oppå og smør vaniljekremen utover. Smelt sjokoladerutene i microen sammen med en halv ts smør. Rør dette godt sammen og lag et lite kremmerhus av bakepapir som du heller sjokoladen i. Hell den på kaka i tynne striper (eller krusseduller, eller hva som helst...bittelitt sjokolade gjorde seg veldig bra på:), og avslutt med å sette på bringebær:)

 

Dette er den nye slageren her i huset, så jeg må nok sørge for å IKKE ha ingredienser her til å lage den så altfor ofte, hehe;)

 

 

Har du smakt skafferiets påskekake? :)

 

 

#suksessterte #suksesskake #kake #suksesskrem #vaniljekrem #oppskrift #fremgangsmåte #diy #godt #dessert #koseseg

Luftig sjokoladekake uten egg og melk:)

 • 08.04.2014, 16:16

Jeg ble nødt til å snekre sammen min egen oppskrift på sjokoladekake uten egg og melk:) Prøvde andres oppskrifter som ble flate som pannekaker (mye mulig jeg gjorde noe feil altså) og måtte prøve å få til en som ville heve litt og det lyktes på første forsøk, så spesielt vanskelig kan jeg vel ikke si det var, selv om jeg etter mislykkede forsøk trodde det ville bli det...
 

Denne ble luftig og riktig god på smak + at tilbakemeldingen fra Eli som skulle ha den til sin sønn var veldig bra. De syntes alle sammen at den var supergod og da er det klart jeg legger ut oppskrifta.

 

Det du trenger til kaka er:

250 gram melkefritt smør (smeltet og ikke varmere enn lunkent)

3ts ogran no egg

6ss vann

400 gram sukker

375 gram mel

6 ts bakepulver (kompenserer litt for mangelen på egg)

3 ts vaniljesukker

3 ss kakao (eller mer om du liker den mørkere)

2.5 dl havremelk

 

Jeg brukte en langpanne i str 39 x 26 cm. Start med å smelte smøret og sett det til avkjøling. Bland vannet med ogran no egg og la det stå å svelle i noen minutter. det endrer merkabart konsistens etter noen minutter. Når det har svellet pisker du sammen sukkeret og eggerstatningen. Jeg pisket det en god stund for å se m det ville fluffe seg opp litt, men det gjorde det ikke, så et par minutter holder nok. Bland sammen det tørre og bland det godt inn i sukker/no-egg blandingen. Ha til slutt i smør og havremelk og bland dette godt inn. Stek på 170 grader i ca 35 minutter:)

 

Glasur:

200 gram melkefritt smør

500 gram melis

4-5 ss kakao

3-4 ts vaniljesukker

Ferdig kokt kaffe tynn kaffe. Her har jeg litt problemer med å oppgi en eksakt mengde, for jeg syns konsistensen på smøret var litt fastere enn jeg er vant med, så det måtte i litt mer flytende enn normalt. Jeg ville begynt med 4-5 ss (ikke måleskjeer, men vanlige spiseskjeer) og så justert det opp ved behov. Jeg bare aner ikke hvor mange ss jeg endte opp med.

 

Bland smøret, melisen, kakaoen og vaniljesukkeret med mixmaster eller kjøkkenmaskin til det går fra å se ut som pulver med smørklumper til å bli sjokoladefargede kuler. Ha deretter i kaffen og bland den godt inn. Ha i mer kaffe om du vil ha den mykere:)

 

Jeg klarte selvsagt ikke å ta bilde av denne kaka med glasur på før den var helt ferdig. Da så den slik ut:

 
Denne båten kan lages av en og en halv oppskrift ca:)

 

 

Er noen av dine allergiske mot enkelte matvarer?

 

 

#sjokoladekake #utenmelk #utenegg #allergivennlig #langpanne

Nettbakerens sukkerbrødoppskrift:)

 • 04.03.2014, 13:30

I dette ganske land har vi en veldig fin blogg. Den oppdateres ikke kjempeofte, men når det kommer noe er det alltid en suveren oppskrift:) Jeg snakker selvsagt om nettbakeren.blogg.no. Det å bake sukkerbrød var alltid litt spennende før jeg (som mange mange andre) fant hans oppskrift på det. Jeg drøyde en god stund før den ble prøvd, for mangelen på bakepulver gjorde meg skeptisk. Etter at jeg prøvde den oppskrifta første gangen har jeg aldri brukt noen annen og aldri hatt et mislykket sukkerbrød. Så det! Hehe:)

 

Her er oppskrifta:

 

5 romtempererte egg (veldig viktig at de er romtempererte)

200 gram sukker

1 ss temperert vann

150 gram hvetemel

50 gram potetmel

(Jeg har delt oppskriften i 2 fordi det passer fint til en 25 cm form:)

 

Pisk egg og sukker på full guffe i 10 minutter. 

Ha i vannet og pisk på medium hastighet i 5 minutter til.

 

Bland melet og potetmelet godt sammen:

 

 

Sikt melblandingen inn i røra i omganger og vend det forsiktig inn. Grunnen til at vi vender det inn og ikke bare pisker det inn er at all lufta som vi har brukt masse tid på å piske inn i røra ikke skal forsvinne ut igjen;)

 

Om du bruker en springform kan du helt fint løsne kakebunnen med en kniv etter steking. Om ikke så lønner det seg å ha bakepapir i bunnen (noen liker å smøre rundt kanten og, men jeg er ikke så glad i det for jeg syns bunnen lett kan miste formen litt da, så jeg skjærer den heller løs med en kniv mens den ennå er varm).

 

Stek på 170 grader i 30-35 minutter:)
Våg å prøv denne:) Den er helt suveren!

 

Nettbakeren gir forresten en hel del gode tips i sitt innlegg om denne bunnen og de tipsene kan du lese HER. Anbefaler alle å ta en kikk inn på den bloggen for det er mye snadder der!

 

 

#kakebunn #sukkerbrød #oppskrift #nettbakeren #tips

 

 

Oppskrift på luftig sjokoladekake:)

 • 08.02.2014, 12:36

Var ei i går som tipset meg om at det var godt å lage sjokoladesukkerbrød, så da måtte jeg jo prøve det. Måtte mikle litt for å tilpasse oppskriften, for originalen smakte rett og slett ikke sjokolade og var litt bløt, men resultatet ble til slutt bra (take 3 ;))

 

 

Oppskriften passer til en 25 cm form og du kan tilpasse sjokoladesmaken om du vil. Bare å ta i mer eller mindre kakao. Neste gang skal jeg prøve å ha i mer for jeg liker en skikkelig kraftig sjokoladesmak.

 

5 egg

4 dl sukker

5dl hvetemel

7 ss bakekakao (jeg har mine med litt topp på, så neste gang veier jeg nok mengden i steden)

2 ts bakepulver

1.5 dl vann

 

Visp egg og sukker luftig. Makshastighet i ca 10 minutter bør gjøre trikset :) Bland hvetemel, kakao og bakepulver og sikt dette litt og litt over eggedosisen mens du vender det forsiktig inn med en slikkepott. Avslutt med å gjøre det samme med vannet, før du heller røra i formen. Stek på 165 grader i 45 minutter. Stikk en grillpinne i kaka for å sjekke at den er ferdig. Det skal ikke sitte igjen kakerøre når du trekker pinnen ut igjen. 

 

Fyll kaken med det du liker best. Denne gangen ble det smørkrem her i huset. 

200 gram smør

600 gram melis

3 ss kakao

3 ts vaniljesukker

7 ss melk eller kaffe

 

Bland alt det tørre godt først og visp det deretter godt sammen med smøret. Du skal vispe det til det binder seg sammen til en fast deig. Deretter har du i melken eller kaffen (det du liker best (bailys er veldig godt f.eks) ) og blander det godt sammen. 

Del kakebunnen i 3 deler. Ha smørkrem i begge lagene og rundt kaken og ha eventuelt på litt pynt av noe slag om du vil:) 

 

Yummy!

 

Sjokoladekake :)

 • 29.10.2013, 21:45

Det ble jo ikke til at vi fant ett sted å feire Tiedemann som det faktisk var lov å ha med kake. Når det nå er sagt betyr ikke det at ikke jeg lager kaka alikevel. Det er jo GØY!! En sjelden gang unner jeg meg å bake ei kake bare fordi det er gøy. Ja det er dyrt å lage fancy kaker, men denne kaka skal jeg lage ferdig for det!

 

Eldstemann og jeg lagde altså 4 bunner i dag etter denne oppskriften:

 

Annas favorittsjokoladekake:

Jeg lagde røre til 30 cm rundform og det skulle være nok til 4 mindre former.

 

Ingredienser:

 

465 gram smør

660 gram sukker

6 egg

595 gram hvetemel

5 ts vaniljesukker

2 ts bakepulver

2.5 ts natron

120 gram kakao (jeg bytter ut ca 25% med nesquick eller oboy når jeg lager til unger)

560 ml kulturmelk


Pisk smør og sukker hvitt.

 

Visp inn ett egg av gangen.

 

Bland alt det tørre og mål opp kulturmelk.

Rør inn det tørre og kulturmelken vekselvis til alt er blandet inn. Hell i form og stek på 175 grader i ca 1.5 time om du lager i 30 cm form. Jeg stekte en 20 cm og en 16 cm i ovnen samtidig. Runden med medium høyde tok ca 1 time og de lave tok 30 minutter. Det er alltid lurt å stikke en grillpinne inn i kaka for å sjekke at den faktisk er ferdig. Kjedelig å servere kake som er rå i midten;)

 

Annas favorittsjokoladekake er veldig saftig og god. På siden sin har hun ett skjema for denne oppskriften hvor hun har regnet ut hvor stor røre du trenger til forskjellige kakeformstørrelser. Du finner hele skjemaet på siden hennes HER.

 

Med dette er altså bunnene til Tiedemann sin kake ferdig og jeg starter på figuren som skal være på toppen. Om jeg får til denne slik jeg vil blir jeg fryktelig overrasket :P

 

Har du prøvd denne oppskriften? Hva syns du om den?

 

 

 

#sjokoladekake #oppskrift #kake #bursdag

Mammas eplekake :)

 • 24.10.2013, 14:48

Jeg kaller den det for jeg har stjålet den helt selv ut av min Mors gamle notatbok ;)

 

Det du trenger er følgende:

220 gram meierismør

2 1/2 dl sukker

3 egg

1 dl fløte/melk

250 gram hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

2 store epler

 

 

Ha smøret og sukkeret i bollen og rør det hvitt:

 

Lillemann kakker egg for første gang.

 

Ha i ett egg av gangen. Se så fint han fikk til?! Han knuste eggeskallet i 100 biter, men det kom ikke ett eneste skall i koppen (andre forsøk gikk ikke fullt så bra, men Hedda er så glad i egg atte ;)

 

Jo, altså! Ha i ett egg av gangen og rør de godt inn:

 

Bruk en slikkepott å skrap røra av kanten på bollen slik at alt blir godt blandet:)

 

Så glemte jeg å ta noen bilder fordi lillemann gjerne vill kakke alle eggene i hele huset, men det du nå gjør er å blande sammen mel, bakepulver og vaniljesukker og så heller du det i bollen med det andre og rører det godt inn. Til slutt har du i fløten/melka. Jeg hadde flaks og hadde faktisk fløte i kjøleskapet selv om jeg tok dette litt på sparket ;)

 

Viktig med litt kvalitetstesting *kremt*....

 

Etter smaksmessig godkjenning fra 2 åringen du kanskje har i huset heller du røra i en form. Jeg brukte en 22 cm springform denne gangen og da ble steketiden litt lenger enn normal, så om du har en 25 cm så er det sikkert best:)

 

Skjær eplene i biter. Jeg skreller dem ikke først, men du kan jo det om du liker det best:) Dytt eplebitene godt ned i røra.
 

Strø over kanel og sukker:)

 

Stek i ovnen på 175 grader i 45-60 minutter. I min 22 cm form måtte jeg steke først i 50 minutter på 175 og siden kaka fortsatt var veldig rå inni senket jeg til 160 og stekte videre i 20 minutter til. Da var den fin inni. Er jo bare å sjekke med en grillpinne at det ikke sitter igjen deig på pinnen, så blir det bra:)

 
Nammmm! Er du glad i eplekake? Hva er ditt favorittilbehør? Mitt er vaniljeis! Mmmmmmm!

 

#oppskrift

Sjokoladekake på under 10 minutter :D

 • 22.10.2013, 22:15

JAAAAAAA :D Vi har alle hørt om dem! Mange har prøvd dem! Noen få liker dem, men de fleste rynker på nesa! :P

 

Jeg er en av dem som har rynket på nesa, men i går kveld ble jeg så innmari sugen på noe godt så jeg måtte bare gjøre ett forsøk. Jeg har jo mine klare meninger om hva som har vært feil med tidligere oppskrifter jeg har prøvd, så denne gangen gjorde jeg noen endringer for å se om den ble bedre. Den ble faktisk ikke bare bedre, men veldig bra og da må jeg jo dele den med dere:D Oppskriften altså....ikke kaken..... er ikke nok til alle er jeg redd :P

 

Den normale overskriften på slike oppskrifter er humtitumtikake på 5 minutter. Det går ikke an å lage en god sånn en på 5 minutter, men jeg er ganske sikker på at det ikke tok så mye som 10 minutter :)

 

Her er oppskriften:

 • 3 ss mel
 • 1 klype bakepulver
 • 4 litt romslige ss sukker
 • 2.5  ss kakao
 • 1 ts beverrumpeekstrakt:P (eller ekte vaniljesukker) Les mer om vanilje"sukker" HER
 • 1 egg
 • 2 romslige ss smeltet smør
 • 3 ss melk

 

Putt smøret til smelting i microen.

 

Bland alt det tørre: 

Ha i egget og melken og pisk dette inn med en gaffel før du blander inn smøret.Putt bollen i microen på full guffe i 3 minutter :)

 

Mens kaken står i microen lager du favorittglasuren din. Jeg lagde familiens og den går på slump, men jeg kan da dele den likevel.

En del smør (for en normal mengde ca 100 gram tror jeg) smeltes i kjele, ha i kakao/nesquick etter smak og ha deretter i melis. Rør dette godt sammen før du trekker kjelen av plata og kakker i ett egg. Rør som om du får betaling for det slik at ikke egget klumper seg. Ikke godt med eggesnerk i glasuren. Har forøvrig aldri skjedd meg, så det skal vel noe til tror jeg :P Til denne lille kaka så holder det med 1/4 av vanlog oppskrift. Det betyr at egget må piskes før du heller det i kjelen siden 1 helt egg blir altfor mye:) Hell ca 1/4 over i en kopp og hell dette over i kjelen, ellers blir glasuren veldig flytende;)

Slik ser kaka ut da den er ferdig:) Den skal slippe kanten lett :)

 

Med glasur:

 

Saftig og god sjokoladekake! Nammmmmm! :)
Har du prøvd slike 5 minutterskaker? Hva syns du om de? Legg meg gjerne til som venn her inne eller lik facebooksiden min:) Den finner du HER

 

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no