Veiedag!

 • 31.03.2014, 19:16

Det var det der igjen da :P
 

Jeg datt jo litt av nokalasset. Jeg må ha litt variasjon i matveien og det får jeg best om jeg spiser lavkarbomat. Lavkalori fungerer ikke så bra for meg rett og slett. Jeg sluttet altså med Noka. Gikk opp igjen alt jeg hadde gått ned unntatt 1 kilo noe som igrunn beviser at lavkalori er noe man må følge slavisk for at det ikke skal ha motsatt effekt av hva man håper på... Jeg startet med lavkarbing den 19. mars og har ikke veid noe før i dag.

Gått ned 1.4 kilo siden da og det er jeg strålende fornøyd med. Det putter meg tilbake til nesten der jeg var før jeg sluttet med Noka :) Da er det bare å kjøre på videre så går det i riktige retningen :) Når man veier mindre koster det også mindre energi å bevege seg, noe som paradoksalt nok vil gjøre det enklere for meg å bli sterkere. DET er effekten jeg er ute etter. Tror det vil hjelpe meg bra i veien mot bedre helse.

 

#livsstilsendring #vektnedgang #diett #slanking #slanke #sunnere #friskere #sterkere

 

En happy start på dagen :)

 • 31.03.2014, 09:31

Liten energiboost for de som er litt trøtte i trynet i dag :)Ha en finfin dag:)

 

 

 

#pharrel #happy #godmorgen

Batmankake!

 • 30.03.2014, 23:07

Helgens kake nr. 2 var til kompisen til Serafin :) Han fylte 5 i uken som var og i helge var det altså bursdagsselskap og gratulerer så mye med dagen som var. Prøvde meg med at Ragnar skulle få den, men mamman ville ikke høre på meg, hehe :P Hun ville betale ingrediensene og da fikk jeg bare slutte å krangle. Det er noe jeg øver på som jeg stadig blir flinkere til. Når jeg blir 50 kan det hende kunsten er lært :P

 

Det skulle være en enkel Batmankake. Lagde da sjokoladekake med oreokrem. Namnamnam!

 

Her er den, enkel og grei:)
Hva tycks?

 

 

#batman #kake #batmankake #bursdagskake #batmanbursdag #bursdag

 

Full kollaps...

 • 30.03.2014, 15:45

Ok.... så er jeg kjent for å kanskje....øh... ha litt dårlig selvkontroll når energien endelig går litt opp....Denne gangen intet unntak :P

 
For 2 dager siden ville gutta at vi skulle dra på sykkeltur. Jeg drev med et kakeprosjekt til ei venninde. 2 hundekaker som du kan se HER. En av de morsomste kakeprosjektene på lenge, men og et av de som har tatt lengst tid. Jeg tenkte pyttsann, fint med en tur ut. Vi kledde på ungene og satte de i sykkelvognen og så dro jeg på tur. Følte meg som superwoman. Jeg hadde styrke i kroppen for første gang på kjempelenge. Syklet 3 km før jeg måtte gå av sykkelen og det var bare en liten pause der jeg trillet sykkelen opp en bakke. Gøv videre til campingen. 7-8 km til sammen... Jeg smilte nesten rundt hodet mitt hele veien. Det var så digg å endelig kjenne styrken i kroppen. Var så lenge siden sist.

Vel fremme fant vi ut at hele familien som eier rokosjøen var på plass for å gjøre istand til ett arrangement som skulle være i dag. Var mye de måtte rekke over, så da ble guttene og jeg der en stund for å hjelpe til litt. Eldstemann ble med ungene til venninda mi for å leke, og yngstemann gjorde sitt beste for å hjelpe til ved å strø stearinlys utover gulvet og å klaske på vannet i vaskebøtta. Han var riktig flink. Etter en stund kom sambo for å hente oss og jeg fortsatte med kakeprosjekter.

Det ble midt på natta før jeg var ferdig. Sov 3-4 timer natt til i går.

I går dro jeg igjen bort på rokosjøen for jeg visste at de fortsatt hadde veldig mye igjen før de var ferdige. De er venner av oss. Eldstebarnet mitt kaller innimellom faren til venninden min for bestefar Arne... Jeg ville hjelpe til når jeg visste at de sto opp til ørene i ting som måtte fikses. Jeg var litt sliten, men jeg tenkte som så at bare jeg kommer igang, så kan jeg holde det gående. Det er når jeg setter meg ned for å ta pauser at det blir trøbbel. Jeg dro dit klokka 13.30 ca.... Hjem igjen 2 timer etter fordi Tiedemann måtte sove og så tilbake igjen rundt 17.00... Vi var ferdige rundt 23.30 og jeg dro hjem og la meg.

 

I dag måtte sambo hjelpe meg ut av senga for første gang på lenge og når jeg endelig sto, holdt jeg på å segne sammen. NULL styrke i armer og ben. Bare det å taste her nå er en skikkelig anstrengelse. Jeg klarte ikke å piske sammen omelett i stad og ikke å bruke pepperbørsa. Kaffekoppen til og med var kjempetung...

 

Nå kunne jeg ha vært skuffa (etter å ha hatt så mange fine dager) over et såpass kraftig tilbakefall, men jeg er faktisk ikke det. Den energien jeg har hatt etter at jeg byttet medisiner har vært helt fantastisk å kjenne på, og nå vet jeg at jeg antagelig kan holde energien på et greit nivå om jeg ikke tar helt av, for jeg gjorde jo det nå. Jeg tok helt av... ;)

Jeg er helt i startfasen med nye medisiner og må finne ut hvordan ting fungerer helt på nytt. Nå f.eks blir det spennende for meg å se hvor mange dager jeg kommer til å være kjempedårlig. Før medisinbyttet var jeg dårlig dagen etter, litt verre dagen etter der og så gikk det gradvis opp igjen til jeg var noenlunne i orden igjen etter ca 5 dager... Kanskje det tar kortere tid nå? Kanskje jeg er bedre igjen i kveld eller i morgen? Spennende dager for meg :) For oss alle sammen her i huset faktisk. Sambo holder nesten litt pusten om dagen, men han tok det bemerkelsesverdig bra i dag når jeg våknet kjempedårlig. Vi må fokusere på totalen her og totalen har vært helt superbra så langt.

Fingers crossed for at det fortsetter slik:)

 

Har dere vært ute on nytt det fine være i dag da? :)

 

 

#hverdag #sliten #kollaps #slapp #hypotyreose #stoffskifte #lavtstoffskifte

 

I elverum spiser de hund!

 • 29.03.2014, 17:30

Disse skulle se ut som tibetanske spanieller.... Hhhhh.... Ha i bakhodet at jeg aldrialdrialdri har gjort akkurat dette før.... Jeg visste hvordan jeg ville gjøre det, men jeg visste ikke nok om hva som faktisk trengs. NÅ vet jeg det. Det var endel som gikk galt da jeg skulle lage disse så jeg er skikkelig stolt over at jeg fikk rodd de iland i det hele tatt. Om jeg skal ramse opp alt så tror jeg jeg må sitte å tenke lenge for å komme på det siden det var så mange ting. Jeg kan nevne noen ting da;)

 

Jeg fant ut at for å lage lang pels må man ha MYE sukkerpasta. Den må være 0.5 - 1 cm tykk over det hele for at man skal ha nok å jobbe med verktøyvis. Jeg hadde 2,5 kilo sukkerpasta som skulle holde til disse 2 og en kake til. Det høres mye ut, men det var ikke nok. Viste seg på slutten av prosjektet at de 8 boksene med melis jeg hadde i skapet, 1500 gram smør, mer enn 20 egg o.s.v.... Det var egentlig ikke nok.... jeg skulle eeeegentlig hatt mer.... Derfor ble det endel kreative forsøk på å få til pelsstruktur... Etter flere timer med prøv og feil på hodene (som er laget av honnikorntreats) fant jeg ut at jeg bare måtte bite i det sure eplet å gå over til smørkrem. Jeg VISSTE at det å gå over til smørkrem ville bli en utfordring fordi det å farge noe svart krever sinnsyke mengder med farge.

 

Jeg hadde kjøpt inn en svart pulverfarge fra squires kitchen som jeg tenkte ville gi en fin effekt på den mørke hunden.... Den er ikke svart! Den er mørk mørk burgunderrød! Det syns ikke så godt på bildet, men det er den. I boksen ser den jo svart ut, så jeg bare hadde på litt jeg da. Da kunne jeg jo liksom ikke stoppe heller da. En burgunderrød flekk midt i ansiktet liksom.... Jah... Tusen takk squires kitchen, tenkte jeg da :P

 

 

Først lagde jeg en rimelig mørk sjokoladesmørkrem, deretter brukte jeg en hel boks med svart og litt over en halv flaske med flytende svart i tillegg (det var det jeg hadde). Det ble ikke skikkelig svart etter alt det engang. Det sies at fargen dypner over natta. Den var ikke svart i dag heller :P  Det er helt utrolig at det går an egentig, men slik er det. Man kan lure på hvor mye svart som er i sukkerpastaen man kjøper. Synd det ikke er å få kjøpt ferdigfarget smørkrem her til lands, for tilsammen kosta det ca 100 kroner å farge den smørkremen brunsvart. Tenk på det?! Dyreste smørkremen ever, hehe :P

Kakene inni var det heldigvis ingenting tricky med. Annas favorittsjokoladekake med oreokrem :D De var jo fylt, smurt opp, trukket og sto kaldt og fint mens jeg drev og kløna med cereal treathodene... Alt i alt med all kløninga og det faktumet at det er første gangen jeg modellerer hund, syns jeg det gikk ganske bra. Jeg mener, man ser jo godt at det skal forestille hunder, ikke sant?! Jeg var litt nervøs for hvordan den skulle mottas, derfor sendte jeg et bilde på fb først så Nina (min venninde som skulle ha kaken til sin datters 18årsdag) skulle få et lite inntrykk ihvertfall:) Jeg fikk god tilbakemelding *phew* ! 

Jeg håper den smakte godt og at det ble nok :) Tror ikke de hadde smakt honnikorntreats før, så det blir spennende å høre hva de syntes om det:) Jeg syns det er supergodt!

 

 

Nesten litt redd for å spørre denne gangen, men hva syns du?

 

 

#kake #hundekake #hundekaker (haha) #skulpurere #figur #figurkake #hund

Det nye kjøkkenet blir så fint! :)

 • 29.03.2014, 12:33

Jeg og Tiedemann har verdens slappeste formiddag. Han sto opp 7 (til en forandring) og la seg igjen 09.00. Sover fortsatt..... Jeg er sliten og litt tung etter nærmere 8 km på sykkel i går med ungene i sykkelvogn. Jeg blir fortsatt litt seig i kroppen selv om jeg har byttet medisin, men det har jo gått så kort tid enda. Går seg sikkert til mer etterhvert. I tillegg er jeg noe ør i hodet etter kakepynting i natt. Jeg undervurderer alltid hvor lang tid slikt tar. Kommer bilder av en av kakene senere i dag:)

Gratulerer med dagen, Katrine! Håper du får en veldig fin dag:) Er noe helt spesielt med å fylle 18. Dagens 18 åring er altså datteren til ei venninde og hun (datteren altså) lager kjempeflotte utstillingsbånd til hunder. Dere kan kikke HER :)

 

Dagen her er helt nydelig. Flott solskinn og fortsatt en god del snø *elsk*. Man går nærmest rundt med et kronisk fårete glis, hehe:) 

Jeg var forresten innom Rokosjøen Camping i går. Det er der jeg har bakt tidligere, men nå har altså kjøkkenet vært under oppussing en stund. Det var med stor glede jeg fikk se litt av hvordan det blir da jeg var innom. Det blir så fint! MASSE benkplass, nye skap og helt nye serveringsløsninger de skal benytte seg av, skjønte jeg:) Fikk også beskjed om at de har bestemt seg for at jeg skal få ha egen komfyr der! JOY! Det å bake kakebunner i varmluftsovn er nemlig en smule tricky, hehe :P Som dere ser er det ikke ferdig ennå, men du og du som jeg gleder meg! Digg å kjenne familien som driver camping rett bortenfor meg. Dattera til eieren er en av mine beste venninder og det er slik jeg var så heldig å få lov å bruke kjøkkenet der når det ikke er i bruk til andre ting:)

  

Lykkelig! Se:

 

Ellers klarte jeg å svi frokosten min noe grundig i stad. Skulle spise omelett, men det ble kun en halv en ettersom den andre halve sitter igjen i panna... *kremt*... Det var lukta som etter ca 20 minutter på nesten full varme minnet meg på at jeg hadde glemt noe.... Da var vel ansiktsutrykket mer sånn:

 

Kaffe, solskinn, godt humør og slaskeklær! Gode tider :) 

Har dere en fin lørdag da? :)

 

 

#lørdag #hverdag #nyttkjøkken #kjøkken #oppussing

Hvordan kunne jeg tro at vi var venner?

 • 28.03.2014, 22:11

Ja.... jeg må innrømme at jegkanskje ikke har vært verdens beste venninde de siste årene. Det er ikke ofte jeg har invitert deg.... Jeg syns det har vært styrete rett og slett... Om jeg skal være helt ærlig, så gjør du meg bittelitt stresset. Det har egentlig alltid vært litt sånn....

 

Misforstå meg rett; jeg liker deg..... men det er nesten litt sånn som når man spiser noe kjempegodt man VET at tennene vil begynne å ise av.... Du sitter liksom og tenker MMMMmmmmmmmauauauauauauauauau!

 

Jeg inviterte deg på besøk for 3 dager siden......... Mer ærlighet?! Jeg gjorde det fordi jeg måtte.... Eller.... jeg MÅTTE jo ikke da, men det føltes som den enkleste utveien akkurat der og da....

 

Hvorfor skal du være så inni helvetes vanskelig hver gang du stikker innom?! Er det rart jeg ikke gidder å invitere deg slik som du krangler? Holder vi oss til til de helt små temaene, ukompliserte greier liksom, så går det greit. Drar jeg frem noe litt større som det er mulig å være uenige om, da skal du sette igang en krangel så busta nesten fyker. Jeg kjenner litt at nok er nok. Jeg vurderer å dumpe deg som venn.... Hadde det vært teknisk mulig at du kunne lese dette innlegget skulle jeg vært kjempeglad! Du har så mange venner.... Det er sikkert meg det er noe galt med, men det spiller liten rolle egentlig.... Enten så må vi henge mer, eller så må jeg bare bryte over tvert.... Du er bare kjempekjip mot meg, Royal Icing!

 

Denne biten av kakekunst er fryktelig vanskelig for meg.... Royal icing... Jeg gidder ikke å late som om du er en venn av meg lenger. Blir lenge til jeg inviterer deg igjen!

 

 

De kakedamene der ute som mestrer denne teknikken og er venner med royal icing?! Jeg tar av meg hatten for dere! Får vel øve mer etterhvert, men dette falt bare ikke naturlig for meg i det hele tatt!

 

 

  

Peace out!

 

 

 

 

#uvenner #vennskapsbrudd #brudd #øve #royalicing

Oreokjeks..........

 • 27.03.2014, 21:20

Ei venninde av meg ønsker seg en litt spesiell kake til helgen og i den skal det være oreokrem.... Jeg har oreokjeks i skuffen på kjøkkenet nå.... Jeg vet hvor de er.... Jeg vet nesten nøyaktig hvordan de ligger til og med.... Sukkerjunky!!

Jeg har ikke hatt problemer med å holde meg unna sukkerjums etter at jeg kuttet ned drastisk på karbohydratene, men akkurat de pakkene med oreos er plagsomme for meg, haha! Den ultimate testen! :P

Det er kommet en ny oreokjeks med dobbelt så mye fyll og!

Jeg kjøpte en av hver for det går jo litt når man skal lage oreokrem til en sånn kake som jeg skal lage:) Hnnnngh.... Vanskelig å vite at den ligger der og at jeg aldri har smakt dem før og og og...... Hhhhhhh...    Kanskje jeg må prøve å lage sukkerfrie oreos:) Jeg får prøve å vri utfordringen dit isteden tror jeg...

 

Hva gjør livet ditt vanskelig når du prøver å leve sunnere enn vanlig?

 

 

#diett #sukkersug #søtsug #oreo #oreos #lavkarbo

 

 

 

Kjipt med lavkarbo....

 • 27.03.2014, 09:39

Uff... Det er hardt å være på lavkarbokosthold gitt. I dag f.eks måtte jeg klemme i meg disse saftige lappene fylt med rømme, fløte og andre godsaker. Ufyselig hjemmelaget jordbærsyltetøy og en smørklatt på toppen... Nei! Huff!! Det er nok best at jeg ofrer meg fremover og spiser alle disse, slik at Cato slipper.... Om dere har lyst til å spise sånne fæle, kjipe lavkarbolapper så finner dere oppskriften HER...

  

Og med det ønsker jeg alle en riktig god morgen ;)

 

P.S Er ikke jeg heltemodig som tar støyten kanskje? :P

 

 

#lavkarbo #lowcarb #sukkerfritt #kjempegodt #frokost #godmorgen #hverdag

Ny stoffskiftemedisin:)

 • 26.03.2014, 21:42

I går fikk jeg endelig den nye medisinen som er ikkesyntetisk stoffskiftehormon. Damen på balderklinikken mente at det ikke er rart at jeg har mistet effekten av medisinen jeg gikk på når jeg har gått på den i så mange år som jeg har. Hun sa det mange av hennes pasienter som sliter med det samme og at jeg sannsynligvis vil få det bedre ved å bytte ut. Det byttet begynte altså i går.

 
 

Det er en vesentlig forskjell på de to medisinene. Mens syntetisk virker langsomt (over ca 6 uker) virker ikkesyntetisk med en gang. Det vil si at jeg fortsatt har syntetisk medisin i systemet og at jeg må trappe forsiktig opp på ny medisin for å ikke få symptomer på hypertyreose som er for høyt stoffskifte.

 

Det første jeg merket i går (og det tok litt tid før jeg la merke til det), var at alt jeg måtte gjøre ikke bare var et kaos oppi hodet mitt. Jeg klarte å jobbe systematisk selv om jeg var sliten i hodet. Det har vært et problem lenge at jeg ikke klarer å strenge sammen alt jeg må uten at det blir surr og kaos. Jeg skulle nesten ønske jeg hadde hatt en film av

En annen ting var at jeg innimellom var varm. Det å fryse er normalen for meg. Nå har jeg igrunn vært for varm deler av dagen i dag, noe som tyder på at jeg må trappe bittelitt ned og heller øke igjen om noen dager. Det tar kroppen noen dager å venne seg til å få ekte hormon istedenfor syntet, så man kan vel få noen underlige bivirkninger akkurat i overgangen:)

 

Spennende dager for meg akkurat nå med andre ord:) Nye medisiner som kanskje kan gjøre med bedre, kanskje bra til og med! Krysser fingrene!!

 

 

Vaffelens dag :)

 • 25.03.2014, 20:19

25. mars er vaffelens dag: )

På wikipedia hevdes det at vaffelen stammer fra middelalderen (rundt år 900-1000) :) Opprinnelig skal den da ha vært en tynn kjekslignende sak (wafer) og det tidligste navnet de har gravd frem er det franske walfre i 1185.

Vafler er noe som blir spist over hele verden og de aller fleste har et forhold til denne retten. Noen vil ha de sprø, andre vil ha de myke. Noen mener de skal være søte, andre sverger til grove med litt sunnere fyll enn syltetøy. Uansett har vi altså en vaffelens dag. Dagen for å spise vafler (om det ikke stregt tatt er hver bidige dag om enkelte her i huset fikk bestemme) er med andre ord i dag:)

Det første vaffeljernet ble laget for 700 år siden i Tyskland eller nederland:) Jeg må jo si at jeg syns de første vaffeljernene virkelig utdanker våre hva utseende angår:) Se så fine:

  

Tenkte jeg skulle diske opp med vaffeloppskrift i dag jeg da:)

 

I tråd med kostholdet jeg kjører for tiden blir det lavkarbovafler :)

 

3 egg
1 ss sukrin
2 dl seterrømme
0.5-1 dl mandelmel
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
3-4 ss fløte


 

Ha alt sammen i en bolle og pisk det sammen. La svelle i ti minutter før du har smør i vaffeljernet og steker. Viktig å bruke smør, ellers vil disse sette seg fast. Jeg fant også ut at det er bedre å steke de bittelitt for lenge enn for kort (for da deler de seg så du har en del oppe og en del nede i vaffeljernet).  Spis med masse rømme og lavkarbosyltetøy:)

 

Har du spist vafler i dag, eller har du planer om det? :)

 

 

#vaffelensdag #vaffel #vafler #oppskrift #mat

Kjempefine modelleringstutorials:)

 • 24.03.2014, 20:38

Jeg skal altså på kurs i danmark den 3.mai:) Dere kan lese om det HER. Siden det kurset er ca mange hakk over mitt nivå så har jeg tenkt å øve massemasse før kurset. Satt i går kveld og lette etter tutorials som viser hvordan man lager mennesker. Jeg fant en hel haug. Det er enkelt å lete seg frem til dem:) Tenkte å dele noen av de med dere:)

 

Hun på bildet under her er laget av søsteren til hun jeg skal på kurs med, og stilmessig er de ikke milevis fra hverandre. HUn har laget en tutorial HER

 

Prinsesse Sofia figurtutorial fant jeg HERSuperbra video  HER hvor man får en gjennomgang i hvordan man lager denne:Jeg måtte bruke all min viljestyrke for å ikke kaste macen i veggen da jeg så på den forøvrig, for damen smatter nesten mellom hver eneste setning. Hun har den klassiske "Ummmm *smatt*" som veldig mange av disse kakevideodamene fra USA gjør. Jeg syns smatting er uhorvelig irriterende og det tok nesten fokuset vekk fra selve videoen. Er du en smule rundere og mer tolerant enn meg, så er denne videoen fantastisk bra. Prøve den uten lyd neste gang jeg;)

 

 

Smattedamen har mange fine tutorials. Denne enhjørningen f.eks (mindre smatting) :

Video HER

 

 

Vet du om noen gode tutorials tar jeg gjerne imot tips:)

 

#tutorials #howto #diy #modellere #modeller #modell #sukkerpasta #fondant #kakepynt

Lavkarbo cafécookies:)

 • 24.03.2014, 15:26

Jeg driver og eksperimenterer med sukrin for å finne ut nøyaktig hvor grensa går før man får den ekle isingen. Her er jeg oppe i 17-18 % sukrin og det er enda ingen ising. Disse ble kjempegode og jeg lagde dem med vilje litt små, for det føles greit å spise 1-2 uansett str, men 3 da føler jeg meg fryktelig usunn, hehe :P Merkelig mekanisme. Disse må kunne regnes som lavkarbo, men de er neppe ketosevennlige om man velger å spise alle på en gang.

 

Oppskrift:

 

50 gram sammalt speltmel (kan antagelig byttes up med mandelmel for enda færre karbohydrater)

50 gram mandelmel

20 gram tagatesse

50 gram sukrin

1 ts bakepulver

1 egg

50 gram smør

30 gram hasselnøtter

100 gram sjokolade uten tilsatt sukker (f.eks cavalier)

 

Bland alt det tørre og smuldre inn smøret. Pisk egget og bland det godt inn. Hakk hasselnøttene og sjokoladen og kna det inn i deigen. Trill kuler av deigen som du legger på bakepapir og klemmer litt flate (ca 1 cm). Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 15 minutter:)

 Enjoy :)

 

Har du noe forslag om hva jeg kan prøve å lage sukkerfritt neste gang?

 

 

#cafécookies #sukkerfritt #sukkerfri #lavkarbo #lowcarb #sjokoladecookies #oppskrift #snacks #diy #kjeks

 

Photoshoot gone bad! Sjokoladecookies neste!

 • 23.03.2014, 21:46

I dag har vi vært veldig effektive igrunn:) Fått ryddet av terrassen, fyllt opp hengeren med skrot og har begynt å rydde ut av det hvite rommet (som vi liker å kalle det siden det er nettopp det...helt hvitt)...

Vi har tenkt å innrede det slik Vilde vil, for hun er hos oss mye og da er det jo greit at hun får styre og ordne litt selv:) Cato foreslo at vi skulle ta en tur til helvete (det er da IKEA for de som lurer...) snart for å handle inn en del ting vi trenger. Vi kommer nok til å prøve å finne saker brukt først fordi det er veldig miljøbesparende i forhold til å kjøpe nytt:) 

 

Vi tenkte vi skulle ta et litt fint bilde til blogginnlegget, men så kom vi på at moren til Vilde, altså min kjære storesøster, faktisk er innom bloggen iblant (hei Marianne :D ). Dermed ble bildet under her det mest seriøse bildet vi klarte å ta. Etter det gikk det rett og slett øh.... dårlig?!


Velvel... Vi hylte av latter mens vi tok disse bildene og bestemte oss for å overraske storesøster :D Dere andre får bare være litt overbærende med oss akkurat i dag!

 

Nå skal vi lage sjokoladecookies før det er kvelden. 

 

Har du sånn fotoprogram på pcen og har du skreket av latter foran skjermen noen gang? Anbefales! Billig moro!

 

 

#selfies #selfie #dagenstryner #tantogfjas #tull #humor

Supergode lavkarbovafler :)

 • 23.03.2014, 18:08

 

3 egg
1 ss sukrin
2 dl seterrømme
0.5-1 dl mandelmel
2 ts bakepulver
2 ts fiberhusk
3-4 ss fløte


 

Ha alt sammen i en bolle og pisk det sammen. La svelle i ti minutter før du har smør i vaffeljernet og steker. Viktig å bruke smør, ellers vil disse sette seg fast. Jeg fant også ut at det er bedre å steke de bittelitt for lenge enn for kort (for da deler de seg så du har en del oppe og en del nede i vaffeljernet).Disse imponerte til og med sambo, så da er jeg tydeligvis inne på noe ;) Jeg prøvde å spise en uten noe på, men det ble litt tørt, så rømme og syltetøy gjør susen:) Vilde og jeg kokte litt sukkerfritt bringebærsyltetøy som vi søtet med sukrin og tagatesse:) Ble veldig bra:)

 

 

Anbefaler!

 

 

#lavkarbo #lavkarbovafler #vafler #vaffel #oppskrift #diy #fremgangsmåte #sunt #sunnere

 

 

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:) Jeg kan kontaktes på nibinuriel@msn.com

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no