Waffle it!!

  • 26.03.2015, 15:43

Ja da! Jeg vet vaffeldagen var i går og jeg postet faktisk en oppskrift på lavkarbovafler og. Den finner du HER

 

Dagens vaffelinnlegg har ingenting (og da mener jeg INGENTING) med klassiske vafler å gjøre. Videoen er bare så ufattbart kul at jeg bare må dele den med dere. Jeg har aldri visst at dette gikk an, men jeg skal virkelig prøve det.

 Har dere forsøkt å lage noe annet enn vaffel og toast i vaffeljern?

 

 

#vaffel #diy

Oppskrift på lavkarbovafler :)

  • 25.03.2015, 17:30

25. Mars er vaffeldagen, så jeg og minstemann laget lavkarbovafler i dag morges :) Minsten hadde allerede spist frokost, men dette bli min og han måtte selvsagt få smake :) Lillegutt spiste sin med vanlig jordbærsyltetøy og rømme, og jeg spiste min med sukkerfritt jordbærsyltetøy fra spisdegslank.no (det er så utrolig godt, nammmm).

 

Her kommer oppskrift og fremgangsmåte på ganske vaflete lavkarbovafler. Smelte de sammen av saker jeg hadde og det ble merkelig nok bra :)

 

 

 

 

Du trenger:

150 gram philadelphiaost naturell.

3 egg.

1.5 ss fiberhusk

2-3 ss fløte

1/2 ts vaniljefrø

1 knivsodd med kardemomme

1 ts bakepulver

1-2 ss sukrinmelis

 

Putt ost og egg i en bolle og pisk det sammen til det er en jevn blanding. Ha i alt det andre unntatt fløten og pisk godt til røren er glatt. La røra svelle i 10-15 minutter (dette er fordi fiberhusk bruker en god stund på å tykne, så det er viktig å ha tålmodighet til å vente). Rør inn 2- 4 ss med fløte. Denne røra skal være tykkere enn vanslig vaffelrøre så ikke fall for fristelsen til å tynne masse med fløte. Du kan jo prøvesteke en vaffel å se hvordan røra fungerer. Jeg endte med å ha i 3 ss og bittelitt til..

 

Lite produkttips men jeg er i gang:) Økologisk vaniljepulver og bakepulver fra helios. Helt supre begge to :) Jeg liker  å bruke økologiske varer og normalt sett ville jeg brukt stevia over sukrinmelis, men den steviaen jeg har nå er så konsentrert at det er fort gjort å ødelegge smaken med den. Blir alikevel mindre kjemikalier i maten om man bytter ut det man kan med økologiske råvarer:)

 

Slik så røra ut før jeg hadde i fløte:

 

 

Har dere spist vafler i dag på vaffeldagen? :)

 

#vaffel #vaffeldagen #lavkarbo #lowcarb #oppskrift #mat

 

Flott konkurranse hos Franciskas Vakre Verden.

  • 13.03.2015, 22:32

Nå kan du vinne flott spaopphold om du går inn på Franciskas Vakre Verden. Bare følg denne linken HER så kommer du til konkurransen. 

 

 

Har du deltatt enda? :)

 

Review av produkter fra spisdegslank.no

  • 12.03.2015, 11:13

Jeg har bestilt noen matretter og mellommåltider fra spisdegslank.no. Det er forholdsvis billig og mesteparten av det er også ganske godt. Alt sammen er basert på lavkarbokosthold, og det er den eneste reelle måten som fungerer for meg når jeg skal ned i vekt siden jeg på grunn av stoffskiftet brenner karbohydrater skikkelig dårlig. Jeg har bestemt meg for å lage reviews av produktene denne gangen. Dette er mest for min egen del til evnt senere bestillinger, for jeg fant ut nå at det er ting jeg har bestilt før som jeg ikke likte da og som jeg altså ikke liker nå heller. Greit å ha en huskeliste ;)

 

Det første jeg spiste denne gangen var blåbærmuffinsen, så her er min vurdering av den:

 

Den ser helt fantastisk ut. Selv da den var gjennomfrossen hadde jeg mest lyst til å sette tennene i den med en gang.

 

Dette bildet eies av spisdegslank og er tatt av dem. Link til produktet HER.

 

Jeg ventet selvsagt til kaka var tint og det var igrunn like greit, for jeg ble ikke imponert. Ikke skuffet heller forsåvidt, siden jeg ikke hadde noen forventninger, men dog. Der man treffer på en blåbær er muffinsen frisk, søt og ganske god, men det er desverre ikke så mye blåbær i den. Der man IKKE traff på blåbær var denne rett og slett besk i smaken. Den var ikke særlig søt heller, men det betyr at de ikke har hatt i masse kunstig søtning (litt er det jo) og det er vel en bra ting. Jeg betalte 30 kroner for den, og det er en grei pris for et matprodukt laget av noen andre. Jeg var såpass lur at jeg kun bestilte en av de og, for jeg ville prøve før jeg evnt bestilte flere. Det kommer jeg ikke til å gjøre, men dersom du ikke liker særlig søt bakst så kan det hende denne er ok for deg. Jeg ble mett, for den var ikke så ille at jeg ikke klarte å spise den. Var til og med mett en god stund, så den jobben klarte den fint. Når jeg spiser en muffins så er det en høgdare for meg uansett om det er mat eller kakemuffins, så jeg følte meg kakehøy en liten stund og, og det er jo alltids et pluss for en kakedame.

 

Alt i alt gir jeg denne muffinsen terningkast 3.

 

 

#lavkarbo #review #spisdegslank #muffins #blåbærmuffins #cupcake #blåbærcupcake

Gratulerer med dåpsdagen, Mille :)

  • 09.03.2015, 23:42

En prinsessekake til ei lita prinsesse

Saftig og mørk sjokoladekake med bringebærmousse, hvit sjokoladekrem og friske bringebær. Under sukkerpastaen er det smørkrem med melkesjokolade og kokesjokolade.

Hva syns dere? :)

#kake #dåpskake #dåp #sukkerpasta #sukkerpynt #hjemmelaget #sjokoladekake #bringebær #bringebærmousse #hvitsjokolade #melkesjokolade

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:) Jeg kan kontaktes på nibinuriel@msn.com

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no