hits

Bryllupskake!

 • 31.05.2013, 09:32

Av og til snubler jeg over noe som er så fullkomment og fantastisk at jeg må dele det med dere! Jeg og lillegutt står på farten for å pynte kake på campingen, men må jo ta meg 2 minutter til å legge ut denne her:

 

 

Det er en bryllupskake fra Rosebud Cakes. Har ikke sett en så flott bryllupskake av det alternative slaget noen gang! Helt i min gate denne her! Elsker den!! Føler jeg må skynde meg å gifte meg nå, hehe :P

 

Hva syns du om den og hvordan skulle din bryllupskake sett ut?

Pai med spinat, fetaost og oliven. Nammmmm...

 • 27.05.2013, 13:02

Gamle innlegg frem fra glemselen:) Litt redigert riktignok, med paien er like god:)

 

Paideig:

 • 100 gram meierismør
 • 3 dl mel
 • 3 ss vann

 

Fyll:

 • 1/2 pose spinat
 • 1/2 glass apetina fetaost
 • 2 dl sopp i skiver
 • 15-20 sorte oliven
 • 15-20 grønne oliven
 • 1/2 rødløk i skiver
 • 4 egg
 • 1-1.1/2 dl melk

 

Lag paideig etter oppskriften over her på følgende vis: Kna sammen ingrediensene. La stå kjølig i 10 min før du kjevler ut, stapper deigen i paiform/ildfast form, prikker bunnen med en gaffel og steker i noen minutter på 225 grader til deigen ser lett gylden ut. 

 

Ha i fetaost, olivener, sopp og løkskiver. Om du ønsker det kan du selvsagt bruke noe kjøtt i. Jeg har tidligere lagt ut en lignende oppskrift med kylling, men det spiser jeg altså ikke lenger, derfor er det heller ikke i maten jeg lager;)

 

Pisk eggene og melken sammen, hakk spinaten og bland den i før du heller blandingen over i paiforma. Sørg for å fordel det gjevnt utover.

 

Riv over litt ost og stek i ovnen i 20-25 minutter på 225 grader.

NAMMM!!!

 

Anbefales på det sterkeste. Lag en frisk salat til og om du vil kan du ha noe brød til. Jeg lagde en dressing av en del olje fra glasset med fetaost, en del balsamico eddik, litt sitronsaft, salt og pepper. Den ble supergod!

Middagsplan for dagen dere da?

Jeg vant hovedpremien:D

 • 26.05.2013, 23:53

For noen uker siden var jeg med på en konkurranse i regi av tv3. Maste relativt tett etter stemmer her inne, så mange vet nok om det. En ukeskonkurranse hvor man kunne vinne en kjøkkenmaskin og en bakedag med Lofthus og Pascal.

I går var dagen da denne bakedagen skulle gå av stabelen og selv om tv3 endret opplegget endel underveis, så bestemte jeg meg for å reise dit for å se:) Niesen min som vant den siste uken av konkurransen med en kake hun og jeg lagde sammen ble med oss innover: )

Opplegget skulle egentlig være slik at ukesvinnerne fikk bake, men tv3 endret det slik at vi skulle se på de 3 finalistene bake isteden. Da dagen kom var en av de 3 syk, så da ble det 2 som bakte. Vi skulle til slutt smake på baksten deres og så kåre en vinner. Vinneren denne gang ble Anne-Brith. Hun lagde en fantastisk terte med vaniljekrem og jordbær. Veldig sommerfrisk og god. Ida lagde kokosboller som så helt fantastiske ut. Bilder lenger ned av de, men jeg fikk desverre ikke tatt bilder av terten. Var veldig flott:)

 

Vi var litt nervøse til å begynne med. Visste ikke helt hva vi skulle forvente:)

 

Alle hilste på alle i tur og orden:)

 

Vilde fikk kommentar av Pascal om elefantkaken vår:) LItt gøy:) 

Fikk helt angst på hennes vegne da han spurte henne om hvordan hun lagde kaken, men hun tok det så fint og dessuten sa hun hele tiden VI når hun beskrev hvordan vi gjorde det og det satte jeg pris på! Ingen har noensinne latet som om hun lagde den helt alene og det skal vi heller ikke starte med. Hun skrev jo til og med under deltagerbildet sitt at hun laget den sammen med meg. Ærlighet varer lengst! Anyways.... hun holdt tunga rett i munnen og husket  få med utrolig mye av prossessen syns jeg. Ble helt imponert over hvor flott hun taklet det. Hører jeg "hele norge baker for kids" i det fjerne?? ;)

 

Møtte mange trivelige folk der:)

 

Jeg var ikke FULLT så tøff når det var min tur til å fortelle om uglekaka jeg stilte med... HAFF!! Flaue greier altså! Fikk da stotret frem noen greier så jeg fikk det overstått.Her viser Pascal frem ett bilde av en bryllupskake han lagde forrige uke. En kake til 400 personer, eller det var mer en hel haug med like kaker til 400 personer, men dere skulle sett kakestativet kakene sto på. Så ut som en gigantisk bryllupskake, hehe:) Ganske tøft:)

 

Vi bare MÅTTE spørre om å få ett bilde sammen med han, hehe :) Har jo vært fan av konditoriet hans siden ei venninde slepte meg med inn der da jeg var 15 år:) Da sto det en sukkersvane på disken husker jeg. Jeg ble helt himmelfallen. Hadde aldri sett noe liknende. 

 

Sambo ble med som tilskuer:)

Her er en av kokosbollene til Ida sett fra innsiden. SÅ fin:)


 

Tid for prøvesmaking!

 

Og så kom det ett øyeblik jeg ikke egentlig hadde tenkt så mye på.... Jeg visste jo at en av ukesvinnerne skulle vinne en komfyr, men jeg hadde allerede slått det fra meg siden det var med så utrolig mange flotte kaker i konkurransen. Jeg var spent på å høre hvem av dem som vant den, men ut over det var jeg storfornøyd med å ha vunnet en kjøkkenmaskin! Det som derfor skjedde da damen sa navnet mitt var at jeg ble stående helt stille akkurat som alle de andre. Var sånn passe sliten i hodet så det som fór gjennom hodet mitt var "Mette? Hvilken Mette?? Haha, så morsomt! Da er det flere Metter med da!". Det tok meg noe sånt som 15 sekunder før jeg forsto at jeg hadde vunnet hovedpremien og da jeg skjønte det begynte jeg flaut nok nesten å grine. Jeg ble så vanvittig glad og takknemlig! Tenk på det! Så heldig!!!! Det var så mange superfine kaker med og så valgte juryen ut min kake til å vinne komfyren. Jeg har ikke skjønt det ennå. Hver gang jeg tenker på det blir jeg litt blank oppi hodet mitt rett og slett. 

 

Damen ville jeg skulle si noe og jeg fikk da til å si noen ord. Tror jeg nevnte noe om komfyrdøra mi som er brukket og ikke lar seg lukke skikkelig uten at jeg trykker noe inntil den. Jeg husker ikke så mye av det jeg sa, for jeg ble så sjokkert over at jeg vant. Jeg spurte sambo på veien hjem om jeg hadde driti meg ut skikkelig eller ikke og han sa det gikk tålig bra (hva nå enn det skal bety, hehe).  

Her fikk jeg gavekortet på komfyr:) En komfyr til 47 000.- Vi fleipet endel om det gjennom dagen (før noen visste hvem som hadde vunnet) om hvor fancy den sikkert er og at det burde gå an å stappe ingredienser inni og bare trykke på en knapp og så få ferdig kake ut, hehe;) Nåvel:) Jeg gleder meg til vanvidd til å prøve den! Skal bli helt sinnsykt å få den inn på kjøkkenet:) Mer verdt enn hele kjøkkenet mitt tilsammen :O 

Jeg skylder mange av dere en stor stort takk!! Uten dere som stemte på meg hadde jeg ikke vunnet ukeskonkurransen. Aldri vunnet kjøkkenmaskinen jeg trenger så sårt og aldri fått muligheten til å reise inn til Oslo å vinne den flotte komfyren! Tusen tusen takk!!!

 

Hadde dere en fin lørdag da?

 

Justin Bieber Give-away.

 • 23.05.2013, 23:45

Hei:) 

 

For å feire at facebooksiden min har fått 100 likes har jeg nå en ny give away:) Denne gangen tenkte jeg å ha en give away for de litt yngre leserne på blogg.no. Jeg prøvde å finne bakegreier med JB på, men endte opp med en plakat, en sticker og en pakke med buttons:) Her er bilder av det dere kan vinne.  For å komme til Giveawayen trykk HER

 

 Oppskrift på porsjonspavlova:)

 • 23.05.2013, 23:05

Her om kvelden skulle jeg hjelpe ei venninde med å lage porsjonspavlovabunner. Det var så sinnsykt enkelt og så igrunn ganske ok ut, så da deler je oppskrift og fremgangsmåte med dere:)

 

Du trenger:

3 eggehviter

1ts hvitvinseddik

225 gram sukker

1ss maisennamel

 

Dette blir nok til ca 10 stk. 

 

1 sprøytepose og en stjerneformet sprøytetip. Jeg brukte den store cupcaketuppen som heter 1 m, men fant ut at den blir litt vel diger, så jeg anbefaler en som er hakket mindre. Jeg merket bakepapiret med en liten porsjonsform jeg har som er ca 5 cm i diameter. Det ble nesten for mye siden pavlovaene eser så mye under steking;) Om du ikke har sprøytepose og tip går det fint å legge litt røre på bakepapiret med skje. Grav ut litt i midten slik at det blir en liten grop der til fyll:)

 

Stivpisk eggehvitene og ha i eddiken mens du pisker. Eggehvitene skal virkelig være skikkelig stive og når de er det så blander du maisennamelet sammen med sukkeret og heller i dette litt etter litt.

 

Ha massen i en sprøytepose med en litt mindre tip enn M1 og lag først ett "gulv"  diameter 4-5 cm før du bygger opp ett par sirkler oppover på siden så det får form som ett rede. Som sagt var M1 litt stor og siden assen eser så innmari ble det nesten ikke noen plass i midten til fyll, men det skal se ca slik ut bare at med litt mindre omkrets på det du tyter ut, hehe ;) God til å snakke i dag??! Nope! :

 

Stek dem i varmluft på 150 grader i ca 1 time:) Kan senke varmen litt helt mot slutten og steke enda litt lenger. Det gjør ingenting og da er du sikker på at de blir gjennomstekte:) Sett ovnsdøren på gløtt og la de avkjøles mens de står i ovnen. Fyll med din favorittkrem og favorittbær/frukt og så er du ferdig:)

 

Her er resultatet:  

 

Hva er din favorittdessert?

Sjekk den nye onlinebutikken:)

 • 22.05.2013, 22:08

En av mine favorittnettbutikker for kakeutstyr, Linneeas.no, har fått nytt design:) Butikken har rett og slett blitt kjempefin og jeg oppfordrer alle dere bakeglade til å ta en titt:) Det er veldig mye bra der og veldig fine priser:) Kanskje du finner noe du har lyst på? Det gjorde ihvertfall jeg:) Har bladd igjennom deler av butikkutvalget nå og fant mye fint og morsomt:)

 

Denne duppeditten kan man, som bildet viser, grave ut en bit av en cupcake med for deretter å fylle i noe snasent fyll:) 

 

 

Jeg falt pladask for denne nydelige silikonformen! Blir nødt til å bestille en sånn:)

 

Fant denne herlige kuformen! Mange andre dyr i samme stilen:) Har ikke sett disse noe annet sted heller!

Måtte jo vise frem tigeren og da, men som sagt har hun mange flere! 

 

Nå liker jeg best å skjære på frihånd, men for de som ikke har tålmodighet eller tid til det er jo disse bakeformene helt supre: 

Link til den nye nettbutikken Lineeas.no HER

 

 

Har du tips om noen gode nettbutikker for bakeutstyr? 

 

Pølse i brød på en helt ny måte:)

 • 21.05.2013, 22:25

Jeg er medlem av en gruppe på facebook og i dag fant jeg en how-to der inne som jeg bare måtte prøve. Jeg er ikke glad i pølser, men dette var så fancy at det måtte testes alikevel:) 

 

Etter råd fra ei i gruppa lagde jeg Pizzabunndeig og det fungerte fint, men den skulle nok vært litt fastere enn jeg lagde den i dag. 

 

Lagde små prosjonsbiter av deigen:

 

 

I how-toen inne på gruppa så det ikke ut som om det var noe mer enn pølse i deigen og jeg syntes det hørtes litt tørt ut så jeg stappet i fyll laget av toro sin posespaghettisaus med tilsatt hvitløk, løk, frisk oregano fra vinduskarmen og  litt ost. 

 

Så skar jeg pølsa i skiver og brettet en og en skive ut til hver sin side:

 

Slik ble resultatet. Helt ærlig?? Ikke akkurat så fint som i tutorialen, men du verden så godt det faktisk var:) 

Nam nam! Sambo ble mektig imponert, men det blir han uansett hvordan man tilbereder maten så lenge den inneholder pølse.... Go figure... ;)

 

Har du noen fancye pølsetriks på lager? 

Justin Bieber Give Away:)

 • 16.05.2013, 19:26

Hei:) 

 

For å feire at facebooksiden min har fått 100 likes har jeg nå en ny give away:) Denne gangen tenkte jeg å ha en give away for de litt yngre leserne på blogg.no. Jeg prøvde å finne bakegreier med JB på, men endte opp med en plakat, en sticker og en pakke med buttons:) Her er bilder av det dere kan vinne:

 

  

 

Det eneste du trenger å gjør for å være med i trekningen av denne pakken er å like facebooksiden min og så skrive det i kommentarfeltet sammen med kontaktinfo. Du finner siden min HER

Lykke til:)

 

Tantebarnet mitt deltar i hele norge baker sin nettkonkurranse!

 • 16.05.2013, 01:22

Jepp! Niesen min har stilt en kake vi lagde sammen og som jeg også har stilt. Heldigvis ikke samme kaken som jeg vant med. Det ville vært litt teit!

Det er den eneste kaken vi har husket å ta bilde av henne sammen med selv om hun har hatt en finger med i spillet på de aller fleste kakene laget her i det siste. Hun er dyktig! Og lærevillig! Hun er ivrig og hun får til alt jeg forklarer. Foreløpig er det ingenting jeg har satt henne til å gjøre som hun ikke har fått til. Hun har ikke laget hele kaken, men godt opp mot halvparten:) Hun har smurt på smørkrem på beina og kroppen og puttet på sugar paste på alt det minus 1 bein. HUn laget rynker på kropp og bein og malte med pulverfarger. Hun dekorerte kakebrettet, farget sugar paste og hjalp til med ene øret...

 

Hun er kjempeflink og derfor spør jeg pent om noen av dere vil stemme på henne. Hun har bursdagen sin på søndag. Det er siste konkurransedagen og det ville vært en flott gave for en 12 åring å vinne en kjøkkenmaskin hun kan ha i 20 år... Kenwood er ett stødig merke;)

 

Værså snill å stemme på Vilde. Link til konkurransen HER. Bildet hennes ser slik ut:

 

 

Heia Vilde:)

Call of duty-kake!

 • 11.05.2013, 23:28

 

Jeg lagde 1 og 1/2 kakebunn av sjokoladekake som jeg stablet opp hverandre. Min nye favorittoppskrift på sjokoladekake er Annas Favorittsjokoladekake. Den er fantastisk god på smak, blir saftig og fin og den er lett å skjære til om man skal lage figurkaker. Oppskriften på den finner dere på kakefesten.com direktelink HER.  

Det ble 5 lag med glasur inni og jeg bruker smørkrem rundt kaken under lokket fordi det gir en finere finish. Lokket denne gangen er av marshmallowfondant. Det er litt klissete å jobbe med, men det blir fint når den endelig er på plass på kaken:) Oppskrift og fremgangsmåte HER

 

 

Hångranaten lagde jeg av marshmallowfondant. Det var mye enklere enn jeg forestilte med. Lagde ett "egg" av mmf og brukte verktøyet dere ser på bildet til å lage håndgranatmønster. Jeg har funnet ut at det stort sett er fint å ta i litt mer enn du tror du bør når du lager klesfolder, bretter og uhhmmm, vel, håndgranatmønster. Man MÅ ikke ha noe som helst verktøy for å lage en fancy kake, men det hjelper en hel del på prosessen om man har det. Jeg så at LInneas.no har mange fine sett og de starter på 50 kroner! Link HER

50 spenn??! Det skulle det kosta da jeg kjøpte mitt sett for ett par år siden :P Litt enklere å skaffe seg ett ok utvalg av dekoreringsutstyr til den prisen:) Kakepynt.net har også fine og billige sett. Stort sett samme greia og de begynner på 65:)


 

Ingen rask måte å lage skriften på. Fonten jeg valgte here Impact. Syns den var ganske lik fonten som er brukt i logoen til Call of duty, så jeg gikk for den. Jeg printet ut skriften jeg ville ha og skar ut hver bokstav for hånd. Her er boksavene klare og skiltet jeg skulle feste de på stort sett ferdig. Metalleffekten av litt slitt metall lager man ved å bruke pulverfarge i sølv og en pensel. Jeg dypper penselen i pulveret og drar den over det jeg vil skal se metallaktig ut. Jeg pensler hele tiden i samme retning og legger på ujevnt med farge i motsetning til når jeg vil det skal se nytt og strøkent ut:) Sprekkene rundt skiltet lagde jeg med en spiss kjøkkenkniv. 

 

Og så tok jeg litt av. Hadde egentlig lovet meg selv å ikke ha blodsplætt på kaka, men tenkte det ville se mer wargame ut med litt splætt så da ble det litt blod og gørr (maaaaan, det høres så feil ut i ett innlegg om kake:P ):

 

Jeg blandet den eneste røde pulverfargen jeg har (den er fra squires kitchen og heter Rose) med bittelitt sprit og brute en pensel til å vekselvis male å sprute pulverfargen på skiltet.  

Resultat:

 

Gigantisk hopp forover (som vanlig...klarer jo ikke å ta prosessbilder hele vegen):

 

Slik ble skiltet på kaka:

 

Til kjedet lagde jeg bittesmå sugarpasteperler som jeg malte med spiselig sølvfarge. 

 

Dogtagsene er laget av sort sugarpaste med spiselig sølvfarge og navnet har jeg risset inn med en grillpinne. Jeg printet ut ett bilde av dogtags i riktig størrelse og brukte bildet som mal. 

 

Crosshairmerket (det er navnet på geværsiktedingsebomsen dere ser under SagsQ der (sambo lærte meg det i går, aner ikke hva slikt heter sånn egentlig siden jeg er en mer *blomster og rare boblete dyr* type person)) skar jeg ut på frihånd da jeg ikke fant noe godt bilde på nettet. SagsQ lagde jeg på samme måte som med Call of duty-logoen. 

 

Patroner lagde jeg av sugarpaste og malte med spiselig gull og sølv (fortsatt tørr pulverfarge). Jeg må innrømme at jeg hadde litt hjelp av sambo til å finne bilder på nettet og så til å kontrollere utseendet på ting etterhvert som jeg lagde de forskjellige komponentene. Tenkte først jeg skulle lage lik granat som andre kakedamer hadde gjort, men fikk ett blankt og rungende "NEI" til svar siden de tydeligvis hadde glemt en eller annen fryktelig viktig del *himler med øynene, men skal det være så skal det vel det*. Blandt annet var det ett sirkelmønster under patronen som var FRYKTELIG viktig :P Greit å ha en ekspert til stede av og til. 

 

Alle komponenter ble godkjent til slutt og her er resultatet:

 

Måtte slenge på noen små metallbiter på sidene. Syntes det var litt tomt der;) 

Hva syns du?

Lager konfirmasjonskake i kveld.

 • 10.05.2013, 22:34

I kveld lager jeg en konfirmasjonskake. Gleder meg til å dele den i morgen etter at konfirmanten har sett den:)

Glad jeg begynte med pynten i går, for som vanlig drar det ut mer enn jeg tror, og jeg kjenner det tærer litt på tålmodigheten at ryggen er så kranglete. Har pause nå fra å legge på lokket på kaken. Det ar av marshmallowfndant og krever sin tålmodighet. Er som å jobbe med en gedigen tyggis egentlig. 

 

 

Er litt sticky og vanskelig å jobbe med, men det funker og det ser bra ut:) Oppskrift på mmf finner du HER.

 

Ellers fant jeg ut at ett par vi kjenner venter sitt andre barn utpå vinteren! Superkoselig:D Gratulerer så mye:D

 

Det var kveldens update:) HVa bruker du kvelden på da?

Fikk telefon fra Hele Norge Baker i stad!

 • 06.05.2013, 13:05

En trivelig svenske som sa jeg har vunnet ukeskonkurransen deres denne uka! Jeg er overlykkelig!! Har hoppet og danset rundt omkring i stuen og elsket morsomme svensker som jobber for tv3 ikke så rent lite faktisk:D Han avsluttet samtalen med å si "Så nu kan du bara baka på"! AWWWWW! ELSK! Det var dritgøy!

 

Her er kaken jeg stilte denne uken:

 

 

Og HER er det jeg har vunnet:D En sånn en (Gleder meg noe syyyyyykt til den kommer):

 

 

Og en bakedag med de 9 andre ukesvinnerne, de 3 finalistene i Hele Norge Baker og Pascall Dupuy:

 

Bilde lånt fra bakeri.net

 

Jeg er SÅÅÅÅÅ sinnsykt takknemlig for alle som har hjulpet meg ved å stemme, mase på sine venner og som har stilt opp for meg når jeg nå kunne vinne noe jeg virkelig virkelig trenger! Fine Kenwooden!

Ting har vært litt slitsomme i det siste, så nå kjente jeg at det var skikkelig godt med noe superpositivt!

 

*HOPPE, SPRETTE, LYKKELIIIIG*   Må legge til at de nå faktisk har lagt det ut på facebooksiden sin. Så gøy! Sjekk her: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=110434919131650&set=a.101454150029727.64.101453256696483&type=1&theater

Har du en fin dag i dag? :D

 

 

Ida vant:)

 • 06.05.2013, 01:23

Så på hele norge baker i dag:) Var en veldig spennende avslutning og det var kjempegøy å se på:) Så høyt nivå på bakerne:) Jeg ble så imponert hver gang Ida uttalte seg om noe som helst for hun var så ydmyk og utviste så fin respekt for de to andre i finalen. Ikke noe "jeg er best! Jeg fortjener å vinne mer enn de". Hun var rett og slett veldig jordnær, søt og ydmyk. Jeg har ikke tv, så jeg har ikke fått sett alle episodene, men jeg ble imponert og tenkte at jeg håper hun vinner. Kakene hennes hørtes og så helt fantastiske ut! Skulle gitt endel for å få prøvesmake det som ble tryllet frem av finalistene i dag:)

 

Uansett da, så vant hun hele sulamitten til slutt:) Syns de alle sammen har lagt inn en sinnsykt bra innsats! Bare en ting å si om bakeskillsa til de folkene der og det er "WOW"!! Jeg håper på å kunne bli så allsidig en gang jeg og, men samtidig så er det det custom figurkaker jeg brenner for:) Er kanskje bedre om jeg jobber for å bli kjempeflink til det jeg virkelig liker istedenfor å bli helt grei i alt....

 

Her er vinneren:) Flinke damen:)  Bildet er lånt fra vg:)

 

Gratulerer til Ida:)

 

Så du på programmet? Heiet du på noen spesiell?

Monster High-kake :)

 • 04.05.2013, 23:34

Denne leverte jeg i dag:)

Det er en sjokoladekake med ganasjfyll inni og smørkrem utenpå. Marshmallowfondantlokk og detaljer av sugar paste:) Var en veldig morsom om enn tidkrevende kake å lage. 10 timer fra jeg begynte å fylle kaka til jeg var ferdig med å dekorere og innimellom der var det ikke mange pauser. Bakingen av kakebunner kommer utenfor det regnestykket;) Detaljerte kaker tar tid, men det er så gøy å lage noe litt utenom det vanlige:)

 

 

 

 

Hva syns du?

Sniktitt på dagens (og nattens tydeligvis) kakeprosjekt:)

 • 04.05.2013, 03:45

Monster high;)

 

 

Ække helt ferdig, men nå orker jeg ikke mer i dag (vel...er vel blitt natta egentlig da, but get the picture;).

 

Nattaaaaaaaa ;)

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no