hits

En liten energibooster fra meg til deg på morgenkvisten;)

  • 25.06.2014, 09:25

Haha:) Digger Yanis Marshall:)
Ha en fin dag alle sammen:)Håndveske og conversekake:)

  • 13.06.2014, 10:27

Denne var det veldig moro å lage:) Det tok endel tid og jeg syns skoen var vanskelig. Den ble litt "fyldig" til å være en converse, men Vilde og jeg fikk den i mål:)

Veska og skoen er sjokoladekake mens Iphonen er av sukkerpasta med spiselig bilde. Det er første fangen jeg har prøvd spiselig bilde, og det er virkelig utrolig å se hvor bra det ser ut. Jeg ble overraska over hvor tykt det var, hvor godt det faktisk smakte (ja jeg smakte på litt av avskjæret bare for å sjekke hva det smaker :P) og også over at de er vesentlig mindre enn A4 str. Jeg lagde tlfskjermen i riktig strforhold til et A4ark. Når sukkertrykket som kommer sitter på et A4ark, men er mindre så blir det ikke helt i skala. Heldigvis var det ikke så mye at det egentlig gjorde noe og nå vet jeg det til neste gang:) Kommer til å bestille flere sånne i fremtiden:)

Hva syns du?

#kake #håndveske #veske #converse #skull #iphone #sukkerpasta #spiseligbilde

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no