hits

Magebilde tatt i dag, uke 25+3...

  • 09.07.2012, 16:11

Jajamennsann... Da fikk jeg sambo til å i vill hast ta ETT bilde mens han for forbi meg her og selvfølgelig så jeg skikkelig dritsur ut på bildet, så da kutta jeg rett og slett av meg hodet (pluss litt rot på venstre sida der) i paint:D.

 

 

 

Tenke seg til at jeg om ikke mange ukene er i tredje trimester?! Svangerskap nummer 2 går FORT i forhold til nummer 1:)

Magebilde uke 19-20...

  • 08.07.2012, 13:30

På request skal jeg legge ut noen gravidmagebilder i dag. Må få sambo til å ta ett nyere ett senere i dag, så de første jeg legger ut er fra ca uke 20, altså er det ca 5 uker siden:

 

 

 

Aner ikke hvorfor bilder snur seg under upload, men det gjør nå det da, så de av dere som evnt har interesse av å se på det får bikke litt på hodet så skal jeg se om jeg får fiksa det senere i dag;)
 

 

 

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no