hits

Lavkarbo pizzabunn :D

  • 18.09.2013, 22:20

Sambo er på lchf for øyeblikket og det krever litt kreativitet i matveien:) Nå har jeg snublet over en pizzabunnoppskrift som er helt sinnsyk. Om noen av dere er på lchf kan jeg varmt anbefale denne her. Har prøvd MANGE rare pizzaoppskrifter, men denne var faktisk veldig bra. Navnet på bloggen er LCHF-bloggen og link til pizzaoppskriften finner du HER

 

Vi fylte pizzaen med følgende:

1 glass tacosaus. 

Stekt kjøttdeig av svin.

Salami

1/2 løk og oppkuttet champignon, stekt. 

Revet ost

Filadelfiaost med hvitløk og urter.

 

Pizzaen var helt sinnsykt god!

 

 

Har du noen gode lchfoppskrifter? :)

Cake pops bryllupskake :)

  • 16.09.2013, 22:44

Jeg fant en ny facebookside som jeg gjerne vil dele med dere. Mye god inspirasjon der. Flotte bilder og gode idéer:) 

 

Se på dette her:) Bryllupskake med cakepops. Noen av dere syns kanskje den er litt for utradisjonell, men jeg syns den er dritkul: D 

 

Se på det lille cakepop brudeparet på toppen, hehe :D

 

Øverst til høyre der er en coctail cakeball:)

 

Enkelt og stilrent:) Jeg digger det!Noe til halloween kanskje? :)
 

 Siden heter Cake Ball Love: The Original San Diego Cake Ball and Cake Pop Company... Dere finner den HER .  

Anbefaler dere å ta en titt:)

 

Og så ett lite tips fra meg til dere: 

 

Ta din favorittsjokoladekake og knus den med mixmasteren. Lag sjokoladeglasur og bland det hele godt sammen. Trill runde bite size kuler av røra og sett disse på ett brett som du så setter i fryseren. Når de er frosne kan du putte dem i en pose og spare til du får besøk eller får lyst på noe godt. Ta ut av fryseren ca 5 minutter før servering. Det er supergodt! Virkelig!! Jeg lagde masse for å ha til vi fikk gjester..... da lærte jeg ganske fort at det var en skikkelig dum idé, men for dere med mer viljestyrke og impulskontroll enn en 3 mnd gammel labrador er det definitivt en skikkelig snacksting å ha i fryseren:)  WOW!! Jeg måper!!

  • 15.09.2013, 20:24

Se på denne kaka!! JA! Det er faktisk ei kake?! Det er helt vilt!! Når jeg først så den ble jeg bare sittende å gape egentlig og det har jeg igrunn gjort hver gang jeg har sett den.

 

Kaken er laget av en fantastisk flink dame ved navn Karen Portaleo. Den er laget av gul kake som er dynket med mandarinlikør, fylt med appelsinsmørkrem, mørk sjokoladeganasj og sukret ingefær. Høres ut som en spennende smakskombo:) Jeg ønsker meg å få være med på slike prosjekter. 

 

Denne damen lager masse masse fine kaker og hun har en facebookside. Den finner du HER. Alle bildene er hennes og er lånt fra facebooksiden hennes så du finner de om du trykker på linken:) . 

(photo by Karen Portaleo)

 

Se så mye kake da!! Det er jo helt sinnsykt:

(photo by Karen Portaleo)

 

Jeg tror jeg ville gråte som en baby o det var min kake og jeg som måtte sette kniven i den. Seriøst! Det ville vært hulking involvert!

 

(photo by Karen Portaleo)

 

Det er dette jeg vil bruke den yrkesaktive delen av livet mitt på. Urealistisk sier du?? JEPP, men drømmer må man få lov til å ha alikevel:) 

 

Bra kake dette? :D

 

 

Svømmekake :D

  • 04.09.2013, 15:08

Jadda:) Jeg fikk en e-post med spørsmål om jeg kunne lage en sånn og det kunne jeg jo:) En svømmer i butterflystil på marsipankake. Denne kaka er fylt med ripsmousse og vaniljekrem:) 

 

 

  

Var morsom å lage på tross av litt stress akkurat i innspurten pga en lite velkommen motorstopp på vei fra butikken. Hun som skulle ha den var heldigvis veldig forståelsesfull, så det gikk bra:)

 

Hva syns du? 

Bob Marley konfirmasjonskake:)

  • 02.09.2013, 00:38

Fikk en telefon om jeg hadde tid til å lage en konfirmasjonskake til ei jeg kjenner. Marsipankake med ripsmousse og vaniljekrem ble det bestemt og dekormessig fikk jeg noen ting å forholde meg til. Gutten som skulle konfirmeres digger Bob Marley, retrostil og han er en skater. Jeg skulle prøve å integrere noe av det om det gikk. Bestemte meg med en gang for å ha Bob Marley sittende oppå kaka. Dermed ble det litt modellering på meg:) 

 

Med litt kort varsel hadde jeg ikke nok tid til herdingen, så derfor måtte jeg putte ståltråd inni armene hans. 

 

Det ble ikke bestilt noe skrift på kaka, men jeg syns det var litt gøy å sette navnet til konfirmanten som merket på skateboardet Bob Marley skulle chille på;)

 

 

Ferdig figur:)

 

Og slik ble den til slutt:

 

Tycks?

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no