hits

Malingspannkake:)

 • 31.12.2011, 23:18

Dette var en bestilling fra ett firma som ville takke leverandøren sin for god service. Det er en marsipankake i tre etager. Hele kaken utenom lokker er malt med wilton pearl gel..

  

Kul?

Dåpskake med marshmallowfondant.

 • 31.12.2011, 21:15

Denne bestillingen kom fra ei som hadde sett bilder av den andre dåpskaka. Hun villa marshmallowfondant istedenfor marsipan og det folk bestiller er det de får dersom de bestiller i god nok tid vel og merke. Spesielle kaker tar litt ekstra tid:)

 

Oppskrift på ostekake i porsjonsform:)

 • 30.12.2011, 20:37

 

Disse tar ca 1 time å tilberede + noen timer med kjøling etterpå.

 

 • 250 gram søte kjeks
 • 125 gram meierismør

 

 • 4 appelsiner
 • 250 gram philadelfiaost naturell (eller den med mandarinsmak)
 • 1 ts revet appelsinskall
 • 1.8 dl kondensert melk
 • 2 ss sitronsaft
 • 1 ss appelsinsaft
 • 2.5 dl melis

 

I tillegg trenger du ideelt sett 8-10 former som er ca 8 cm i diameter for at du skal få normale porsjoner. Jeg har ikke det, så jeg bruker 12 sandkakeformer og så lager jeg en litt større ved siden av (folk klarer å ta flere ganger også;)

 

 

 

Knus kjeksene i kjøkkenmaskin eller med det du har forånden.

 

 

 

Det bør være ganske finmalt.

 

 

Smelt smøret....

 

 

Bland det inn med kjeksen. Henger ikke sammen i det hele tatt og virker veldig tørt. Det er normalt.

 

 

 

Bruk en skje å legg litt kjeksguffe i hver smurte form.

 

 

Klem det inntil kantene så det virker fast og sett det kjølig mens du lager fyllet.

 

 

 

Riv ca 1 ts appelsinskall med den bitte lille delen av ett råkostjern. Del denne appelsinen i 2 og skvis ut safta (spar de tre andre til senere). Visp sammen philadelfiaosten, revet appelsinskall, kondensert melk, sitron og appelsinsaft.

 

 

Miks inn siktet melis. Bruk en spiseskje og putt fyllet i hver form. Jevn det til litt på toppen.

 

 

Sett det i kjøleskapet i noen timer eller gjerne over natta.

 

 

Forslag til pynt:

Det tar noen timer før desserten er ferdig kjølt, men til ære for dere stappet jeg en i fryseren for å vise dere åssen de ser ut når de er ferdige;)

 

Skjær av en skive på ca 2-2.5 cm i hver side av appelsinen.

 

 

Deretter stikker du en liten skarp kniv inn imellom skallet og fruktkjøttet og skjærer hele veien rundt (pass på at det hvite blir igjen på skallet og ikke på fruktkjøttet). Trykk ut appelsinkjøttet.

(jeg glemte å ta bilde av den biten jeg skulle bruke, men slik ser scrapsa ut ihvertfall, så får du en ide om hvordan du skal skjære)

Skjær ut båter innenfor skinnet så slipper du å få med seigt skinn på desserten din:)

Finn deg en bolle og hold appelsinene over om du har lyst på fersk appelsinjuice etterpå;) Blir faktisk ganske mye juice.

 

Pisk litt krem og putt en teskje av det på toppen, Legg på 2-3 appelsinbåter og så er du ferdig


Vi spiste den som jeg pynta for dere og jeg har bare en ting å si: NAM!!!

Dåpskake med bamse og blomster.

 • 30.12.2011, 14:22

Bestillingskake:) Sukkerbrød med krem, fruktfyll og marsipanlokk. Blomstene og skriften er av royal icing og bamsen er av fondant:)

  

Damen ble veldig fornøyd:) Her er tilbakemeldingen hennes: 

Lone: Kan informere om at den smakte veldig, veldig godt! Alle som kom i dåpen var kjempe imponert! Kjempebra Mette! NB! Gifter meg 28.august... hint, hint! Hvor mange etager klarer du å lage :-)3 February 2010 at 11:13 · 

Bursdagskaka mi.

 • 30.12.2011, 09:13

Den fra i fjor altså. Det er en marsipankake delt i 3 lag med boysenbærsyltetøy, vaniljekrem, vanlig krem m/valnøtter og tynne tynne skiver av pærer. Ifølge samboeren min den beste kaka jeg noen gang har laget:)

Om du har lyst til å lage sånne gavebåndsnurrer så se helt nederst i innlegget. Der ligger det en beskrivelse av hvordan du gjør det:)

 

Jeg hadde ingen formening om hvordan jeg ville pynte den, så den er liksom sveipa sammen litt tilfeldig, men jeg ble fornøyd alikevel:)

Oppskrift på sukkerbrød:

Til ca 24 cm rundform.

 5 - 6 egg                                                                                                                                                                                          180 g sukker
120 g hvetemel
30 g potetmel
1 ts bakepulver

Egg og sukker vispes til til det blir skikkelig luftig (ihvertfall10-12 minutter). Deretter blander du det tørre og sikter det inn oppi eggedosisen litt etter litt samtidig som du vender det forsiktig inn i røra f.eks med en slikkepott (pass på så det ikke blir klumper. Sjekk på bunnen da melklumper gjerne synker;)

Stekes midt i ovnen på 165 ° i ca. 35 min. Sjekk med en grillpinne at kaken er ferdig før du tar den ut av ovnen. Stikk pinnen inn i kaka og trekk den ut igjen. Pinnen skal være ren og tørr.

Når kaka er blitt ordentlig kald deler du den i 3 lag. Begynn med fyllingen av det nederste laget. Åpne en boks med hermetiske pærer og bruk pærelaken til å dynke kaka med. Bruk en skje og hell på dråper med lake. Kaka skal ikke bli gjennomvåt, bare litt fuktig. Når det er gjort smører du på ett lag med valnøttkrem (hakk valnøtter med kniv og ha den i vispet fløtekrem). 

På det neste laget, som blir det midterste, smører du på ett lag med boysenbærsyltetøy før du legger det oppå det nederste laget med syltetøyet ned mot valnøttkremen. Når det laget er lagt på dynker du det på samme måte som du dynket det første. Deretter smører du på vaniljekrem og skjærer tynne skiver (ca 1 mm tykke) av de hermetiserte pærene som du legger ett lag av på toppen av vaniljekremen. Legg på det øverste laget og dynk det før du dekker hele kaka med pisket krem. Sett kaken kaldt.

Marsipanen kan være i naturellfarge eller du kan farge den i en kul farge du liker (jeg anbefaler gelcolours fra wilton. Jernia selger de, men det er billigst å kjøpe de over nettet fra england). Kjevle ut marsipanen til den er ca 2.5 mm tykk og bruk gjerne målebånd for å se at lokket blir stort nok til å dekke hele kaka. Jeg har tenkt å lage en tutorial på hvordan man legger på marsipan/fondantlokk penest mulig, men foreløpig kan jeg si at det lønner seg å bruke melis for å hindre at marsipanen setter seg fast på benken og kjevlen og når du skal putte lokket på kaka er det kjekt å rulle det rundt kjevlen, løfte opp, legge kanten på marsipanen inntil kakekanten nederst mot benken og så liksom rulle lokket av over kaka. Deretter drar og stryker du forsiktig lokket inntil kaka og på den måten unngår du bretter og bulker... vanskelig å forklare egentlig... må få laget den tutorialen;)

Firkantene på siden av kaken er kjevlet marsipan som jeg har skjært til. De grønne kulene er marsipan jeg har trillet. Til blomstene brukte jeg en blomsterutstikker fra wilton og la blomstene i en tom eggekartong over natta for å liksom fome dem til litt. Ramma rund tallene og tallene er laget av en lang tynn pølse marsipan som jeg bare danderte på i siste liten.

For å lage sånne snurrer kjevler du ut marsipan i de fargene du har lyst på. Så skjærer du lange tynne strimler av de og surrer hver strimmel rundt skaftet på ett kjøkkenredskap (viktig at det er helt rundt og ikke breiere ytterst enn innerst). La det ligge over natta til tørk så er det bare å dra det forsiktig av å dekorere kake med dem:)

Det var vel alt tror jeg:) Bare spør om du syns noe mangler:)

Kringle med rosiner og makronfyll...

 • 29.12.2011, 21:56

Jeg er skikkelig dårlig til å lage hvetebakst! Der! Jeg sa det (eller skrev det) rett ut! En gang hvert tredje år eller så gjør jeg ett forsøk alikevel og i dag er samboer og jeg bedt på middag, så da tenkte jeg (om ikke alt går rake veien til h......) å ta med ei kringle:O Deler oppskriften med dere:

 

 

Det du trenger er:
4 dl melk
50 g smør
2 dl sukker
½ ts salt
½ ts kardemomme
1 egg
800 g hvetemel
1 pakke tørrgjær
1 pakke makronfyll
egg til pensling
Topping:
melis
hakkede mandler
Smelt smøret...

Ha i melken og varm blandingen til 37-40 grader.

Bland alt det tørre...Kan hende du må ha i litt mer mel om deigen er veldig klissete. Når du setter den til heving skal den se ca slik ut:


Mens deigen hever på ett lunt sted lager du makronfyllet. Det er ganske avansert, så følg nøye med nå!
Først klipper du hull i posen og heller pulveret i en bolle!

Deretter heller du i 3 ss vann...

Og så rører du! Vært borti noe så umulig før?? Det er nesten like vrient som å koke en potet:O (ok, skal gi meg nå, jeg vet at mange ikke tar ironi, så for ordens skyld: Jeg tulla når jeg skrev at det var vanskelig...O_o.)

Rør til det ser slik ut:
Når deigen er ferdig hevet drar du den ut til en lang pølse som du klapper flat. Smør på makronfyllet som en lang bred stripe midt på.


Strø på rosiner om du liker det:)Legg kringlen på ett brett og etterhev i 30 min.

Stek den på nest nederste rille i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter eller til den har en gylden farge.
Når den er ferdig smører du på melis og strør over hakkede mandler og vips så har du en sånn:

 

Jeg er sjokkert over resultatet. Fatter ikke hvordan det gikk til, men den ble faktisk både luftig og god:) Var ikke mye igjen etter middagen;)

 

Det er ikke verst, hæ?

 • 27.12.2011, 09:27

I går kveld la lillegutt seg rundt klokken 19.00. Han sovnet ganske kjapt. Faren hans la seg 4 timer etter og jeg la meg rundt 00.30... Jeg fikk ikke sove for alt i verden...  Ble liggende å tenke på ditten som ble avløst av noen tanker om datten for ikke å snakke om de teite tankene om tjutten og hutten. Stussa over at jeg ikke hørte noe til babyen, men tenkte at han og faren hans sov så langt unna at de kunne ha fest uten at jeg ville få det med meg. Klokka 03.30 fant jeg ut at jeg like gjerne kunne trene litt styrketrening, så da gjorde jeg det (faktisk litt støl i setemusklene, lårene og armene etter det, hehe;)... La meg igjen... telte innbildte knapper....venta...leste litt i ei dritdårlig bok jeg fant... siste gangen jeg så på klokka var den 05.30.

 

07.30 kom Cato og babyen tuslende. Cato hadde forsovet seg og ble vekket av babyen som da altså hadde sovet hele natta uten å si ett knyst! 12.5 timer har han altså sovet i natt! Det er ikke verst!! Nå er klokka 09.30 og han skal snart sove igjen... Jeg skal SÅ legge meg på sofaen mens han sover:O Jeeeeeeesp!

Oppdatering etter værsituasjonen;)

 • 26.12.2011, 19:45

Jo... som forrige innlegg antydet gikk strømmen vår i natt. Det er greit nok. Skadene er heller ikke så mye å snakke om sammenlignet med det mange mange andre har opplevd det siste døgnet. Har lest om båter som har blåst på land og blandt annet ett stabbur som har blåst i filler. Det er ikke hverdagskost i lille Norge vel?! Uansett da. Det gikk opp for oss at det å være sperra inne uten strøm er helt greit, men vi har brønnvann som blir pumpet opp av en elektrisk pumpe ergo var vi også uten vann og DET var ikke like greit siden vi har en baby. Greit å ha tilgang på vann da liksom. Det vi gjorde var å spørre naboen om lov til å prøve å kjøre igjennom hagen hans og heldigvis fungerte det, så nå har vi både strøm og vann hos svigers i Brummunddal. Kjøreturen fra huset vårt til Løten viste oss ganske greit hvorfor strømmen gikk ihvertfall. Fikk tatt en del bilder:

 

Bikkjene reagerer totalt forskjellig på sånt vær. Nora var ivrig på å få dratt så det skulle bli litt action...

 

Mens Hedda har sovet mesteparten av dagen siden hun er veldig sliten..

Her ser dere treet som blokkerte veien for oss. Heldigvis har vi 4hjulstrekk og en snill nabo, så vi fikk lov å passere igjennom hagen hans:O 

Her er tre nr 2 som ville blokkert for oss dersom vi ikke hadde klart å kjøre igjennom snøen og isen i hagen til naboen.


Trærne lener seg på kraftledningene...


 

Digre trær også...


 

Vi var spent på om veien videre fra vår lille stikkvei skulle være åpen og tydeligvis hadde den vært stengt i løpet av natta/morningen...Dette treet var ca 50 cm i diameter! Imponerende vindstyrke da syns jeg;)


 

Og her er det en ledning som lå tvers over hovedveien rett ved rokosjøen camping... Merkelig at folk mista strømmen du;) 

Vel vel:) Vi var svært så heldige som kom oss avgårde og dessuten veldig heldige med skadeomfanget som var på miniatyrplan i forhold til andre steder i landet. Vårt problem var ett bittelite luksusproblem, nemlig mangel på drikkevann til babyen. Vi hadde nok klart oss hjemme og, men det var digg å komme til svigers sitt hus der alt tross alt virker. Vi blir jammen bortskjemte i hverdagen som kan ta strøm og vann som en selvfølge. Gjør at jeg tenker litt mer på de mindre heldige dette her;) 

 

Noen av dere som har hatt noen konsekvenser av været i natt?

Vi fikk så mye fint i går:)

 • 25.12.2011, 21:29

Vi fikk så mange fine gaver på juleaften:)

Dagen begynte med den siste kalendergaven. Jeg fikk den fra sønnen min og han signerte selv:)

 

 

Inni pakka var disse:


 

I hans kalender var denne:

 Så var det over til julekvelden:) Begynner med babyen sine gaver.

Fra Mormor fikk han denne:

Fra Monika m/fam fikk han fleecepledd og sengesett med løvemotiv:)

Fra bestekompisen sin fikk han sine aller første småsko:)

Han fikk også fuskepelslue og ullsokker:

Fra Lin, Clive, Thomas, Frøya og hamsteret med det fine navnet fikk han ei gave vi digger rått og hemningsløst, nemlig en norsk-engelsk ordbok:D Wohooo:)

 

Fra min Tante Siv fikk han denne:

 

Fra Gina og Kent fikk han 3 par sokker og en dritkul smokk.

 

Fra Tante, Vilde, Cymrick og Bella fikk han spisegreier fra Tupperware:


 

Og ett legospann:)

 

Av Anne og Kjetil fikk han denne:

Og denne:
Og så til det vi voksne fikk:)

 

Fra Marius:) Gleder meg til å prøve det:)


Fra Gina:) Jepp! En 12 cm stor springform til høyre der. Den er så søt:)


 

Fra Modern:)og denne (denne trengte vi så sårt):

Fra niesen min (luringen;):

Fra Monika (elsker det!) :

og to slike (som jeg allerede har hengt på juletreet;):

 

Hundene fikk disse av Bella, griseører av Alfa og okseører av Balder:


Jeg fikk denne av tantebarna mine og Bella:) 

Cato fikk vel kveldens morsomste gave:

Boratbadedrakt (nei, jeg fikk han ikke til å stille opp på illustrasonsfoto)

Og en modellerbar løsbart (her vist frem på min mor):

Am meg fikk Cato en matte til å legge dingsebomser på i bilen:


Bilstopp redningskit: 

Ett teppe til å feste på frontruta så den ikke skal ise ned og en apple tv (som er det han ønsket seg):
 

Vi er heldige heldige mennesker! Fikk du mye fint da?

Fantastisk juleaften:)

 • 25.12.2011, 16:37
Det ble en kjempekoselig feiring i går og både dyr og folk så ut til å kose seg. På formiddagen var vi bare hjemme og lekte litt med babyen, ryddet etter middagsbesøk lille juleaften og gjorde de siste forberedelsene i ro og mak.

Siden lillegutt begynte å bli trøtt dro vi i god tid så han skulle få sove en stund før vi skulle møte opp hos søs. På den kjøreturen så jeg ei ugle (den historien finner du her). Det var dritkult:) Lillegutt og jeg dro innom for å levere julegave til bestisen vår og lillegutt fikk hilse på en hel haug med smilende julekledte mennesker:) Veien derifra var ikke lang så jeg satte småen i veska mi og så gikk vi ned til søster og rakk middag med 10 minutters margin.

Til middag var det ribbe, pølse og tilbehør. Gutten er glad i alt som smaker mye så han satt og smalt hendene i bordet hver gang han ville ha påfyll av innmatpølse og surkål og det ikke gikk fort nok:) Da alle var forsynte bestemte vi oss for å ha gaveutdeling FØR desserten siden ungene begynte å bli utålmodige og den lille mannen vår begynte å bli litt trøtt.

Det er helt utrolig hvor mange som husker på en liten tass fant vi ut for det lasset med gaver han fikk har vi ikke sett maken til. Han fikk så mye fint! Kan nevne sokker med sjelettrykk, egne små sko og en piratmus med varmeflaske i. Han fikk masse masse stasj og skal legge ut bilder av det, men jeg må fortsette etterpå, for nå skal vi dra å hente nevnte lille mann hos tanta si før det er leggetid. Han sov over der i natt og i dag ringte hun og sa at han sov til 9.30 og at han har fått en tann i løpet av natta. Hvor kult er ikke det??!

 

Fantastiske dager:)

Lille juleaften:)

 • 24.12.2011, 22:30

I går hadde jeg knapt tid til å puste. Dagen begynte med stress. Stå opp og pakke inn gaver.
dra til Hamar å handle de siste for så å pakke inn de. Levere gaver. Dra på lillejuleaftenmiddag hos familie. Preppe juletreet. Lage mat og preppe de siste kakene til gjester som skulle komme. Stress, stress, stress, men så kom gjestene og ting roet seg å ble kjempekoselig isteden:) Vi spiste pinnekjøtt og vossakorv med kålrabistappe og annet veldig husmannskostete tilbehør. Samboeren min er stor fan og heldigvis slo det godt an hos gjestene våre også.

Beklager den veldig varierende bildekvaliteten. Jeg tar bilder med ett videokamera for tiden etter at fotoapparatet mitt vandret heden for noen uker siden og dette kameraet krever mye mye lys for at bildene skal bli bra.

 

 

Lagde Fløtekarameller, serinakaker, pepperkaker, kransekakestenger og sjokoladerisboller.

Takk til  Ingrid for tipset om sjokoladerisbollene:)

Kom først på å ta bilde av fatet ETTER at gjestene dro så her er det ganske så utplukket...


Ble veldig fornøyd med juletreet. Bildet av det derimot...


Oppskrift på serinakaker:)

 • 22.12.2011, 20:23

Dette er min absolutte favoritt hva julens syv slag angår.  Jeg tenkte å spe på noen av julegavene med litt hjemmelaget snask og klok av skade (ja, vi endte med å spise opp alle fløtekaramellene selv) har jeg ventet med å lage det jeg skal gi bort til i siste liten;) En ny porsjon fløtekarameller står i kjøleskaper og stivner nå, men her kommer altså oppskriften på serinakaker (superenkelt å lage):

 

 

Deigen holder til 40-50 stk og tidsbruken er i underkant av en time. Stekes på 200 grader i 8-10 min.

 

 • 150g meierismør eller melange
 • 100gsukker
 • 250ghvetemel
 • 2tsbakepulver
 • 2tsvaniljesukker
 • 1egg

 

Strø:

 • 1 pisket egg
 • 1/2 dl perlesukker
 • ca 2 never med mandler som du finhakker (jeg vet! Klønete, men jeg glemte å måle, hehe;)

 

Bland melet med vaniljesukker og bakepulver og smuldre det sammen med smøret. Funker nesten best å gjøre det for hånd... Deretter blander du i sukkeret og til slutt egget. Når du er ferdig med å kna skal deigen se slik ut:

 

 

 

Klem deigen ut til en lang pølse som du så ruller for å få en jevnere form. Deretter skjærer du den i 40-50 like store biter. 

Ha mandler, perlesukker og egg i hver sin lille skål. 

Bruk en gaffel til å plukke opp en og en bit som du så dypper halvveis ned i det vispede egget... 

Deretter i de hakkede mandlene... 

Og til slutt i perlesukkeret. Grunnen til rekkefølgen på mandler og sukker er at om du gør det andre veien rundt vil det ikke feste seg noe særlig mandler på kaken din siden sukkeret klistrer seg over alt der det er egg.

 

 

Kaken skal se omtrent slik ut:


 

Og voila! Supersmoothe yummy julekaker:

 

Hva er din favoritt?

Høy sjokoladekake med ganache:)

 • 21.12.2011, 19:07

Fikk bestilling på en bursdagskake:) Kunden ville ha en kake seende ut som ett skateboard, men ettersom jeg rett og slett ikke har tid akkurat nå måtte bestillingen forenkles ganske drastisk. Det ble dermed en vanlig sjokoladekake med aprikos/fersken syltetøy, trukket med sjokoladeganache.

Jevnet kaka litt med sjokoladesmørkrem før jeg helte over ganachen. Den skulle egentlig være enda litt høyere. Jeg stekte to kaker som jeg delte i to, men ene halvdelen smuldret i biter derfor ble det altså bare 3 deler og ikke 4:)

 

Var så gøy å helle over ganache. Har aldri gjort det akkurat slik. Har liksom smurt det utover, men da blir det ikke like fint syns nå jeg da. 

Navnet på bursdagsbarnet skrev jeg som vanlig med royal icing, men denne gangen tilsatte jeg appelsinekstrakt og farget de oransje for å matche smaken;) 

Og så pynta jeg ganske enkelt med smørkremdotter rundt kanten (skulle gitt MYE for å ha smakt denne her...må nok lage en sånn til "hjemmebruk" en dag med det første)! 

Jeg trenger en sjokoladekakeoppskrift som er luftig og fin, men som henger godt sammen, noen som har en å dele?

 

 

Sønnen min fikk lær-å-gå vogn i går:D

 • 20.12.2011, 21:37

Han har drevet og reist seg opp og prøvd å skyve ting avgårde ett par ukers tid, så vi fant ut at vi skulle la han få julegaven sin i går siden vi ikke skal feire jul hjemme og det antagelig blir overveldende mye presanger på han på juleaften uansett. Anyways. Han fikk den i går, og slik ser det ut når han bruker den i dag. Flinke lille mannen:D

 

 

Heldiggriser!!!!

 • 18.12.2011, 23:44

Ja! Vi er det! Rett og slett heldiggriser!!

 

Som noen av dere har fått med dere hadde vi en minijulefeiring i går siden det ene settet med besteforeldre drar til Thailand på tirsdag.

Vi hadde en kjempekoselig kveld med god mat som svigermor hadde laget og gaveutdeling slik man gjør det på den "store" juleaftenen.

 

Lillen fikk denne her av bestemor og bestefar:

 

 

 

Den var knallfin frem til han fant ut at den kunne gå fremover av seg selv. Da ble den veldig skummel!

 

Av Tante Toon, onkel Gothard, Michelle og Lina fikk han klær (alt var kjempefint, men se på den buksa da, hæ?? Sett noe så kult til en liten herremann ever??) :

 

 

Tusen takk Tante, Onkel og søskenbarn (håper dere har det kjempefint i Thailand).

 

Vi var så sinnsykt heldige og fikk noe vi så inderlig trengte, nemlig denne her:

 

 

 

 

I tillegg fikk vi denne kule lille dingsen:

 

Det er en automatisk visp som går på batterier:) Vi prøvde den før idag mens vi lagde grøt. Ikke antydning til svidd bunn! Helt genial sak! Sjeldent noen treffer så blink som dette med gaver:)

 

Tusen takk Elin og Rune for en kjempefin kveld:)

Kakedamen

Det var baking denne bloggen skulle handle om da jeg startet den, men som med så mange ting blir det ikke så mye tid til det at jeg får blogget så mye jeg vil om jeg kun skal blogge om det;) Jeg er også opptatt av familien min, dyrevelferd, økologi, gjenbruk og miljø. Det som startet som en bakeblogg er altså blitt en familie-hverdags-aktuelt-økologi-livsstils-bakeblogg....eller noe sånt.... Litt av hvert med andre ord:) Legg meg gjerne til som venn:)

Norske blogger Matbloggtoppen Follow on Bloglovin
Gratis blogg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no